milton
Primećen član
- Poruka
- 737
Ja stigla do 2 sezone i nesto odgledala ali nije to to..mora se do kraj aodgledati..jao evo sada sedam za komp i tako..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kada ce se smuvati majkl i sara???????ne mogu da dochekam
sto?? pa tad im ljubav dostize kulminaciju.... csi fanu, samo ti navali sa gledanjem i uzivaj...Smuvace se jednom ali ti onda ne preporucujem da gledas trecu sezonu
kada ce se smuvati majkl i sara???????ne mogu da dochekam

Ma bre, u celoj seriji su se poljubili 3 puta, 1.put u ambulanti, 2. put u bozu, i 3. put kad se Michael bude predao, vise poljubaca nece ni biti jer je sara DEAD!!!!!!!!!!!
Jbg, znam da je to razocarenje, ali...
Pozz

Tako prolaze sve serije...stalno komplikuju i komplikuju stvari da bi mogli da snime sto vise epizoda...i naravno da se navataju sto vise para...Odlicna da ne kazem fantasticna serija koju su us*ali zadnjom epizodom druge sezone.
Umesto da zaokruze pricu oni je produbljuju na najgluplji nacin a tek onaj general. Sta ce na kraju ispasti? MArsovci, klonovi, ekspariment. Bezveze. Prave novi dosije x i to mi se ne svidja.
ops:LJudi sta da vam kazem ali ja prosto obozavam ovu seriju..odgledala sam do onog dela kada Majkl,Sara,i Link uzimaju onaj cip i kada trebaju da ga gurnu u kompjuter da vide sta je na njemu....i nemam vise epizoda ima da umrem...