anya_misic
Aktivan član
- Poruka
- 1.007
zasto?Ja bi bas woleo da bude happu end i da se Majkl i Sara wencaju i ziwe srecno do kraja ziwota...![]()
Ma daj...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zasto?Ja bi bas woleo da bude happu end i da se Majkl i Sara wencaju i ziwe srecno do kraja ziwota...![]()
Ja sam uvek za romanticne krajeve 

hoćeš u 1.000 maraka?hoces u pivo?![]()

Nema.. tek za 7 dana.imali nove ep? Slabo izgleda. . .

hoćeš u 1.000 maraka?![]()
Neki su navikli na "spanske serije" i njihov happy end... Prison break-u treba neka tragedija bas da privuce gledaoce, jer... Boze, kako brzo i sa lakocom nalaze one kartice, to je uzas! Dodje mi da skocim s terase ! !A onaj "killer", on je posebna prica, kao sto neko ranije rece bolje da su mu na celu napisali "sacu sve da vas pobijem..." ma dajjjjj...!
Mahone jedini vredi, jer covek kida kako glumi, svaka mu cast...!!! I T-Bag odlicno glumi, samo sto vecina to ne primecuje i svi ga mrze... Ja ga bas gotivim! On i Mahone su 100 puta zanimljiviji od Michaela, da se ne lazemo... Serija se nije poboljsala skoro uopste, mnogo mi je krivo zbog toga...
Pa jel nije??!! Ajde setite se kako ste gledali 1. i 2. sezonu, a kako gledato ovu?!?!?!?
Ja sam razocarana, ali tu su ostale serije...Prison Break je nekad bio moj NUMBER 1, a sad...?! Sigurna sam da vecina na ovom forumu ima isto misljenje...

pazi slazem se delimicno, ali izostavila si veoma bitnog lika i sjajnog glumca sucre-a...![]()

Prva sezona im je masterpiece. Triler boli glava.Pa kad bi bilo malo vise tog "tripa" i uzbudjenja kao pre, mozda bi bila delimicno "sjajna", majke mi, ovo je NO COMENT ! ! Onaj ko misli da je ova sezona strava, treba da lupi glavom o zid, ali necu sada nekome da namecem moje misljenje, svako ima pravo na svoje...

kartice nisu toliko bitne, do devet ep ce zavrsiti sa njima, pa onda pocinje prava stvar....pravi prison break

e a otkud ti to znas?!?
daj neki share![]()
Ja mislim da lik nagadja ali je u pravu. Jer pravi PB je bio u genijalnom planu za izlazak iz zatvora, a sad ce biti u genijalnom planu za ulazak u super obezbedjenu zgradu.