Prison Break

Gledali smo 13. epizodu 3. sezone i da, Sara se vraca!
Gotova je 3. sezona, 4-tu cemo malo da pricekamo (malo vise...).
Po meni ni 3. sezona nije losa, jeste losija od prve dve ali sta znam...... Ako vec snimaju 4. sezonu, neka u njoj lepo razrese pricu, i zavrse, vec zamisljam samu sebe za godinu dana kako gledam Michaela opet u zatvoru.....:P Valjda se to nece desiti, nek sad lepo sve zavrse, imaju 22 epizode da nam sve pojasne...

Ja jedva cekam da pocnem da gledam 3. sezonu, stigla sam do S02 E21 i sad nemam 22 epizodu i poludecu:cry::(:cry:. mnogi kazu da je 3-a sezona sranje ali ja im ne verujem, uostalom uvericu se uskoro da li je tako.

MOZE LI NEKO DA MI POSALJE 22-U EPIZODU 2-E SEZONE PLEASE LJUDI OCAJNA SAM NE MOGU DA GLEDAM SAD 3-U SEZONU BEZ OVE EPIZODE!!!!!

SVE SEZONE SU EXTRA ! ! SVAKA SEZONA IMA "NESTO" SVOJE I ZATO JE PRISON BREAK THE BEST TV SHOW EVER ! ! ! ! !
Koliko si samo puta ponovila ovo...
Par puta padnes u krizu i priznas da 3. sezona i nije nesto, ali ubrzo se vratis na staro... :D
Sad dal' gledas seriju zbog glavnog glumca ili same radnje ni nije toliko bitno.
Osecam da bi Skofild mogao pasti u komu i tako nepomicno lezati tokom cele epizode, a tebi bi i dalje bilo extra zanimljivo.
E to je pravi fan, tako se to radi, samo napred!!!

Salim se malo... ;)
Vec sam rekao, trebali su zavrsiti seriju najkasnije drugom sezonom, treca je uzas.

Ne, naprotiv, meni se cak on totalno promenio, na pocetku je bio good guy, a sada??? Cak je i kriminalac postao, ali nema veze, serija je i dalje THE BEST... Razmisljam nesto, zamisli kad Michael bude ugledao Saru zivu, ima da ga strefi srcka i da padne mrtav, al bi bila fora, a? Hehe, zezam se naravno... :D
Molim Boga samo da zavrse seriju tom 4. sezonom, da smisle neki zanimljiv kraj, da nam sve razjasne... Jer ja iskreno i ne razumem ko su oni ljudi, i sta oce od Whistler-a....
PS: Sta mislite, jel ce Linc da bude sa Sofijom????????? :P

NIje losha Sofija, ali meni je Marikruz zakon ;)
Obozavam devojke sa rupicom na obrazu kad se smeshkaju!

Camille_Guaty_61.jpg

Super za Saru...meni baš bio bedak kad su je "ubili"... :(
Ona i Michael su baš cute... :)
A da..Linc i Sofija..meni to bilo sumnjivo od početka.. :D pa moraju sa nekim da ga smuvaju,s obzirom da su ubili Veroniku,što mi i nije žao, jer je bila smotana i sva nekako bzv...

A nema šanse da završe sa 4. sezonom, ipak je to ultra poznata serija sada...još će da se cimaju oko one "kompanije"...

Cetvrta pocinje od 17-og Septemmbra,ali najvaznije je da je Sara ziva :D,meni nije nesto zanimljivo bez nje.Treca sezona nije losa,samo malo smara.Meni je iskreno poslednja epizoda najzanimljivija posebno deo kad Majkl preti Grechen i kad mu L.J.daje origami,znaci tu kad nisam zaplakala :(

Ma meni je odma u istoj epizodi (ili sledecoj) kada je Sara "ubijena" bilo sumnjivo da je ziva kad je Linc pricao sa Grechen i ona je rekla "There's a bad joke about Sara in this all". Mislim da su tu recenicu ubacili bas da bi ostavili mogucnost da je vrate ili ne, u zavisnosti da li se glumica vraca...

Back