Prison Break

Vezano za kraj 21-22 ep
Rekoh li ja jos davno da je Kelerman ziv?
Doduse, svi su odjednom oziveli, al ja sam se nekako oduvek potajno nadala
da njega nisu ubili u onom kombiju na kraju druge sezone...:)

btw, dobar je kraj, al mislim da je film vec previse
ne zelim da vidim kako je Majkl zavrsio. I ovako mi je bilo dovoljno tesko :(

Vezano za kraj 21-22 ep
Rekoh li ja jos davno da je Kelerman ziv?
Doduse, svi su odjednom oziveli, al ja sam se nekako oduvek potajno nadala
da njega nisu ubili u onom kombiju na kraju druge sezone...:)

btw, dobar je kraj, al mislim da je film vec previse
ne zelim da vidim kako je Majkl zavrsio. I ovako mi je bilo dovoljno tesko :(

Ja sam negde procitao da ce se zrtvovati za Saru, a danas mi kolega rece da ce u stvari preziveti samo sto ce oni lazirati njegovu smrt. Najradije bih teo da umre, ali sta god da se desi, i kakav god da je film, ne mogu da izvuku seriju. Bila je nekad vrhunska, sad je njesra. Isto ko Ronaldo :mrgreen:

Ja sam negde procitao da ce se zrtvovati za Saru, a danas mi kolega rece da ce u stvari preziveti samo sto ce oni lazirati njegovu smrt. Najradije bih teo da umre, ali sta god da se desi, i kakav god da je film, ne mogu da izvuku seriju. Bila je nekad vrhunska, sad je njesra. Isto ko Ronaldo :mrgreen:

I dalje je vrhunska samo sto ti to ne znas:mrgreen:

Odgledaj iz pocetka sve 4 sezone i garantujem da ces se ponovo oduseviti celokupnom serijom!!!

budalastine je ako Majkl nije ziv..svi srecno zavrsili..hepi END itd..general,tbag i ostali zlocinci kao dobili sto su zasluzili..meni ajde solidan kraj ali da Majkl prezivi..budalastina..isto kao Vratice se rode(krimosi na kraju lepo zive od poljoprivrede..)ma dajte molim vas !ovako je bolje..

Pa da ... Svi ste vi (sto pljujete poslednje dve sezone) mnooogo pametni ... Svi nesto pljuju, zgadilo im se, ovo ono, a u stvari je svako odgledao sve epizode PB-a, i svakog utorka ste skidali nove epizode, i cekali ih u neizvesnosti ... ccccccc Ovaj pa Freak (OTAC) on je pa za jedan veliki LOL ! Pa kad ti se zgadila treca, ajde u redu je, da je ne prekines na pola ali sta si onda gledao cetvrtu ???!!! STrasno ...
Sve MOJ do MOJEGA
Svaka cast izuzetcima, i ja mislim da je serija fenomenalna, bilo je tu i tamo nekih smornih epizoda ali sve u svemu GREAT !!! PB FOREVER !!!

Prvo, nisam "čekao u neizvesnosti" ni jednu epizodu četvrte sezone. Čak šta više, prvih 20 min. finalne epizode sam gledao u četvrtak uveče dok sam ostatak odgledao pre dva sata. Četvrta sezona nema veze sa mozgom, nikada nije ni trebala da se snima. Što se tiče treće, ona je po mom mišljenju sasvim prihvatljiva. Istina, ni ona nema veze sa prve dve, ali mi se sviđa. Ova četvrta, gluma i dialozi su žalosni.. Da ne pominjem scenario. Ako se tebi ovo sviđa, onda šta da ti kažem, ali ne možeš da ubeđuješ ljude kako je dobra, kladim se i da tvorci serije misle da je četvrta sr*nje, ali to nije ni važno. Jasno je da je snimana samo da bi više zaradili, a ne zato što je nešto ostalo nedorečeno. Drago mi je što se serija završila.
Odgledaću i taj film i savetovati ljude da ako mogu, prestanu sa gledanjem kad završe treću...

Prvo, nisam "čekao u neizvesnosti" ni jednu epizodu četvrte sezone. Čak šta više, prvih 20 min. finalne epizode sam gledao u četvrtak uveče dok sam ostatak odgledao pre dva sata. Četvrta sezona nema veze sa mozgom, nikada nije ni trebala da se snima. Što se tiče treće, ona je po mom mišljenju sasvim prihvatljiva. Istina, ni ona nema veze sa prve dve, ali mi se sviđa. Ova četvrta, gluma i dialozi su žalosni.. Da ne pominjem scenario. Ako se tebi ovo sviđa, onda šta da ti kažem, ali ne možeš da ubeđuješ ljude kako je dobra, kladim se i da tvorci serije misle da je četvrta sr*nje, ali to nije ni važno. Jasno je da je snimana samo da bi više zaradili, a ne zato što je nešto ostalo nedorečeno. Drago mi je što se serija završila.
Odgledaću i taj film i savetovati ljude da ako mogu, prestanu sa gledanjem kad završe treću...
Pa čobane zašto bi drugo bila snimana?svi snimaju zbog novca i ničeg drugoga !!!!!!!!!Sve se vrti danas oko novca ako niste shvatili

Back