Ne mogu to ispuniti jer kara djordjo je zbrisao odavde ostavivši ustanike, oni nisu imali kud zbrisati? Niko ih ne bi primio jer su nebitni...
A nepismeni velikaš i vrlo lukavi licemerni milos (nazvati veliki) je potom tog svog kuma ubio i odno turcima pod noge.
E sad sto se iz te dvojice po meni ničim dostojnim da budu kraljevska loza tj temelj, zacetnici, izlegla buduća srpska monarhisti ka loza je splet velike žalosti jer su oni innjihovi potomci to vrlo dobro iskoristili.
Tako su da kažemo pucisti sjembali kneza miloša (koji se tako nazovo, lisac lukavi) i postavili na mesto kneza njegovog adjutanta i sina kara djordjija, aleksandra. Dakle ni aleksandar nije rođenjem bio monarh već sin vodje ustanka onog što sramno utekao.
Naša slava prava je od prije.... Kod tih vladara i da kažemo monarha ili u ono doba careva kneževa...
A ne kod pobegulja kare djordjeve I dunstera miloša koji bi i kuma ubio zarad guice svoje.
Dakle, izvini ja sam realista. I go. Vance zovem fekalijom a ne kakom....
Nase rešenje bi bilo u monarhiji pod uslovom da vojska kako je recimo birala da kare djordjeve sin aleksandar odjednom postane knez srbije e tako onda neko od naših slavnih i dostojni krune ličnosti. Recimo Stratimirović ivan što reče refer....