sremski vuk
Elita
- Poruka
- 16.220
Izqberi i ti sebi jednog kralja pa nek ti da da titulu kad moze ovaj siroti bosanac sebi da izabere licnog kralja sto ne bi i tiBoli me rac za pokojne hrvatske i srpske kraljeve. Hocu samo titulu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izqberi i ti sebi jednog kralja pa nek ti da da titulu kad moze ovaj siroti bosanac sebi da izabere licnog kralja sto ne bi i tiBoli me rac za pokojne hrvatske i srpske kraljeve. Hocu samo titulu
Odlicna ideja. Od sada sam Kralj Memnom od KrstariceIzqberi i ti sebi jednog kralja pa nek ti da da titulu kad moze ovaj siroti bosanac sebi da izabere licnog kralja sto ne bi i ti

Pa sad ne znam dali bas mozes sebe da proglasis za kralja nasi monarhisti to ne rade uglavnom oni sebi BIRAJU kralja , kod njih se kralj ne postaje rodjenjem kao u drugim monarhijama nego IZBOROM I BIRANJEM kao u republici. Moze ovako izaberes recimo mene za svog kralja i ja ti dam titulu kneza od krsteOdlicna ideja. Od sada sam Kralj Memnom od Krstarice![]()
Sizofrenici.Cirkuzanti ovi monarhisti podržavaju Rusiju
a krala traži $ od Hantera![]()

Samo se pitam,kako možeš da se dičiš svojim neznanjem i da to još umotaš u glupi humor.Mi imamo dva monarha a vi,mnogo gazda čiji ste konjušari bili,jbg,nisam vam ja kriv.Sizofrenici.
Nije ni cudo sto furaju dvoglavu neman kao svoje obelezje.![]()

Ko ste to vi koji imate dva monqrha juce si tvrdio da si iz sumadije . Kada si lagao kadsi tvrdio da si iz srbije ili sada kada tvrsis da imas dvq monarhaSamo se pitam,kako možeš da se dičiš svojim neznanjem i da to još umotaš u glupi humor.Mi imamo dva monarha a vi,mnogo gazda čiji ste konjušari bili,jbg,nisam vam ja kriv.![]()
Nema kod mene izbora i biranja. Kao samoprozvani narcisoidni autokrata dajem si to za pravoPa sad ne znam dali bas mozes sebe da proglasis za kralja nasi monarhisti to ne rade uglavnom oni sebi BIRAJU kralja , kod njih se kralj ne postaje rodjenjem kao u drugim monarhijama nego IZBOROM I BIRANJEM kao u republici. Moze ovako izaberes recimo mene za svog kralja i ja ti dam titulu kneza od krste

Da sam napisao Kralj kobasica Memnom ispala bi isto provokacija jer ti u svacemu nades nesto.ovo je cista ustaska provokacija
Rijeci bez konkretnog dokaza tj. posta mi ne znace nistaNEMOJ DA LAZES
Ovo je forum i nema veze to sta sam stanovnik Hrvatske.kao hrvat ovde nemas sta da trazis na temi
Hocemo na pivu kad dodem u Srbiju?sve sto mozes je da dobijes fekalije po nosu a posle da kmecis.
Koji to mi? @kapetanmark i njegov klon? Na forumhr sam upoznao par pravoslavaca i OK su. Ne baljezgaj.mi ne idemo na vase ustaske sajtove niti dolazimo na teme kakva je ovo gde ti veze nikakve i prava nikakvog nemas da ucestvujes u njoj jer nicim nisi vezan za zemlju sbiju za njenu dinastiju i njeno uredjenje.
kraj price.
Odlicna ideja. Od sada sam Kralj Memnom od Krstarice![]()
Mi nemamo kralja a za strance rade ovi sto su otisli u inostranstvo da rade
Koje novce on ima ono sto je deda pera ukrao zlaza kad je dezertirao je davno potroseno , ovi su ko crkveni misevi cak i struju kradu ( izmedju ostalog) nemaju ni za struju . Ako im platis slikace se i sa tobomOvaj Princ Filip je veliko razocarenje. Slikao se sa Dokom, dakle demokratise. A drugo, Kralj ima sve pare ovoga svijeta, a on hoce da rudari bitkoin. Svasta!
jes, nacističke loze...Dakle da monarhija po uredjenju bude kao u evropskim zemljama i Japanu, a ne kao KSA, Lesoto, Esvatini, Maroko, UAE i slicni.

Podrzacu monarhiju samo ako to zaista bude trajni lek za:
- perpetualno nepostovanje Ustava i ostalih zakona
- krsenje svih zakona od strane vucica i slicnih
- despotizam i kult licnosti
- sveopstu korupciju i nefunkcionalnost
- odsustvo institucija
- nerazdvojenost zakonodavne, izvrsne i sudske vlasti
- nedostatak parlamentarizma i funkcionalne demokratije
- nisku politicku kulturu
Dakle da monarhija po uredjenju bude kao u evropskim zemljama i Japanu, a ne kao KSA, Lesoto, Esvatini, Maroko, UAE i slicni.
Прво, монархисти који подржавају Карађорђевиће, морају да признају да је краљ Алексадар од Југославије био велеиздајник. И питање је да ли икада можемо успоставити монархију, ако знамо да је било Карађорђевића који су били велеиздајници, који су жртвовали Србију и Србе, како би створили Велику Хрватску.Комунисти, доћи ће вам време монархије па ћете поново плакати.
Без Краља,
Не ваља!
Ti si ljubitelj lika i dela Josipa Broza koji je bio komunistički diktator.- perpetualno nepostovanje Ustava i ostalih zakona
- krsenje svih zakona od strane vucica i slicnih
- despotizam i kult licnosti
- sveopstu korupciju i nefunkcionalnost
- odsustvo institucija
- nerazdvojenost zakonodavne, izvrsne i sudske vlasti
- nedostatak parlamentarizma i funkcionalne demokratije
- nisku politicku kulturu
Ne, kod mene ne postoji kult licnosti, stavise gadim se toga.Ti si ljubitelj lika i dela Josipa Broza koji je bio komunistički diktator.