Princ Aleksandar: Monarhija je rešenje

Ako je monarhija resenje kako to ne uvidja srpski narod ili bilo ko u svetu kqko to bq ni jedan narod nije SVOJOM VOLJOM obnovio monarhiju u novijoj istoriji zasto ljudi trpe beduako postoji resenje ??? Zasto se kod nas za obnovu monarhije u srbiji zalazu proizvodjaci baklave oni koji ne zive u srbiji i oni koji nisu srbi

a to kolko smo podlozni ,pa onaj sljam spolja preko svojih ubacenih provokatora to koristi da stalno odrzava ovo mesto na mapi nestabilnim jer mu to odgovara...e to je pitanje.
Tako su nam i ubacili jugoslovenskog princa da se narod podeli da izazovu podelu i nov razdor u srpskom narodu njegovim povratkom narod je trebao da se podeli na republikance i monarhiste srecom jedna karikatura nije bila dovoljna da se izazove nova podela i narod je bar po pitanju podrske republici ostao jedinstven i ne podeljen

Mislim da ljudi ovde nisu dovoljno inteligentni pa ih ne zanima kralj i monarhija. Dovoljan im grand šou i rijaliti. U svetu je to u suštini kralj i njegova porodica. Prate šta radi, gde ide isl.
Pazi koja je to lakrdija . Obnovili bi monarhiju ali u njenom savremwnom vidu kao sistem u kojem bi kralj bio bez vlasti dok bi svu vlast kao i sada imao neki vucic koji dobije izbore . Ali bi srbijom vladao sa mesta premijera i sve bi krenulo nqbolje asustinski se nista ne bi promenilo

Po meni to bi bio najskuplji rijaliti trenutno u zemlji. Opet ne znam kako bi srbija to podnela jer već finansira iz budžeta pink i hepi rijalitije.
Ako bi nam jugoslovenski princ doneo blagostanje da je nas kralj bez vlasti sto to blagostanje sada ne donese sada isto nema vlast a ukoliko donese blagostanje skocio bi mu rejting i narod bi ga sam pozeleo za kralja

Po meni to bi bio najskuplji rijaliti trenutno u zemlji. Opet ne znam kako bi srbija to podnela jer već finansira iz budžeta pink i hepi rijalitije.
Ma kakvi. Samo postojanje kraljevske porodice u potpunosti obesmišljava ulogu "Vođe" i kompletnog pratećeg cirkusa, izdržavanog samo sa ciljem da se taj kult održava u životu.
To su milioni i milioni eura iz srpskog budžeta, ulupani u veličanstvene skupove, kombinacije vrha stranke agilnih aktivista, na kraju i zbrinjavanje običnih "simpatizera" i kapilarnih glasova.
Nemamo mi bez razloga izreku "bez kralja ne valja".
Odmah nam se neki ludak natovari na vrat, sa svojom vizijom vožda.
Kralj može biti potpuni kreten, ali je bitno da ga imamo. Radi našeg zdravlja.
Stepen razvoja srpskog društva prosto nije takav da bi mi mogli biti republika, što se može videti iz ne tako davne prošlosti.
Preskočili smo previše stepenika.

Ma kakvi. Samo postojanje kraljevske porodice u potpunosti obesmišljava ulogu "Vođe" i kompletnog pratećeg cirkusa, izdržavanog samo sa ciljem da se taj kult održava u životu.
To su milioni i milioni eura iz srpskog budžeta, ulupani u veličanstvene skupove, kombinacije vrha stranke agilnih aktivista, na kraju i zbrinjavanje običnih "simpatizera" i kapilarnih glasova.
Nemamo mi bez razloga izreku "bez kralja ne valja".
Odmah nam se neki ludak natovari na vrat, sa svojom vizijom vožda.
Kralj može biti potpuni kreten, ali je bitno da ga imamo. Radi našeg zdravlja.
Stepen razvoja srpskog društva prosto nije takav da bi mi mogli biti republika, što se može videti iz ne tako davne prošlosti.
Preskočili smo previše stepenika.
Srbije ne moze biti monarhija iz prostog razloga sto to nqrod nece pa mi idok smo bili monarhije smo sustinski bili drustvo u kojem se narod konstantno dizao na oruzje a monarh - diktator okretao srpsku vojsku na srpski narod da bi ukusio bunu . Nasa vojska je cesce ratovala protiv naseg naroda nego protiv drugih neprijatelja . Za stotinag godina imali smo preko deset oruzanih buna protiv monarha drzavnih udara prevrata ubistva monarha u njihovih proterivanja ili bezqnja iz srbije . Vi nemate ni jedan jedini primer da su srbi podizali bunu protiv svoje republike ali brojni su primeri da se narod bunio i dizao na oruzje u monarhiji dakle monarhija je bila drustvo obelezeno konstantnim politickim krizama bez unutrasnjeg jedinstva u kojem sw nqrod stalno previrao i dizqo na oruzje dizao bune koje je srpska vojska gusila pucajuci u srbe

Srbije ne moze biti monarhija iz prostog razloga sto to nqrod nece pa mi idok smo bili monarhije smo sustinski bili drustvo u kojem se narod konstantno dizao na oruzje a monarh - diktator okretao srpsku vojsku na srpski narod da bi ukusio bunu . Nasa vojska je cesce ratovala protiv naseg naroda nego protiv drugih neprijatelja . Za stotinag godina imali smo preko deset oruzanih buna protiv monarha drzavnih udara prevrata ubistva monarha u njihovih proterivanja ili bezqnja iz srbije . Vi nemate ni jedan jedini primer da su srbi podizali bunu protiv svoje republike ali brojni su primeri da se narod bunio i dizao na oruzje u monarhiji dakle monarhija je bila drustvo obelezeno konstantnim politickim krizama bez unutrasnjeg jedinstva u kojem sw nqrod stalno previrao i dizqo na oruzje dizao bune koje je srpska vojska gusila pucajuci u srbe
sve bi to bilo u redu da nema tog srema u potpisu tvog nika, sto te stavlja u red ustasa.
mani se brbocanja.

ima nas srba dosta koji nijesmo za monarhiju niti cemo ikada biti kao ni nasa pokoljenja ali vase rvatsko ustasko misljenje nas ne interesuje.

Pozdrav sa mora za Nepismena, kako vi jugoslaveni komunalci neplivači letujete? Bar da odete u neki kamp sa večernjom školom...
Za tebe je i vecernja skola pojam ti svoje obrazovanje i manire stices ovde na krsti jesi li zaboravio da sam licno ja te oducavao od kmecanja ??? I to sto si prestao da javno kmecis je pohvalno ali prosto nije dovoljno sada moramo poceti dalje sa tvojom edukacijom sada bi mogli da te obucavamo da se prema ljudima kojima nisi dorastao obhodis sa postovanjem . Zamisli za pocetak kao ti imas osnovnu skolu

Back