Prison Break

Pametna glumica, videla i sama da je serija uzas od trece sezone pa odlucila da se ne vrati...
Iako je serija tim mnogo izgubila, vrlo pametna odluka sa njene strane.Nazalost, scenaristi nisu znali kad je dosta pa su se odlucili i na ovu, blago receno katastrofalnu trecu sezonu...

Sara je trebala umreti jos na kraju prve sezone, onda kad se predozirala, a ona bivsa Linkolnova devojka, advokat, je trebala preziveti ali su se fanovi bunili tako da su scenaristi odlucili Saru ostavili i u drugoj sezoni.

Jako dobra serija,jako zarazna,Miller se odlicno uklapa u svoj lik,jedina zamerka je sto je njih 500 izginulo za njih dvojicu,i sad jos veci shit je sto ce i Saru da roknu.(zavrsio sam drugi serijal i ova inf.mi nije trebala).

Nije fora u povisici, glumica je bila na trudnickom bolovanju i trebalo je biti neke misterije oko njenog nestanka u prvih nekoliko epizoda, a onda bi se pojavila u cetvrtoj ili petoj.Medjutim, kad se vidolo kolika je katastrofa nova sezona, glumica je odlucila da se ne vrati u seriju, vec da se posveti materinstvu...

Nisam jos nabavio 3 serijal,ali sam zato prva dva pretrcao za vikend.Nisam ocekivao da je toliko zarazna serija.Gledao sam je znojeci se,i jednostavno nisam mogao da prekinem.Ovo je neka sasvim druga doza neizvesnosti na samom kraju.Jednostavno moras da nastavis da gledas.Jos jedna stvar koja mi se svidja je razlika u onome sto sam ocekivao.Ispade da nije happy end serija.Verovao sam u pocetku da ce svi biti isto kao i u ostalim serijama,ali kada ubise Veroniq,sok.... :-)

Meni je to jedna od najacih serija do sada..znaci odusevljena sam kakva je to serija moram da nabavim sve epizode..jao odlepila sam do bola za onim iztetoviranim...jao luda sam za njim...Decko je prelep..:) BOmaba bomba..:)

Back