Ovako stoje stvari...
Najzad sam ubedio roditelje da ce uspeti da mi finansiraju pripreme na fakultetu (koje su ove godine 188e mesecno) jer kao, to je ipak fax, znaju ljudi sta se radi na prijemnom, a onda cujem tolika losa iskustva: velike grupe, neposvecenost profesora, ocajna atmosfera... Jedino sto su svi rekli da je dobro to je rekapitulacija priprema u poslednjih mesec dana na koju bilo ko moze da se prijavi (nije obavezno da se priprema na fakultetu).
Sada, iz svega ovoga sto sam procitao na forumu dosao sam do zakljucka da je Veliko spremanje (
www.spremanje.com ) najbolja opcija za pripreme.
Sto se tice cena, kad se sve sabere i oduzme, pripreme na fakultetu dodju oko 1500e. Kod "individualaca", kako cu ja nazvati Djoku, Lolu, Mariju (i druge moje dobre prijatelje lol), cena se krece oko 700e . Jedino nisam uspeo da nadjem cifru vezanu za veliko spremanje, koje me najvise i interesuje. Odlucio sam da cu ih sutra pozvati i pitati licno...
Jos nesto, sutra (ili vec danas

) cu dobiti sve beleske sa priprema sa fakulteta od drugarice koja je upisala fax, ali na samofinansiranje. Imacu jasan uvid u to sta se radi na faksu tako da ako neko ima neke dileme povodom toga slobodno moze da me pita... Ta drugarica i nije nesto zadovoljna pripremama, i rekla je da su neki njeni drugovi, koji su se pripremali privatno, upisali na budzet, ali kaze da je jako korisno ici na fax poslednjih mesec dana i da je najbolja kombinacija> privatnik tokom godine, fax poslednjih mesec dana!
Toliko od mene....
btw Za slucaj da me sutra strefi grom, pa ne pozovem ove iz Velikog spremanja, moze li neko ovako javno da kaze koja je cena tamo? Taj veo misterije, i izbegavanje odgovora me malo plasi...