e ljudi ako nekome trebaju rapidografi i ostali pribor za crtanje imate kod mene po 50% snizenoj ceni
obratite se na pm
obratite se na pm
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
marincheJA:xexe...ovde se vec ozbiljno prica o upisu na arhitekturu koji sanjam stalno...koliko vidim ja zaostajem i to mnogo...tek treba da krenem na spremanje a vi...e blago meni! Ja krecem kod Djure! A zasto je neko rekao da je on los? Bila sam kod njega na razgovoru,lik je extra! Cini mi se da je on prosle godne imao najvecu prolaznost!
pdf:mi radimo dva puta nedeljno, mislim da je jednom nedovoljno...
sto se tice spustanja slusalice, verovatno je istina, tako je i djura prosle godine iskljucio tel posle prijemnog. nama je na velikom spremanju cool, imam poverenja bas zato sto nas je malo, nisam u gomili, i pokusavam iz sebe da izvucem maksimum, pa videcemo...
~eoya~:kod djure je dobar taj finish-potez u poslednjih mesec dana... ja sam se spremala 3 meseca tako da mi je tih mesec dana itekako znachilo
chula sam da drugi profesori pushtaju djake da se isQliraju makar nedelju dana pred prijemni, al ne treba bash tek tako... mislim swakako treba biti uwezhban, ali mnogo znachi kad se radi nekoliko dana uzastopno po par sati, wecj 3ceg-4tog dana mozhesh lagano da powlachish linije preko papira, horizont ubodesh iz prwe :widecjete wecj...
marincheJA, tu si gde si, kreni kod djure i cjutisamo nemoj mnogo da se zanosish njegowim prichicama i samo slushaj onaj deo kad predaje... ja sam saswim zadowoljna onim shto sam kod njega nauchila, ali chinjenica je ipak da sam jedna od retkih, makar owe godine... ko zna, mozhda owaj put bude bolje
najbitnije je da se ti dowoljno potrudish i izwezhbash ruku i da budesh sigurna u sebe i swe cje biti u redu![]()
arhit:e pa i ja idem kod lole,tek smo poceli ali dobro ide.bas je zanimljivo!i ja sam mislila da je malo samo nedeljom ali skoro svi su se upisali prosle godine a i sve zavisi koliko se trudis!