Prison Break

Ja jedva cekam da pocnem da gledam 3. sezonu, stigla sam do S02 E21 i sad nemam 22 epizodu i poludecu:cry::(:cry:. mnogi kazu da je 3-a sezona sranje ali ja im ne verujem, uostalom uvericu se uskoro da li je tako.

Stigla sam do 3 epizode 3 sezone i moram priznati da nisam nesto bas zadovoljna. Da su zavrsili seriju 2-om sezonom svi bi bili happy i cica mica i gotova prica:p Ali dobro opet nije ni ova sezona tako losa;)

Pa i nije neka serija.Toliko sam citao o istoj ovde i jos na nekim forumima kako je neka supersonicna do sada nevidjeno dobra serija a ono nista posebno.Kada bi je ocenjivao od 1-5 dobila bi slabu trojku.

:shock:SLABU TROJIKU ESI TI DECKO KRSTEN:roll: TO JE BRE JEDNA OD NAJBOLJIH NAPRAVLJENIH SERIJA IKADA (PO MENI NAJBOLJA OD SVIH:D)
Ima li ovde moderatora? Molim vas, resite ovo!
Na sta ovo lici, sve same napaljene devojcice koje balave za glavnim likom, i tako vec stranama unazad...
(izuzimam anyu, njeno obozavanje serije mi postaje simpaticno :D )
Ako neko kaze nesto suprotno, vredjaju, deru se, napadaju...

Ima li ovde moderatora? Molim vas, resite ovo!
Na sta ovo lici, sve same napaljene devojcice koje balave za glavnim likom, i tako vec stranama unazad...
(izuzimam anyu, njeno obozavanje serije mi postaje simpaticno :D )
Ako neko kaze nesto suprotno, vredjaju, deru se, napadaju...

Pa mislim....:D Pazo ovo, nesto danas razmisljam, pa Linc je veci smeker od Michaela...!!
Aaaa, sta mislite, nije covek za recycle bin? Sto se tice serije, jeste dobra, ali da je NAJBOLJA pa meni jeste, ali sta znam ima joj ravnih eto tako da kazem.... Evo ja sam pocela da gledam Domacice i iskreno serija je super, a ranije sam odgledala i Lost, The Shield, 4400, CSi, 24, to su sve serije koje su EXTRA ali eto po meni Prison Break je idalje best, mada sta znam, producenti su se sad napalili pa snimaju svasta, ko zna sta nas novo ceka....

Glupo je to što se sve pale na Wentworta,pa im je serija cool,extra i tako to...Neka bolje razmisle i zapitaju se "Da li je serije dobra kao serija ili je dobra zbog njega?"
Mis'im...
Gledam je i ja i stvarno je super,ima napetih scena i sve u svemu,serija je potpuno cool,ali ne verujem da bi vam Miller bio extra da ste ga gledali u filmu "Dinotopia"....
Ja ga odatle znam,i nekako mi je sav tamo bio smotan,pa sam htela da vidim kakav će u ovoj seriji biti.
Zato sam je počela gledati,sasvim slučajno,ništa više....
I dalje ne mogu da verujem kakav je u onom filmu bio,a kakav je sada....Faca...
Ali ko ga je video tamo.....Sigurno se ne bi ložio na njega kao što se svi vi ložite.....

Ako ćemo iskreno,veća faca je Kevin Kostner....Mnogo veća faca....Upravo ga gledam na RTS1....

alo ova serija je meni zakon samo me nervira kraj druge sezone

nisam pogledao sve sezone nego samo ponekad pogledam na preskoke
sada sam stavio na net da mi se skidaju sve tri sezone i rado cu pogledati josh jednom

nemojte da pricate da je serija sranje kako bi se neko od producenata sjetio da izvedu bjeg i zatvira pomocu tetovaza na tjelu i sve sta je bilo u seriji

samo me zanima u 3.djelu jesu li ubili saru ili je ono bila samo lutka.nisam gledao tu epizodu pa ne znam

Naravno,nisam mislila da se svi lože na Millera,ali svi koji gledaju seriju,prvo njega komentarišu pa onda sve ostalo..
Ja,recimo,gledam Prison Break ali mi on nije ništa posebno...Razumete li?

Back