Princip funkcionisanja horoskopa

uporno izbegavas da kazes kakve sve to veze ima sa horoskopom i ovom temom?!
Pa to je fizicki mehanizam delovanja. Kao sto znamo u horoskopima su isto trigoni povoljni a kvadrati nepovoljni...
Ovaj dio mi nije jasan.
Kako da "modifikuje" natalnu kartu?Šta podrazumijevaš pod tim?
Na primer ovako kako je digitalizacija modifikovala ponasanje i psihu ljudi, samo u pozitivnom smeru, da nesto bude bolje, a ne gore :lol:
Evo jedan primer. U danasnje vreme deca sve kasnije progovaraju a u seoskoj tradiciji je poznato da se govor bolje uci kad se pije voda iz nekih vodenica i sta znam... Dakle moguce da su digitalna zracenja uzrok toj modernoj situaciji
1691569136228.png

zasto se astrologija na ovom (a i svim ostalim forumima i novinama koje daju horoskope) nalazi pod pdf. Zabava, a nije u pdf. Nauka?
Zato sto svaki medij prati zvanicne masonske odrednice, nije na novinarima da odredjuju sta spada u koju kategoriju. Zasto i Biblija i Kuran nisu na spisku epske fantastike i mitologije kad lice na to stivo? Eno imas pdf "Misterije, mitovi i legende", tu bi mogla da se spakuje vecina religija...
Drugi razlog je sto je sadrzaj astrologije nesumnjivo zabavan, kao sto su i biologija i astronomija zabavne i zato se pise o njima u "Politikinom zabavniku"
 
Poslednja izmena:
ako uzimas horoskop kao vrstu zabave to mo je OK, ali nadam se da ne mislis da ces stvarno danas imati novcani dobitak ako si strelac u horoskopu, ili da ces preko leta upoznati ljubav svog zivota ako si bik, ili da ako je neko jarac da vise volis misionarku a vaga doggy.
takve nebuloze i teme koje ti postavljas veze sa zivotom nemaju, ali, kao sto sam rekao, u svrhu zabave mi je uredu...
jeste u svrhu zabave..i horoskop tako treba da se posmatra
usput jarcevi vise vole misionarsku pozu ..za vage ne znam neka se izjasne :lol:
 

Back
Top