Mehmed Fatih
Zainteresovan član
- Poruka
- 383
Vala posteno, al sam siguran da ce mi Marko halaliti, nije on zlopamtilo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vala posteno, al sam siguran da ce mi Marko halaliti, nije on zlopamtilo![]()
halal Vam vala ...nije papir pa da žalimo šume Amazona...Ado, opusti se i smiri savest, ti si veoma pošten i ozbiljan čovek tako da u toj razmeni nisi imao lošu nameru (skoro sam siguran da nisi)....
mene više brinu ovi Indijanci na koje je izgleda uticao onaj osiromašeni uranijum iz 99....
aj sad da se fino vratimo sebi (dok još imamo kome) tj majci Srbiji....
ko će prvi da se iskupi...neću valjda opet ja? ili da vadim četvorodukat, a?
Поштовање свима,
Ево видим да се повела дискусија око кованица 1875-1879 године па ме занима која би била ваша оцена за ову кованицу . И која би била реална цена ???
Само да видим дали сам је преплатио
http://www.sixbid.com/nav.php?lot=1190&p=viewlot&sid=188
halal Vam vala ...nije papir pa da žalimo šume Amazona...Ado, opusti se i smiri savest, ti si veoma pošten i ozbiljan čovek tako da u toj razmeni nisi imao lošu nameru (skoro sam siguran da nisi)....
mene više brinu ovi Indijanci na koje je izgleda uticao onaj osiromašeni uranijum iz 99....
aj sad da se fino vratimo sebi (dok još imamo kome) tj majci Srbiji....
ko će prvi da se iskupi...neću valjda opet ja? ili da vadim četvorodukat, a?
...kupljena pre 15 god. UNC...
Morao bih je pogledatu 'uzivo" pa da potvrdim ili razbijem sumnju, ali ima nekih detalja koji kod mene pobudjuju tu sumnju....kupljena pre 15 god. UNC...
khm.
meni, kod ove kovanice, na potpisu gravera, a-patey, slovo a, deluje malo cudno.
da, da.
ima josh nekih sitnih mrlja, no nebitno.
evo, ja sam naleteo na ovu kovanicu, koja je od nekog drugog materijala, nalik bronzi, ili bakru.
![]()
jesi li sigiran da je matrijal drugačiji od oficijalne legure?
ako jeste , ovo je vredan komad i još jedan specimen!
daj bolje slike!
stvarno sam počastvovan što sam rođen u zemlji sa ovako dugom novčarskom tradicijom...
evo mojih novina u kolekciji!
2 dinara Lazara Hrebeljanovića (1329-1389), kovanje Novo Brdo, Knez stoji, CONTE.L - ASARO; rv. Hrist u mandorli
uzivajte!
Diskusije ove vrste bi vise odgovarale temi "nemojte biti prevareni".Imam i ja nekih sumnji, ali nikako sto se tice originalnosti numizmata! Evo i pedesetoparca! Avers nisam mogao nikako lepo da uslikam! POZDRAV
Moje cestitkestvarno sam počastvovan što sam rođen u zemlji sa ovako dugom novčarskom tradicijom...
evo mojih novina u kolekciji!
2 dinara Lazara Hrebeljanovića (1329-1389), kovanje Novo Brdo, Knez stoji, CONTE.L - ASARO; rv. Hrist u mandorli
uzivajte!