Prison Break

bolje teshko...:(

Ma vec ima boljih Lost, 24, Smallville, Heroes... :D

@Kal-El

Samo jedan je prison break. Sad sve sto bude izlazilo to ce pokusati da ga kopiraju ili nesto slicno njemu :)

Nisi me ti razumeo. Ja kazem da ce izaci druge serije koje ce biti bolje, a ne da ce imati istu radnju ko PB. Evo recimo od novih serija koje ce biti odlicne izdvajam Fringe...

I ja mislim da ce Michael da pogine (umre) jer, on, Sara i Linc su glavne uloge, Saru smo vec zalili i to ne bi bilo WOW, Linc je dosadan i retko ko ga voli (3sezona-raskopcana kosulja, 4sezona-zvaka...:D), tako da jedino ako Michaela ubiju moze da bude nekog iznenadjenja... Samo molim Boga da Mahone ostane ziv, ostali nek pocrkaju...:D:D:D

I ja mislim da ce Michael da pogine (umre) jer, on, Sara i Linc su glavne uloge, Saru smo vec zalili i to ne bi bilo WOW, Linc je dosadan i retko ko ga voli (3sezona-raskopcana kosulja, 4sezona-zvaka...:D), tako da jedino ako Michaela ubiju moze da bude nekog iznenadjenja... Samo molim Boga da Mahone ostane ziv, ostali nek pocrkaju...:D:D:D

zasto?Ja bi bas woleo da bude happu end i da se Majkl i Sara wencaju i ziwe srecno do kraja ziwota...:hahaha::hahaha::hahaha:

Back