Prison Break

Pozdrav svima
Ja sam se takodje potpuno zaludela ovom serijom.Prva sezona je odlicna i odgledala sam je u jednom dahu(za tri dana),druga sezona mi je zanimljiva u pocetku(prvih 6,7 epizoda) a onda postaje malo dosadna.Danas ili sutra pocinjem da gledam trecu sezonu(tj ovih 8 epizoda sto je emitovano).Zanima me misljenje ovih sto su gledali 3 sezonu,da li je bolja 3.ili 2. sezona?(cisto da znam sta da ocekujem)

kada ce se smuvati majkl i sara???????ne mogu da dochekam

Pa da ti ja kazem..oni su se poljubili jednom u ambulanti..a onda nakon sto su pobegli Majkl i Link onda se nalaze sa Sarom i odlaze u Cikago..i u vozu..u WC ce se izvalaviti malo podrpati i tako ..dalje nisam stigla ..tako da ne mogu da kazem kako ce biti..ali kada su se poljubili u WC doslo mi da iskljucim seriju..majke mi..jer sam odlepila ne daj boze za njim..:)

Ma bre, u celoj seriji su se poljubili 3 puta, 1.put u ambulanti, 2. put u bozu, i 3. put kad se Michael bude predao, vise poljubaca nece ni biti jer je sara DEAD!!!!!!!!!!!
Jbg, znam da je to razocarenje, ali...
Pozz

Odlicna da ne kazem fantasticna serija koju su us*ali zadnjom epizodom druge sezone.
Umesto da zaokruze pricu oni je produbljuju na najgluplji nacin a tek onaj general. Sta ce na kraju ispasti? MArsovci, klonovi, ekspariment. Bezveze. Prave novi dosije x i to mi se ne svidja.
Tako prolaze sve serije...stalno komplikuju i komplikuju stvari da bi mogli da snime sto vise epizoda...i naravno da se navataju sto vise para...
Sad sam odgledao prvu epizodu, a polako skidam i ostale. :?

LJudi sta da vam kazem ali ja prosto obozavam ovu seriju..odgledala sam do onog dela kada Majkl,Sara,i Link uzimaju onaj cip i kada trebaju da ga gurnu u kompjuter da vide sta je na njemu....i nemam vise epizoda ima da umrem...

Ok ljudi evo i mene....ja sam prvi put cula za tu seriju proletos i odgledala sam do onog dela kad ona potpredsednica zezne Majkla i kaze u javnosti da se povlaci sa te pozicije jer navodno ima tumor...zna li neko koja je to sezona posto ja ne mogu da se pokupim ovde...:oops::roll:please...

LJudi sta da vam kazem ali ja prosto obozavam ovu seriju..odgledala sam do onog dela kada Majkl,Sara,i Link uzimaju onaj cip i kada trebaju da ga gurnu u kompjuter da vide sta je na njemu....i nemam vise epizoda ima da umrem...

Imas na torentima il hubovima ako imas brzi net-ako ne nadji ortaka pa uzmi od njega-il skini kod njega.

Back