A je l poznajete vi neku bogatu učiteljicu il profesora? Pitam za drugaricu...

Lagerta

Supermoderator
Poruka
25.538
IMG-bba614dcb6525f306fd473b5556d73c5-V.jpg

Reče čovek, pa se ja zamislih. Pazi stvarno, ne znam nijednu bogatu, ono baš bogatu učiteljicu ili profesora. Pa opet mi nekima bodemo oči, daju sebi za prava da nam određuju plate na osnovu njihove procene našeg rada. Jer, obično svi ti koji nas pljuju,pojma nemaju ni šta se radi u školi ni koliko a ni kako. Ovde ne mislim da upoređujem naša primanja sa primanjima radnih ljudi koji pošteno zarađuju svoje male plate, već su mi na umu ovi novokomponovani bogataši. Koji su to stručnjaci u pitanju pa su toliko plaćeni i koji su rezultati njihovog rada kojim opravdavaju svoje tolike plate?

Ту је и богати Александар Кавчић, који је свом народу подарио бесплатне уџбенике, али душмани не дозвољавају да народ има бесплатне уџбенике.

Aleksandar-Kavcic-Scientist-And-Professor-At-Carnegie-Mellon-University-main-e1551446003771-644x430-1.jpg
Radi u školi i prima prosvetnu platu? Ajde malo da se prisetimo teme :mrgreen: inače, ovom čoveku svaka čast.

Odavno smo štrajkovali za platne razrede :(
Ne govorim o novcu. Govorim o učiteljima koji ne umeju da budu isti prema svim učenicima...jednostavno ne poseduju nit za prenošenje znanja....pravi učitelji ne pitaju šta košta, oni su posvećeni svakoj maloj glavi i čine sve da se male glave napune znanjem...za lepšu budućnost...

Ne govorim o novcu. Govorim o učiteljima koji ne umeju da budu isti prema svim učenicima...jednostavno ne poseduju nit za prenošenje znanja....pravi učitelji ne pitaju šta košta, oni su posvećeni svakoj maloj glavi i čine sve da se male glave napune znanjem...za lepšu budućnost...
Platni razredi razlikuju kvalitetne i savesne učitelje i shodno tome smo plaćeni.

Back