Prison Break

i ja mislim da su malo pokvarili steceni utisak sa prva dva serijala ovim trecim ali sta da se radi,nadam se da ce se barem nesto poboljsati...jbg marketing je marketing.. s obzirom na koliku zaradu donosi ova serija i koliko je pracena svugdje gdje se prikazuje normalno je za ocekivati da ce se producentski par potruditi da ovo malo potraje..da vidimo samo koliko ce kreativni da budu i koja ce nam jos iznenadjenja prirediti...btw....treba mi pomoc oko titlova

koji god titl da sam skinuo nece da radi...radi se o ekstenziji . SRT ...u cemu je problem
seriju inace ppokrecem sa ASUSDVD player-om

Ove nove epizode su tesko sr**e, skinem ih i pogledam na preskok, sve za 5 minuta.
Jos sledeca, 8. epizoda (u ponedeljak) i onda su na pauzi sve do sredine januara.
Pauza je bila predvidjena tek negde u decembru, ali sad ce zbog strajka poceti ranije.
I druge serije, poput Heroja ce uskoro zavrsiti sezonu...

Dopada mi se serija, ali ovi iz RTS-a mnogo odugovlače. Ako nastavi da ide u ovom terminu, prvi serijal će se završiti za otprilike 5 meseci.
Ja sam počeo da skidam epizode sa neta i do sad sam odgledao prvih 14. Danas ću i 15-u. Uglavnom odgledam 3-4 dnevno.

Serija je jedna od najboljih koje sam gledao, ali treći serijal nema veze sa ona prethodna dva.
Mislim, jedino su likovi isti, ali priča je potpuno nova. Ali nije loš ovaj treći.
Jesu bila bolja prva dva, ali da se jednostavno završilo "i živeli su srećno do kraja života" bilo bi bezveze.
Znam da će se jednom završiti, ali što kasnije to bolje. :)

Back