- Poruka
- 1.718
@Kal-El
Samo jedan je prison break. Sad sve sto bude izlazilo to ce pokusati da ga kopiraju ili nesto slicno njemu
Samo jedan je prison break. Sad sve sto bude izlazilo to ce pokusati da ga kopiraju ili nesto slicno njemu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bolje teshko...![]()
@Kal-El
Samo jedan je prison break. Sad sve sto bude izlazilo to ce pokusati da ga kopiraju ili nesto slicno njemu![]()
samo me malo nervira vec sto se T-Bag stalno izvlaci iz kojekakvih situacija,iz kojih se skoro niko ne bi izvukao..ali serija bez njega bi bila pomalo i dosadna
Ja sam njega odpisao jos kad mu je Abruzzi odsekao ruku, a on do gde dodje. Mada mislim da ce on biti taj glavni lik koji ce poginuti do desete epizode.

mislis desete epizode u 4-toj sezoni?
Da upravu si Kal T-Bag ce poginuti sigurno.![]()
Da,da mislim na tekucu sezonu. Negde sam procitao da ce do tad jedan glavni lik da pogine.
Da upravu si Kal T-Bag ce poginuti sigurno.![]()
Samo Alexa i Gretchen da mi ne diraju.

Zbog bivese a? 

Gretchen![]()
![]()
![]()
Zbog bivese a?
![]()

pa ne uzima tablete kad se skinuo
gledao sam ja svih 7 epi. sto?
ja mislim da ce majkl da rikne...
....Mislim da ce ga izleciti Sara...Ja mislim da nece da umre...To bi bilo bas glupo....Mislim da ce ga izleciti Sara...
![]()

Highlight u sedmoj ep mi je bio kada je Sara (pa drugi put) pokusala da zavede muskarca, i dobila korpu... Koja glupaca, raspada se.

[/QUOTE]

I ja mislim da ce Michael da pogine (umre) jer, on, Sara i Linc su glavne uloge, Saru smo vec zalili i to ne bi bilo WOW, Linc je dosadan i retko ko ga voli (3sezona-raskopcana kosulja, 4sezona-zvaka...), tako da jedino ako Michaela ubiju moze da bude nekog iznenadjenja... Samo molim Boga da Mahone ostane ziv, ostali nek pocrkaju...
![]()