Princ Aleksandar: Monarhija je rešenje

Rekoh vrlo neozbiljan predlog da ne kazem neku grublju rec.Covek je u srcu komunista,samarao vojnike koji nisu hteli da skinu kokardu a kasnije se pravio veci monarh od Kralja.Nebitno,ni jedan procenat na skali od jedan do sto ne postoji da bi njega iko kandidovao za nesto sto treba da bude sveto svakom Srbinu.
Jedno pitanje ako zelis da mi odgovoris,odakle si,odakle su tvoji.
Nema podele medju srbima tako ni pitanja tog odakle je ko. Na osnovu toga nema zaključaka jer ako ima to su podele.

Nema podele medju srbima tako ni pitanja tog odakle je ko. Na osnovu toga nema zaključaka jer ako ima to su podele.
Odgovorio si mi,hvala,o tome se radi kada smo mi Srbi u pitanju.
Jos cu te zamoliti da ne vredjas Monarhe koji su obelezili srpsku istoriju,ako si u srcu za monarhiju to neces vise ciniti,tako pljujes sebe,Srbiju,Monarhiju za koju se zalazes.

Mi smo slabi,mi koji poverovasmo komunistickoj propagandi i dozvolismo da nam posle rata pobiju svestenstvo,inteligenciju,skolovane i vredne ljude a monarhiju proglasise nepozeljnom.

Mi smo slabi,mi koji poverovasmo komunistickoj propagandi i dozvolismo da nam posle rata pobiju svestenstvo,inteligenciju,skolovane i vredne ljude a monarhiju proglasise nepozeljnom.
Prosuto mleko ne može se vratiti...

Vidis da je kojim cudom moguce srbima nametnuti monarhiju protiv nase volje . Ne bi mogli proglasiti republiku nepozeljnom kao sto su komunisti proglasili nepozeljnom monarhiju . Istog trenutka kad bi obnovili monarhiju doslo bi u zemlji do nemira narod bi se pobunio trazio bi da se republika obnovi ali to ne bi bilo trazenje kao sto vi sada trazite monarhiju mlako i mlitavo bili bi masovni ulicni protesti narod bi izasao na ulice blokirao gradove puteve citava zemlja bi bila paralisana stao bi saobracaj trgovina proizvodnja . Vojska i policija koju cini isti taj narod bi otkazala poslusnost jugoslovenskom princu i presla na stranu svog naroda . Princ bi pokusao da drpi umetnine i dragocenosti do kojih bi mogao doci i pokusao bi da pobegne kao njegov otac i tqko bi brzo dosao krqj obnovljene monarhije

Odgovorio si mi,hvala,o tome se radi kada smo mi Srbi u pitanju.
Jos cu te zamoliti da ne vredjas Monarhe koji su obelezili srpsku istoriju,ako si u srcu za monarhiju to neces vise ciniti,tako pljujes sebe,Srbiju,Monarhiju za koju se zalazes.
Ne mogu to ispuniti jer kara djordjo je zbrisao odavde ostavivši ustanike, oni nisu imali kud zbrisati? Niko ih ne bi primio jer su nebitni...

A nepismeni velikaš i vrlo lukavi licemerni milos (nazvati veliki) je potom tog svog kuma ubio i odno turcima pod noge.
E sad sto se iz te dvojice po meni ničim dostojnim da budu kraljevska loza tj temelj, zacetnici, izlegla buduća srpska monarhisti ka loza je splet velike žalosti jer su oni innjihovi potomci to vrlo dobro iskoristili.

Tako su da kažemo pucisti sjembali kneza miloša (koji se tako nazovo, lisac lukavi) i postavili na mesto kneza njegovog adjutanta i sina kara djordjija, aleksandra. Dakle ni aleksandar nije rođenjem bio monarh već sin vodje ustanka onog što sramno utekao.

Naša slava prava je od prije.... Kod tih vladara i da kažemo monarha ili u ono doba careva kneževa...

A ne kod pobegulja kare djordjeve I dunstera miloša koji bi i kuma ubio zarad guice svoje.

Dakle, izvini ja sam realista. I go. Vance zovem fekalijom a ne kakom....

Nase rešenje bi bilo u monarhiji pod uslovom da vojska kako je recimo birala da kare djordjeve sin aleksandar odjednom postane knez srbije e tako onda neko od naših slavnih i dostojni krune ličnosti. Recimo Stratimirović ivan što reče refer....

Ne mogu to ispuniti jer kara djordjo je zbrisao odavde ostavivši ustanike, oni nisu imali kud zbrisati? Niko ih ne bi primio jer su nebitni...

A nepismeni velikaš i vrlo lukavi licemerni milos (nazvati veliki) je potom tog svog kuma ubio i odno turcima pod noge.
E sad sto se iz te dvojice po meni ničim dostojnim da budu kraljevska loza tj temelj, zacetnici, izlegla buduća srpska monarhisti ka loza je splet velike žalosti jer su oni innjihovi potomci to vrlo dobro iskoristili.

Tako su da kažemo pucisti sjembali kneza miloša (koji se tako nazovo, lisac lukavi) i postavili na mesto kneza njegovog adjutanta i sina kara djordjija, aleksandra. Dakle ni aleksandar nije rođenjem bio monarh već sin vodje ustanka onog što sramno utekao.

Naša slava prava je od prije.... Kod tih vladara i da kažemo monarha ili u ono doba careva kneževa...

A ne kod pobegulja kare djordjeve I dunstera miloša koji bi i kuma ubio zarad guice svoje.

Dakle, izvini ja sam realista. I go. Vance zovem fekalijom a ne kakom....

Nase rešenje bi bilo u monarhiji pod uslovom da vojska kako je recimo birala da kare djordjeve sin aleksandar odjednom postane knez srbije e tako onda neko od naših slavnih i dostojni krune ličnosti. Recimo Stratimirović ivan što reče refer....
Nisi ti za monarhiju,veruj mi,tebi je percepcija monarhije totalno iskrivljena.Ti trazis nekoga da bije prst u oko Evropi,da se svadja sa Briselom,da zarati sa Bugarima.Ja pricam o ozbiljnoj drzavotvornoj vladavini Srpskog Kralja.

A sto se to desilo?
Jer nismo istrajni. Jer smo potkupljivi. Doduše puno je Copavcu iz kumrovca odradila BRITANIJA.

Prvo odvela mladog kralja preko plaćenih pucista, cercilu na noge. Time nas obezglavili.
Drugo time favorizovali tita koji je to koristio kao izdaju kralja i bežanija. Potom i javno stali 43 na njegovu stranu, optužili Drazu i podržavali bitku titoisti za Srbiju krajem 43ce I tokom 44te dok su titoisti imali sporazum o nenapadanju sa švabama.

A sve je to britanac radio zbog želje iz tridesetih još za preustrojstvom kraljevine juge. Isto to preustrojstvom doneo je britanski broz tito 1974

E posto prestolonaslednik mutavi dolazi upravo odande odskolovan jasno je da kare djordjeve ne dolaze u obzir!

I otac mu je na kraju pošto izdajnik I pozvao četnike pod komandu tita.

Nisi ti za monarhiju,veruj mi,tebi je percepcija monarhije totalno iskrivljena.Ti trazis nekoga da bije prst u oko Evropi,da se svadja sa Briselom,da zarati sa Bugarima.Ja pricam o ozbiljnoj drzavotvornoj vladavini Srpskog Kralja.
Kakvim briselom...

Dok je okupiranoj kosova nema dobrog u briselu za srbe. To i ne kriju ovi iz eu.
Drugi nato Srbiji nikada neće trebati to su naše ubice.

A bugari?

Neka ih gde su. Saradjuj na distanci oprezno alI očekuj nož sledja.

Imamo mi svojih ciljeva. Nas monarh čestiti bi mogao ići ka njima. A svaki srbin bi za kralja čestitoga i otadžbinu dao glavu ako treba. Za ove lopurde više niko neće.

Znam sta pričam krvario sam gaće u vojsci rs dobrovoljno. Za srpsku ginuti uvek vredi. A za ove bandite u Srbiji nikad vise oca in lopovskog

Kakvim briselom...

Dok je okupiranoj kosova nema dobrog u briselu za srbe. To i ne kriju ovi iz eu.
Drugi nato Srbiji nikada neće trebati to su naše ubice.

A bugari?

Neka ih gde su. Saradjuj na distanci oprezno alI očekuj nož sledja.

Imamo mi svojih ciljeva. Nas monarh čestiti bi mogao ići ka njima. A svaki srbin bi za kralja čestitoga i otadžbinu dao glavu ako treba. Za ove lopurde više niko neće.

Znam sta pričam krvario sam gaće u vojsci rs dobrovoljno. Za srpsku ginuti uvek vredi. A za ove bandite u Srbiji nikad vise oca in lopovskog
Razumem te,zato te i pitah odakle si,sve razumem.

Jajare, nije ratko samaro nekog zbog kokarde u srpskoj?

Lazovcine nosili su ih vojnici samo tako! Danas je srpska satkana od kokardu i spomenika draži.

Samaro je vaše udbaske bandit iz Srbije udbine ubice krimose arkana I njegove!

Vi nesto najvećem sinu našem da prigovorite?

Vi? Koji ste se borili u krevetu u Šumadija sa gibanicom u tanjiru!

Jajare, nije ratko samaro nekog zbog kokarde u srpskoj?

Lazovcine nosili su ih vojnici samo tako! Danas je srpska satkana od kokardu i spomenika draži.

Samaro je vaše udbaske bandit iz Srbije udbine ubice krimose arkana I njegove!

Vi nesto najvećem sinu našem da prigovorite?

Vi? Koji ste se borili u krevetu u Šumadija sa gibanicom u tanjiru!
Pravi ti monarhiju u Bosni i Hercegovini,odjebi od Srbije.

Pravi ti monarhiju u Bosni i Hercegovini,odjebi od Srbije.
Mars stoko!

Ne kaže se Bosna no srpska republika blavoru neslani!

Ja sam oduvek maltene ovde u ns gde mi I mater rođena. A njen otac je iz r srpske dođoše oni još 1918te....

Wtoko kukavna geneze kukavme ti nekom da kažeš da idjebe od srbije

Nabijem I tebe i tvoju felu na ovaj kardan srpski u gacama

Back