igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 30.168
To Mračak@ radi svakodnevno.. Prešlo u naviku valjda 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ко о чему, Рефер о дупету.

ne, hajde da budemo parlamentarna monarhija sa dve stranke. sta mislis, koliko bi to zahebalo sve one koji skupe na pijaci 2000 glasova i osnuju stranku pa se bogate na konto poreskih obveznika?
Тако је.
Парламентарна дводомна монархија с две странке, левом и десном.
Одлична идеја.
... nekima ne treba hleba, već krviSvinjarska loza? Hvala lepo,ali ne!
Ako bi bilo, po rodoslovu,naslednika Nemanjića,to bi već bilo da se ozbiljno zapitamo...
Poznata je jedna porodica iz slovenije koji su poreklom Nemanjiči,ali to svakako ne
ide nikom u Beogradu u prilog,ni SPC ni vlastodršcima-establišmentu...
Поред Вождона династија није потребна.
Evo moj prvi komsija koji ima 93 godne prica da je morala cela porodica da ide kod gazde da kopa ceo dan za kilo pasulja!
Крезубократија.Uvek je ovakvo lajanje i režanje kad krezubi misle da imaju sve zube. To je naša tuga i muka, grbavih i krezubih ima baš puno, previše, uvek dovoljno da ona jedna partija, sa raznim značkama SPS, SNS, DS i SRS pobeđuje.
Dole kralj !!О, па ти си баш опасан монархиста! Већ га признајеш за краља.Mozda je kralj gej, samo se (jos) nije out-ovao?
Carevina moze ali kraljevina nikad vise.... (realno nama treba neki dobar mix svega i svacega, ne postoji jedan sistem koji bi nas zadovoljio)
Jedino je prvi Karadjordjevic valjao, a ovo ostalo su klasicne vucibatine....njegovi potomci treba da ucute i da nastave da veslaju po Kembridzu i jasu konje, a nas neka se okanu.......
Pobegao u Englesku i ostavio je komunistima.....umri sa svojim narodom ako si kralj, a ne vucibatina.....stoka izdajnicka sa punim stomacima.... Iz revolta prema njima narod se lakse i priklonio komunizmu zato deo zlocina koji su napravili komunisti ide i njima na dusu....izem ti takvog kralja
Kralj i princ bez zemlje...Dole kralj !!
Pa recimo kraljevi Belgije i Danske su ostali da dele sudbinu svog okupiranog naroda i države ,a mnogo im je bliži i dostupniji bio London , nego ovim našim ,pa su i sačuvali presto za sebe i potomke .Evo, samo im ti kaži kako su njihvoi trebali da ostanu u okupiranoj Jugoslaviji, da pruže uspešan otpor Nemcima... kao što su uspešno uradili svi ostali u kontinentalnoj Evropi. Da, njihovi vladari nisu otišli na sigurno tlo... a znamo kako su prošli onih nekoliko koji su ostali da služe nacistima.
- - - - - - - - - -
Uvek kad ste ti i zadnjica tvog gospodara tema.![]()
И да је био изложен огромном протиску с каквим би се тешко носио и неко далеко старији и способнији. Вучји им је већ све рекао:Ti znas da je decko tada imao 17g i da su mu par godina pre toga ubili oca?
Из свега, до сада, изнетог се да закључити да запењени противници монархије немају појма ни о монархији као државном уређењу, а ни историји монархизма у Србији.
Они једино могу да понављају титоистичке пароле које су током времена постале чак фантастичније од оних које су настале кад смо пали под ослобођење.
Они и даље не могу да схвате да мржња и њено вредно испољавање нису никакав аргумент у политичким разговорима,
Из свега, до сада, изнетог се да закључити да запењени противници монархије немају појма ни о монархији као државном уређењу, а ни историји монархизма у Србији.
Они једино могу да понављају титоистичке пароле које су током времена постале чак фантастичније од оних које су настале кад смо пали под ослобођење.
Они и даље не могу да схвате да мржња и њено вредно испољавање нису никакав аргумент у политичким разговорима,
Da , to je pitanje za milion dolara , ili kako reče onaj nepismeni gastos iz švice , za 5000 franakaevo ja sam ravnodusan prema monarhiji. i? ako bude referendum za ili pritiv monarhije- glasacu za. i sta sam dobio? nista.
Još niko da konkrertizuje na osnovu čega je " monarhiji rešenje " ,a evo nas već na 10. strani ,mislim možda i jeste al daj da vidimo kako to rešava probleme Srbije , može i ukratko .Rešenje kog konkretnog problema Srbije danas bi doneo eventualni povratak monarhije ? Budžet ,korupcija , iseljavanje , Kosovo , kurs dinara , infrastruktura , energetika , standard , kultura , radne navike,nepotizam , obrazovanje , zdravstvo ? Mislim kad već kažu da je monarhija rešenje ,pa red je da se to malo obrazloži .
Svi ćemo potpisati, ali demokratijom možemo potpisati i izglasati da su nam plate 2000e i da je zemlja ploča.
Ne mogu civili izabrati aristokratiju (monarha) - manite se te nemoguće demokratije u demokratiji !!!
Samo suveren čovek, nezavisni seljak, privrednik i ratnik, koji brine 24h dnevno o životima i imovini svog imanja, familije, sela, župe, kneževine itd...(koji se ne bavi konformizmom i konzumerizmom) bira jačeg, moralnijeg, hrabrijeg, boljeg od sebe , da bi kao elita vukao i sebe na gore i druge zakržljale fizički i duhovno one ispod sebe.
Današnja rulja i oligarhija nemaju veze sa tradicionalističkim društvom, aristokratijom (Monarhijom) !!!
- - - - - - - - - -
Dakle nije dovoljno nešto potpisati , jer to radi i neodgovorni Vladalac AV !
... kako bi taj društveni proces izgledao ?Da , to je pitanje za milion dolara , ili kako reče onaj nepismeni gastos iz švice , za 5000 franaka
Još niko da konkrertizuje na osnovu čega je " monarhiji rešenje " ,a evo nas već na 10. strani ,mislim možda i jeste al daj da vidimo kako to rešava probleme Srbije , može i ukratko .
evo ja sam ravnodusan prema monarhiji. i? ako bude referendum za ili pritiv monarhije- glasacu za. i sta sam dobio? nista.
kazu dohovno se srbin bolje oseca ako ima kralja (mentalitet ili sta vec) vidi postove ranije.
... pa ne može ti kralj dati osećaj uzvišenosti i plemenitosti da se ne uzneseš u pobedi, a da ne padneš u porazu.