Prison Break

Lelo evo malo za tvoje ochi...;)

Wentworth Miller
(dechko je '72 godishte :shock: )

Wentworth-Miller-MP.gif

wentworth-miller2.jpg

wentworth%20millerMTAzOQ==.jpg

001cg6small-1.jpg

Lelo evo malo za tvoje ochi...;)

Wentworth Miller
(dechko je '72 godishte :shock: )

Wentworth-Miller-MP.gif

wentworth-miller2.jpg

wentworth%20millerMTAzOQ==.jpg

001cg6small-1.jpg

Hvala drugarice...brate decko je vrh..e takav meni decko treba..jao kakav je balim na njega..dugo nisam videla ovako lepog decka hm coveka pardon...jao moram da nabavim ovu setiju..a ne znam gde mogu..aj ljudi pomagajete ja sam se zaludela ovom serijom nije mi dobro..:) Mram pod hitno da nabavim inace cu da poludim..:):):):)

ja sam pre dva dana dobila CD sa serijom prvi i polovina drugog serijala (do 12 epizode). U prvom serijalu mi fali 17 i 18 epizoda. Ne znam ni gde ni kako da ih skinem, a i da hocu ne mogu jer bih to sa mojim kopjuterom radila 3 dana. Da li je neko ljubazan da mi ih nekako da, a moze i ostatak serije.
Unapred vam hvala u ime cele familije koji smo zarazeni serijom.

Hvala drugarice...brate decko je vrh..e takav meni decko treba..jao kakav je balim na njega..dugo nisam videla ovako lepog decka hm coveka pardon...jao moram da nabavim ovu setiju..a ne znam gde mogu..aj ljudi pomagajete ja sam se zaludela ovom serijom nije mi dobro..:) Mram pod hitno da nabavim inace cu da poludim..:):):):)

You're welcome! iliti nema na chemu! :mrgreen:
E sad znash kako se zove....napisah ti..pa trazi njegove slike....i nastavi da balavish za njim...
Ali nema shta dechko jeste mmmm...8-)

E ljudi a ko je Sara?
Ona doktorka? :-?
Ja sam tek pochela da gledam seriju pa nisam popamtila sva imena...:oops:

Serija je KEVA!!! ja sam odgledala sve sto je do sad bilo, na kraju ih oslobadjaju svih tuzbi, ali sara ubija jednog coveka i michael govori policiji da je on to uradio i odlazi opet u zatvor!!!
sara umire(tj neznam, lincolnu u kutiji stize sarina glava, mada mozda i nije njena)!!!
serija je exxxxxxtra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Serija je KEVA!!! ja sam odgledala sve sto je do sad bilo, na kraju ih oslobadjaju svih tuzbi, ali sara ubija jednog coveka i michael govori policiji da je on to uradio i odlazi opet u zatvor!!!
sara umire(tj neznam, lincolnu u kutiji stize sarina glava, mada mozda i nije njena)!!!

I, konacno jedna istomisljenica:D !!! Ne mogu da verujem da to nikome vise nije palo na pamet:confused:. Zaista je cudna citava situacija oko "Sarine smrti" : jedno pojavljivanja sa ledja, jedna slika, samo jedan razgovor sa Majklom i na kraju ta sablasna kutija(gde uopste ne lici na sebe)- dok su sve ostale zrtve nastradale mnogo ociglednije! Dalje, sve te price da joj se ne svidja scenarijo 3.ciklusa, plata i td... -cisto sumnjam. Jedno je sigurno, devojka se zaljubila(mozda u nekog iz ekipe prison break-a;)?!) i odlucila se na materinstvo! Iskreno se nadam da ce se vratiti u CETVRTOM CIKLUSU!!! p.s:Provukla se jedna zanimljiva informacija: U POSLEDNJOJ EPIZODI TRECEG CIKLUSA, POJAVLJUJE SE JEDNA MISTERIOZNA ZENSKA OSOBA, GLEDANO SA LEDJA TO BI MOGLA BITI SARA !!! Ostaje nam samo da se nadamo, da ce ovaj strajk scenaristima dobro doci i da ce smisliti najbolji nacin kako da isprave neke greske! Pozdrav

I, konacno jedna istomisljenica:D !!! Ne mogu da verujem da to nikome vise nije palo na pamet:confused:. Zaista je cudna citava situacija oko "Sarine smrti" : jedno pojavljivanja sa ledja, jedna slika, samo jedan razgovor sa Majklom i na kraju ta sablasna kutija(gde uopste ne lici na sebe)- dok su sve ostale zrtve nastradale mnogo ociglednije! Dalje, sve te price da joj se ne svidja scenarijo 3.ciklusa, plata i td... -cisto sumnjam. Jedno je sigurno, devojka se zaljubila(mozda u nekog iz ekipe prison break-a;)?!) i odlucila se na materinstvo! Iskreno se nadam da ce se vratiti u CETVRTOM CIKLUSU!!! p.s:Provukla se jedna zanimljiva informacija: U POSLEDNJOJ EPIZODI TRECEG CIKLUSA, POJAVLJUJE SE JEDNA MISTERIOZNA ZENSKA OSOBA, GLEDANO SA LEDJA TO BI MOGLA BITI SARA !!! Ostaje nam samo da se nadamo, da ce ovaj strajk scenaristima dobro doci i da ce smisliti najbolji nacin kako da isprave neke greske! Pozdrav

:cry:Mi smo svi poceli da je gledamo kada se pocela davati na RTS, pre dva dana smo dobili DVD sa prvim i polovinom drugog serijala. U prvom nema 17 i 18 epizode. Da ih skidam sa neta ne znam, a i ne mogu jer bi to trajalo u nedogled.
Molim vas pomozite nam, jer smo opsednuti serijom.

You're welcome! iliti nema na chemu! :mrgreen:
E sad znash kako se zove....napisah ti..pa trazi njegove slike....i nastavi da balavish za njim...
Ali nema shta dechko jeste mmmm...8-)

E ljudi a ko je Sara?
Ona doktorka? :-?
Ja sam tek pochela da gledam seriju pa nisam popamtila sva imena...:oops:

MA serija je vrh vrhova..hvala drugarice za parenjem ociju..majke mi...decko je vrh ...:lol::lol:

Serija je fenomenalna.Pocela sam da je gledam tek kad je pocela na tv-u a imala sam je sigurno 3-4 meseca,bila sam u fazonu ima i precih stvari za gledanje. Medjutim kad sam pogledala prvu epizodu na tv u odmah sam se navukla i u roku od 10 dana pogledala obe sezone.Skoro me nijedna serija nije toliko privukla.

Ma glumica se ne vraca, nema sanse, odustala je kad je videla kakva je glupost 3. sezona...
Odkud ti to za kraj 3. ciklusa?To bi automatsi znacilo da ce biti i cetvrtog a verovatno nece zato sto je serija mnogo izgubila na gledanosti...Ovo je totalna dezinformacija!
Inace, treci ciklus nije jos ni do pola snimljen, snimanje je prekinuto zbog strajka, i kao ni sa ostalim serijama ne zna se kad ce biti nastavljeno...

E ovako stoje stvari:
Sscenaristi serije su prihvatili strajk, posto je Sarah Wayne Callies izjavila da nece da glumi u seriji zbog trudnoce iako je tek u 4.mesecu. Uglavnom, prihvatili su ga da bi imali vremena da izmene scenario, jer je planirano da Michael stvarno pobene iz sone i spase LJ- i saru, ali kao sto vidimo sara je ubijena!
Ali, tu je jos jedna stvar: ne znam da li ste primetili, ali nakon sarine smrti, kada je Lincoln razgovarao sa onom devojkom sto je ubila Saru, ona je rekla ovo: POSTOJI JEDAN LOS VIC U VEZI SARE U SVEMU OVOME!!!!!! E, sad, to su uradili da bi ostavii mogucnost da se sara tancredi(Sarah Wayne Callies) vrati u seriju ZIVA I ZDRAVA... Sada je na nama da cekamo 14.januar i nadamo se da ce sve biti okej!!!
A i sve te fore u vezi nje u 3.sezoni su malo glupe, nijednom joj nisam videla facu u 3.sezoni... A i ona glava nije njena. Tako da sto bi Linkoln i Michael rekli ,,IMAJ MALO VERE,,!!!!!!!!!!!
Pozz

Nemojte ljudi lupati!Otkud vi znate sta ce biti na kraju 3 sezone kada je scenario napravljen do 12.Tako da te prazne price su malo smesne!

Ja sam gledala dan noc dan noc..i stigla sam do 23 epizode..ono beze i ti fazoni ma ima da placem kada se zavrsi..e jel neko zna koliko epizoda ima ova serija ukupno???? Ja imam 3 serijala..:)

Uprskali su 3. sezunu, ali i dalje je zanimljivo. Poceli su preterivati zato im je opala gledanost, nece moci tako doveka... Sto se ljudi palite oko te Sare vidite da Majkla bili .... za nju- kao se nesto iznervirao i onda nista... opusteno moze se i bez nje. Smallville Rules!!! PoZz

Back