PRIPREME ZA ARHITEKTURU - nova sezona

ljudi, ja krecem sad-od oktobra da se spremem kod Marije...
znam da je stroga i to mi se svidja jer mi uvek treba neki autoritet da me pogura, a i ZELIM DA SE ODVALIM OD RADA jer necu matorcima da trazim tolike pare za samofinansiranje..

jedva chekam!!!!! ovo mi je izazov

jel znate koliko ljudi polaze otprilike???

poZzdrav svima :D :D

Meni se arhitektura svidja i zeljela bih da je upisem ali se bojim tog prijemnog a i cula sam da je pretezak i da moras biti mnogo talentovan??koliko je ovo tacno?

Ja sam 2. godina Mastera (5. godina arhitekture), ostao mi je samo diplomski. I upisala sam arhitekturu iz prve bez spremanja, tako da treba da budes talentovan i da te arhitektura stvarno zanima. Dosta njih se spremalo, ali nije upisalo. Mada sam ja mastala o arhitekturi jos od obdanista.

HELP! Zna li neko mozda moze li pa posluzi kao olaksavajuca okolnost na prijemnom ako imas neku od nagrada sa rapublickog takmicenja iz matematike (npr. da ga ne polazes). uzimaju li oni to u obzir?
Odgovorite please hitno da znam da li da racunam na to!!![/Q
Ako su osvojena prva tri mesta na republickom,racuna se kao da imas 30 poena na prijemnom.

Imam trecu nagradu iz prosle i drugu iz ove godine , medjutin nisam sigurna da li to uzimaju u obzir na arhitekturi posto tamo nije klasican prijemni iz matematike!

ja sam se prosle godine spremao kod Tedija i prolaznost mu je bila skoro 100% !!! samo za jednu devojku nisam siguran , bila je 7 ispod crte,imala je oko 25 poena iz skole,mada je uradila odlican prijemni ...mozda je i ona upala ..
boljeg profesora nisam mogao ni da zamislim,a znanje koje smo dobili nema cenu!!! super stvar je sto koliko god djaka da ima, radi u grupama od po 15tak ljudi,svakom pridaje posebnu paznju i uvek vidi novi izazov(to se ogleda i u tome sto ne bira djake po proseku iz skole, niti im daje neki probni test za upad na pripreme da proveri **talenat** )..kod njega tabui ne postoje, totalno demistifikuje crtanje i sve ostalo sto ima veze sa prijemnim i arhitekturom uopste!! na strranu to sto sto je prepametan i po mnogima jedan od najboljih crtaca u zemlji , ima tu neverovatnu moc da prenese svoje znanje na djake....zaista ne zelim da budem neskroman, ali kada je bio neki probni prijemni na faxu(koji je cisto uzimanje para) , ja(koji sam kod tedija bio prosecan ponekad i ispod toga) ,kao i ljudi iz moje grupe smo tamo bili medju najboljima ili najbolji!!! svi smo mu mnoooogo zahvalni....nekako smo izasli sa tih priprema mnogo zreliji u svakom pogledu!!
nadam se da se nece naljutiti sto stavljam njegov br. tedi brkic 0641729054

Back