anya_misic
Aktivan član
- Poruka
- 1.007
E "miller_girl" jel su ti to na avataru Sara i Michael ili mi se cini?? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja jedva cekam da pocnem da gledam 3. sezonu, stigla sam do S02 E21 i sad nemam 22 epizodu i poludecu. mnogi kazu da je 3-a sezona sranje ali ja im ne verujem, uostalom uvericu se uskoro da li je tako.
:shock:SLABU TROJIKU ESI TI DECKO KRSTENTO JE BRE JEDNA OD NAJBOLJIH NAPRAVLJENIH SERIJA IKADA (PO MENI NAJBOLJA OD SVIH
)
O ukusima ne vredi raspravljati!
Ima li ovde moderatora? Molim vas, resite ovo!:shock:SLABU TROJIKU ESI TI DECKO KRSTENTO JE BRE JEDNA OD NAJBOLJIH NAPRAVLJENIH SERIJA IKADA (PO MENI NAJBOLJA OD SVIH
)
U potpunosti se slazem s tobom, ako je raspon ocena od 1 do 10.moze svako da prica sta hoce ali prison break je remek-delo ocena 5+![]()
Ima li ovde moderatora? Molim vas, resite ovo!
Na sta ovo lici, sve same napaljene devojcice koje balave za glavnim likom, i tako vec stranama unazad...
(izuzimam anyu, njeno obozavanje serije mi postaje simpaticno)
Ako neko kaze nesto suprotno, vredjaju, deru se, napadaju...
Ma nemas ti pojma devojcice.
Daleko daleko bolja serija od te su Sopranos i recimo ako smo vec kod zatvora OZ.
Jesi li odgledao celu seriju?tj 3 sezone serije koje imaju?
JEDNA OD NAJBOLJIH NAPRAVLJENIH SERIJA IKADA (PO MENI NAJBOLJA OD SVIH)
E ovim si prevazisla samu sebe...Sto se tice serije, jeste dobra, ali da je NAJBOLJA pa meni jeste, ali sta znam ima joj ravnih eto tako da kazem....