Potera za NLO-om iznad Valjeva vs nestanak devojčice

За нестанак детета је крив искључиво председник Вучић. Где су протести по Београду: "Србија против нестанака деце". За све је, наравно, крив председник, па и за овај нестанак детета. Да је председник боље едуковао своје грађане, да је увео грађанско васпитање у школе, уместо што је медије загадио пропагирањем насиља и моралног посрнућа са ријалитијима и Марићевим криминалцима на ТВ-у, родитељи би боље пазили на своју децу.
Naravno! On i posebice ovi nacionalisti koji bi da Srbiju vrate u Srednji vek! Dole s njima!

Živeo Progres i EU!
 
Advokat Nikola Lakić izjavio je danas da ako je policija "slagala" da su pronađeni DNK tragovi male Danke Ilić u vozilu osumnjičenih, onda je to, kako je rekao, najveći pravni skandal u istoriji Srbije.
Komentarišući saznanja medija iz Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, da u novim DNK veštačenjima nema tragova ubijene devojčice iz Bora, Lakić je agenciji Beta kazao da je nedopustivo da se tužilaštvo ne oglašava tim povodom.
"Ako je policija slagala da su pronađeni DNK tragovi male Danke Ilić u vozilu osumnjičenih, kao što je slagala o uzroku smrti brata osumnjičenog za ubistvo koga su ubili u policijskoj stanici u Boru, onda je ovo najveći pravni skandal u istoriji Srbije", rekao je advokat.
Prema njegovim rečima, da je policija htela da otkrije istinu o sudbini devojčice Danke, ne bi dozvolila da u policijskoj stanici bude ubijen Dalibor Dragijević, jedan od ključnih svedoka.
"Policija ili nije sposobna ili želi da zataška nestanak devojčice. Zbog toga bi konsekvence morali da snose direktor policije i bivši ministar (Bratislav Gašić) koji je sada postavljen za ministra odbrane. Nedopustivo je to što je predsednik države (Aleksandar Vučić) obavestio javnost o ubistvu devojčice i što se od tada tužilaštvo nijednom nije oglasilo iako se u međuvremenu nestankom devojčice bavio ceo region i nekoliko evropskih država", kazao je Lakić.
 
1717506785629.png
 

Back
Top