Prison Break

Nema potrebe da stavljas toliko ? i !
Ne bi bila ni prva ni poslednja serija koja je zbog loseg rejtinga ukinuta i ostavljena sa otvorenim krajem.
To je vrlo cesta pojava, ostave mogucnost za nastavak, ali moze biti i kraj, sve zavisi koliko im se isplati praviti narednu sezonu, dobit je tu jedini faktor.
3. sezona je sama po sebi cist promasaj, ko zna sta bi tek bilo sa cetvrtom...

Ti si se bas umislio da si neki mnogo pametan lik !

Jaooo, ajde necemo da se svadjamo....:) 3. sezona uopste nije sranje, zanimljiva je, ali manje nego prve dve... A sto se tice 4.sezone, bice je, ali na jesen, a u aprilu ce izaci 2 epizode premijerne...
Pozz :)

Ljudi 13. epizoda je kraj sezone.
One koji su je odgledali i kazu da ce biti jos epizoda u 3. sezoni smatram veoma veoma pametnim sposobnim prosto divnim ljudima !
Ti si se bas umislio da si neki mnogo pametan lik !
Ma ne, NISAM SE ja bas umislio.
Kako mogu biti pametan, ili pak sposoban i divan ako ne smatram da ce biti jos epizoda ove sezone?
Izgleda da ni sami autori nemaju pojma, ali zato si tu ti da im kazes sta ce biti...
A o tvojoj pameti necu, dovoljno govore ove poruke koje sam citirao.
Ne cini ti se da su malo kontradiktorne?Ma neee, mora da smo mi ostali glupi...

Cao swima...Ja sam nowa owde...Obozawam seriju Prison Break odgledala sam swih 57 epizoda..Inace obozawam Wentworth Millera...Serija je po meni super,sem shto ubijaju Saru to je mnoogo glupo...I da li neko zna da li se snimaju nowe epizode i da li ce nekako Sara moci da se wrati???Pozz:D

E caos swima,ja sam owde nowa..Obozawam seruju Prison Break a pogotowu Wentworth Millera..Odgledala sam swih 57 epizoda i swe je ok sem jedne stwari a to je Sara.Bash je glupo shto su je ubili a swe ostalo je ok.A jer neko zna da li ima mogucnosti da se Sara wrati....???

Daj Boze da se ne vrati.Bilo bi glupo.Prava spanska serija.Ionako mrzim Saru.Antipaticna mi je

Daj Boze da se ne vrati.Bilo bi glupo.Prava spanska serija.Ionako mrzim Saru.Antipaticna mi je

Najjace da ti je Sara antipaticna???!!!??

Pa dobro, ali ja bi voleo da se vrati. Pa posle svih potnji i muka Majkl je zasluzio da bude srecan!

A i bas mi je zao bilo kad su ubili Veroniku, ja sam hteo da pop.izdim, a toliko se trudila...

Najjace da ti je Sara antipaticna???!!!??

Pa dobro, ali ja bi voleo da se vrati. Pa posle svih potnji i muka Majkl je zasluzio da bude srecan!

A i bas mi je zao bilo kad su ubili Veroniku, ja sam hteo da pop.izdim, a toliko se trudila...

Uprawo to,koga je swe izwukao iz zatwora,shta je swe preziweo i da na kraju ne bude srecan,glupo!A na kraju 57epizode neko kaze agentu Mahoun-u owo:Bolje joj je da donese
mnogo više od ovoga.
Jer ako je napravila ono
što misliš da je napravila...Sara.
Ona je slaba karika.
A on će je naći.
MOZDA CE SE SARA WRATITI,A KO TO ZELI NEKA ODE NA OWAJ SAJT http://www.save-sara-tancredi.org/ I TU NEKA OSTAWI SWOJU PORUKU DA SE SARA WRATI U SERIJU!!

E ljudi sazala sam da izmedju Wenta i Sare u privatnom zivotu ima neshto:heart:..Pogledajte owe klipowe i procitajte ono wishe:
Ewo!Procitajte tako shto idete na more!!:roll:Ali sada da li je to tacno,oni su sami rekli da gaje osecanja!!:heart::confused:

E ljudi sazala sam da izmedju Wenta i Sare u privatnom zivotu ima neshto:heart:..Pogledajte owe klipowe i procitajte ono wishe:
Ewo!Procitajte tako shto idete na more!!:roll:Ali sada da li je to tacno,oni su sami rekli da gaje osecanja!!:heart::confused:

Da, ali paparaci su vidjali Majkla kako seta sa nekom plavusicom ruku pod ruku i to nije Sara...

Meni opet lepsa Sarka...

E owako:Went nije gay,ta prica kruzi wec 100 godina.Swi americki tabloidi wole da gowore o seksualnoj opredeljenosti poznatih licnosti,pa me ne cudi da su uhwatili Wenta za zub.Decko je sto puta rekao da nije GAY i ja mu werujem!!

i ja sam cula da ne voli zene

Pa naravno da ste culi.... To se svuda zaboga prica, da je Wenty *****, ali uopste nije!!!!!!!
100%!!!!!!!!!!!!! Paparaci cine cuda!! A to da su zajedno, pa ne verujem..... Nekako, ona se sada ponovo porodila, nisu se ni vidjali, a i bilo bi glupo ima 2 cerke i sada da se razvodi od muza i sve to..... Nama je dovoljno u seriji da budu zajedno, valjda ce da se vrati Sara.... :):):)

Vi sto ste skinuli unapred nrednih sto sezona nemate pojma kakav je dozivljaj kad cekas nedelju dana da vidis da li ce onog Linkolna da skinu sa stolice zivog ili mrtvog pa onda cekas jos nedelju dana jer se u medjuvremenu otcepilo Kosovo.

Uopste nije zanimljivo ako kad odgledas jednu epizodu,mozes odmah da pustis i narednu. Kakva je tu napetost ako se jedna epizoda zavrsi tako sto treba da mu odseku prste na nozi i odmah posle 5 minuta u drugoj epizodi vidis da nema prste? (pritom se kladim da u trecoj sezoni u nekom kadru 100% ima prste)

Ja sam skoro dobila prvu i drugu sezonu i nisam izdrzala nego sam samo na blic izvtela malo.Nastavila sam da gledam preko TVa ali carolija vise nije ista. Mada,i dalje stoji da ni u jednoj drugoj seriji nisam gledala celu epizodu o tome kako neko odvrce sraf iz klupe, da nemam pojma sta ce mu taj sraf, i da to sve bude toliko napeto kao da od tog srafa zavisi ceo svet.

PS:Ne smeta mi sto su ubili Veroniku,stvarno je ocajna glumica.Tako je vestacka da kvari dozivljaj.

PPS:Ako stvarno ubiju i Saru,izgubice se poenta. Onda treba da ubiju i Majkla i da zavrse seriju pre nego sto se ona sama od sebe zavrsi.

E nemoj to da govoris, pojesce te neki fanovi na ovoj temi... :-)
Ma znam, zato sam i rekao, pokusavam da navucem gnev napaljenih klinki, cudno da nisam dobio ni jedam preteci pm. :D (ionako me bas zabole sta ko od poznatih licnosti radi privatno)
O cemu pricate??? Kakva 14. epizoda???????????????????????????????
Ma pusti ih, lupaju gluposti a da ne procitaju ni par zadnjih poruka... Moderatori, gde ste sad kad ste najpotrebniji?
Imali neko od vas 14 epizodu trećeg serijala?
Jao 14. epizoda... Jel to ono kad Sari zasiju glavu pa se uda za Majkla, rodi petoro dece i zive u sreci i veselju dok ih ne uhvate i ponovo strpaju u zatvor?
Extra epizoda, ko nije pogledao obavezno nek skine... :D

Back