Prison Break

Kako moze da bude fenomenalna kad dve sezone nemaju veze s mozgom :confused:

Pazi, preporucujem ti da ponovo odgledas sve 4 sezone za redom...ja sam prosle nedelje poceo seriju iz pocetka da bi odgledao sve od jednom...Inace 4 sezonu sam odgledao do 20 ep pa sam hteo da je pocenem iz pocetka i od jednom odgledam sve kao i kraj serije...Sve sezone su zanimljive na svoj nacin...Jedino u cetvrtoj sto je se radnja odigravala mnogo brzo...Inace ako odgledas sve od jednom verujem da ces se i ti oduseviti... Jer predpostavljam da je vecina Vas kao i ja prvo odgledala prve dve sezone od jednom i naravno da cemo se oduseviti i posle kada smo krenuli redovno da pratimo manje nam se svidela....Ista stvar je kao sto ovi gledaju na rts-u pa se ne odusevljavaju seriji nesto mnogo:)

A sta je sa prezimenom ;)

Uzeo je od majke :)

Pazi, preporucujem ti da ponovo odgledas sve 4 sezone za redom...ja sam prosle nedelje poceo seriju iz pocetka da bi odgledao sve od jednom...Inace 4 sezonu sam odgledao do 20 ep pa sam hteo da je pocenem iz pocetka i od jednom odgledam sve kao i kraj serije...Sve sezone su zanimljive na svoj nacin...Jedino u cetvrtoj sto je se radnja odigravala mnogo brzo...Inace ako odgledas sve od jednom verujem da ces se i ti oduseviti... Jer predpostavljam da je vecina Vas kao i ja prvo odgledala prve dve sezone od jednom i naravno da cemo se oduseviti i posle kada smo krenuli redovno da pratimo manje nam se svidela....Ista stvar je kao sto ovi gledaju na rts-u pa se ne odusevljavaju seriji nesto mnogo:)

Mislim da bi ponovo sve bilo isto, prve dve za 10, treca za 6, cetvrta za 4. Druge serije gledam kad izadju (24, Lost) pa su mi zanimljive, cekam ih sa nestrpljenjem...

moja teorija... hahah... pa prezime je ostavio... msm videcemo u filmu sta bude,ali imam neki osecaj da je tako... a i nije se on pitao kako ce mu grob izgledati,pa da je napravio citav plan oko imena...:lol:

Meni se dopao kraj,sve u svemu ok....jesu smorili malo ali ove dve poslednje epizode su bile baš zanimljive.Bilo je i vreme za kraj,videćemo šta pokušavaju s ova dva filma ali ne ocekujem nista spektakularno.

Pa sad citam na netu da postoji sansa da Majkl nije umro nego da je sve to namesteno...ne znam, ali bilo bi jako dobro da je on ipak negde ziv, a da je taj grob samo fora da bi ga sklonili od nekih zlih ljudi koji ga progone... :-)

Back