PRIPREME ZA ARHITEKTURU - nova sezona

Cestitke svima!!!
Upisati ono sto volis je zaista uspeh a narocito ako je budzet.

Mislim da su misljenja podeljena sto se tice onoga ko te sprema, ko treba da te sprema itd.
Ja sam se spremala kod djure i covek je super. Verovatno puno zavisi i od toga kakav si ti tip licnosti pa ti neko odgovara, a neko ne. Ja sam na pr na budzetu a spremala sam se 3 meseca.

Puno srece u studiranju!!

Ne bih da bude da svaki ciga svoga konja hvali ali ja bih svima preporucio lolu.
Razlozi: Domaci zadaci od pocetka priprema a ne kao kod ostalih zadnja 3 meseca a i to je pitanje.
Na pripremama uopste nije smor tj. kao u skoli jer se vecinom svi zayebavaju naravno u odredjenim granicama.
Uvek iznese svoje misljenje a ponekad i skepticnost za neke osobe.
Skroz originalne simulacije prijemnog ima ih 4 - 5 u zadnih 3 meseca.
Savet za sve koji se odluce za lolu poslusajte ga za sve sto vam kaze, bukvalno svaki domaci radite, i redovno idite na pripreme.
Cisto radi reda iz moje grupe od nas 15 upisano je 11. 6 na budzet i 5 na samofinansiranje.
Za ostale grupe ne znam al znam da je 1. na listi se spremala kod lole.
jedino sto mi se ne svidja je to sto smo 2-3 meseca crtali na hameru formata 50*35 cm ali on kaze da je to dobro.

punoglavac88:
Ti imas drugo iskustvo, ali mislim da je bitno sta tebi odgovara kod priprema.

Mozda ti njegov sistem nije legao

Poozzzz 8-) :wink:

iskreno i ja sam mislio da je super covek, a skapirao sam da je teska ljiga, no nebitno, bitno je da si upisao faks. Ja kad sam otisao na pripreme kod ovog drugog lika, provalio sam koliko se smesno radi kod djure, primera radi ovde sam crtao 4-5 dana u nedelji po 4 sata... hvala Bogu bednih 30 poena iz skole me nisu sprecili da udjem na budzet jer sam se spremio k'o zmaj... P.S zoki, ako ovo citas hvala ti! Jeb'o Djuru i kompaniju, jebasmo im 'lebac! Zaradjujem neke dolare na trulom zapadu, bice kesa da se pije i proslavlja...! Uzivajte sadasnje i buduce kolege....

HELLO!
Ja sam nov, planiram da upisem arhitekturu. Sa vise strana sam dobio preporuke za Veliko spremanje, izmedju ostalog i na ovom forumu sam nasao prohvale za njih. Bio sam na razgovoru i prijavio se.
Koliko od nekoliko drugara cujem koji su upisali ove godine, na faxu nije bilo mnogo zadovoljnih, ali tesko je utvrditi koliko njihovih je upisalo, narocito sto mnogi kod njih idu poslednji mesec nadajuci se da ce uhvatiti zadatke. Za Canka nisam nista posebno cuo, sem da je on ranije bio jako dobar, ali da sve slabije radi zbog vida.
Vidim za Djuru ima puno komentara, reci cu samo da sam od brata koji se spremao pre par godina kod njega cuo slicno onome sto govori big |.

@trivijan
ne verujem da si zakasnila. telefone za veliko spremanje imas na sajtu www.spremanje.com Moj ti je predlog da zoves svakog i cujes sta imaju da ti kazu. ja sam vec nekoliko godina rovario i prikupljao informacije, jer sam znao nekoliko ljudi koji su se spremali i polagali prijemni. obavezno idi na razgovor za veliko spremanje, jer kod mene posle licnog kontakta sa njima nije bilo dileme. ne znam da li jos neko zakazuje razgovore sa ljudima koji se interesuju, ali ovde ti je to u stvari prava informacija, jer ti pokazu crteze, skice, zadatke, ma sve vidis i bude ti jasno.

ako nekog interesuje da mu dam broj od coveka gde sam se ja spremao nek mi posalje privatnu poruku, ucinicu to sa zadovoljstvom. Ako misli neko da mozda sam sebi namestam posao- ne radim to, ja sam tek upisao,a ne lazem vas za ovog momka. Tesko da cete moci od nekoga da cujete za njega, posto sprema oko 2-3 ljudi godisnje, ja sam potpuno slucajno saznao (hvala Bogu) preko drugarice iz osnovne, ciji je decko spremao kod zokija.... i eto.... ako neko zeli nek se javi meni za telefon, ako ne, onda jurite i sa srecom vam bilo da nadjete nekog njegovog ucenika. Pozdrav svim trkacima, u trci na godinu dana sa ciljem da se osvoji budzet mesto na Arhitektonskom fakultetu!

da, ovaj, samo sam smatrala debilnim postupak okretanja nepoznatog fixnog broja na kome mozhe svako da se javi i ochekuje da trazhish nekog koga si zvao... a ja... ne znam koga zovem...;p
mislila sam da sachekam do prvog kad je rekla da tje zvati, pa ako ne pozove, zvatju je na mobilni. valjda netje biti kasno.
a shto se tiche neslobodnih vikenda, sama odluka studiranja arhitekture iskljuchuje mogutjnost za slobodom. tako da... mnogo odricanja za... pa za neshto shto je kocka.

Back