Prison Break

Поздрав свима...
Да ли је филм ово што почиње са сценом на мосту,или шта ли је већ,види се нека
водурина када су оба брата и Сукре заједно...(питам да не бих скидао без везе,јер сам "спор")
и где наћи превод ?
ХВАЛА !!!

Ovo je definitivno naj naj naj najbolja serija ikada !!! Film je vrh, necu da komentarisem sta mi se najvise svidelo u njemu, i sta me je najvise pogodilo zbog ljudi koji nisu gledali film !!! NZM sta vise da kazem za ovu seriju, bila je vrh od samog pocetka, pa do samog kraja ! Neki kazu da bi bilo dosta da s snimili dve sezone,ja ipak mislim da nebi bilo dovoljno (meni, narawno) da su snimili i 20 ... XD

PB FOREVER

Pogledao film i ne svidja mi se, isti mi je ko cetvrta sezona. Cak sam razmisljao da li da prekinem i igram CS. Ne znam sto tolko falite seriju :confused:

Odlicna je serija... pazi meni je se svidela 4 sezona ali ne kao prva i druga..Ali u sustini je bila odlicna...dok na kraju se definitivno pokazalo da je serija vrhunska...i mislim da u skorije vreme nece biti serija...tipa....Prison Break,Lost,Smallville...Mislim da budu toliko zanimljive... Jer sledece godine veceina ovih sad najgledanijih serija se zavrsava...

Pogledala film i to nedelju dana pošto sam ga skinula,uopšte me nije vuklo da gledam...po mom mišljenju suvišno :dontunderstand: ali dobro.
Ja sam zaista bila fan ove serije i mislim da je ako ne cela 4 sezona a ono bar druga polovina potpuni promašaj... ipak preporučila bih svakome ko je nije gledao da je odgleda;)

Evo da se uključim, koliko mi se svidela serja mislim da će vam reći činjenica da sam sve skinuo u HD formatu, ne sećam se da sam skoro gledao neku sličnu seriju, fenomenalno. I kraj je fenomenalan sa filmom kao šlagom na tortu i naslovom.

NAJBOLJA SERIJA KOJU SAM IKAD GLEDALA,JER PORED SVIH MOGUĆIH PREOKRETA NI U JEDNOM TRENUTKU NIJE BILA DOSADNA ILI NEZANIMLJIVA.HEROJI I IZGUBLJENI IMAJU DOBRU PRIČU I VRLO SU ZANIMLJIVE ALI SE ČINI KAO DA ZAISTA NEMAJU KRAJA...:super::klap:

Odgledah konacno seriju i film na kraju.
Prve dve sezone su zaista fenomenalne, napete i sa nestrpljenjem sam cekala svaku sledecu epizodu. Cak sam jedno vece odgledala 7 epizoda zaredom.
I tu je serija trebalo da stane ili eventualno da se nastavi pod drugim imenom i sa novom pricom. Ovako su doveli do toga da ispada da sve sto im se desava je zbog scile. Narocito su film nespretno odradili, odnosno nacin kako je Sara zavrsila u zatvoru. Steta sto je Majkl morao da strada na kraju, ali valjda su hteli da ne ispadne limunada na kraju i totalni hepi end.
Seriju svakako preporucujem za gledanje.

Odgledah konacno seriju i film na kraju.
Prve dve sezone su zaista fenomenalne, napete i sa nestrpljenjem sam cekala svaku sledecu epizodu. Cak sam jedno vece odgledala 7 epizoda zaredom.
I tu je serija trebalo da stane ili eventualno da se nastavi pod drugim imenom i sa novom pricom. Ovako su doveli do toga da ispada da sve sto im se desava je zbog scile. Narocito su film nespretno odradili, odnosno nacin kako je Sara zavrsila u zatvoru. Steta sto je Majkl morao da strada na kraju, ali valjda su hteli da ne ispadne limunada na kraju i totalni hepi end.
Seriju svakako preporucujem za gledanje.
Ja sam jednom odgledao celu sezonu, gledao sam do 5 ujutru. I ceo dan sam sanjao seriju :)

Pogledao film i ne svidja mi se, isti mi je ko cetvrta sezona. Cak sam razmisljao da li da prekinem i igram CS. Ne znam sto tolko falite seriju :confused:

I ja se pitam to isto. Ali to je verovatno zato sto je svaka scena kao napeta...stalno nesto visi u vazduhu :D ali u principu serija je smesna...imam jednog ortaka koji se lozi ti lozio se na tu seriju dok nije odgledao celu e onda je zakljucio da i nije nesto :think:

Back