Primedbe, zamerke, a mogu i pohvale ako ih ima :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nađoh i ja svoj tekst na netu

http://www.angelspage.info/blog/2011/03/25/mozes-li-mi-definisati-bol/comment-page-1/#comment-2777

...i nije mi krivo ....pronašao se još neko u njemu

...:lol: ,samo sam se nasmejala malo ,nije dobro pročitan tekst ,pa nije ni primećena greška
u pogrešno ispisanoj reči ljubičasti -- ljubicsati...

http://forum.krstarica.com/showthre...isan-srcem/page75?highlight=Život+pisan+srcem

...a tek ovde što ih ima :eek:

http://hr-hr.facebook.com/pages/LJUBAV-NE-TRAŽI-LJEPOTU-VEĆ-DUŠU/227897527261216

Poslednja izmena:
...mislim da necu preterati ako u svoje i u ime jos nekih istomisljenika iznesem jednu zamerku...
...cini mi se da je doslo do blago je reci zagadjenja ovog lepog mestasceta od nekih opsesivno-kompulsivnih vidova ponasanja.. :roll: ...
...u svakom slucaju..bice da je na svakom od nas ponaosob da se pokusamo izboriti sa novonastalom situacijom...
...u nadi da ce se prestati sa fabrikovanjem besmislene kolicine i kvaliteta postova..dizem glas protivu takvog vida ponasanja...
...za romantiku sa stlom i iz srca... :) ..
...s' postovanjem...
...ludi šeširdzija :kpozdrav: ...

Dragi moji romanticari..vise sam nego zadovoljna sto
i sami primecujete i reagujete na pojedina desavanja na koja sam
odavno skretala paznju i javno upozoravala korisnike..
da ne zatrpavaju teme..ne samuju..ne kace gde im padne na pamet
slike i muzicke spotove..da budu u tome umereni i da romantiku
iskazuju vise kroz reci nego kroz slike..preduzimala sam korake u
smislu zatvaranje..brisanja i nedozvoljavanja otvaranja tema
slikovnica..to cu i dalje da radim... radiklanije ..
Ovde smo svi odrasli i sami treba da postujemo kulturu komunikacije ..
ponajvise da budemo umereni i odmereni..u to ime molim pojedine korisnike
da ne preteruju..da ne zatrpavaju teme bezbrojnim postovima..da ne prate druge
korisnike ..u stopu i ne ostavljaju svoje postove odmah ispod njihovih..
Na to imam dosta primedbi..

A šta je ko ovde ikad svoje napisao? Sve neki citati. Ako si vešt na pretraživačima, lako možeš da utvrdiš da je 99,9% postova kopija, pa čak i ova Ninina "pretnja". Ima je na 1000000 foruma. Zato.
O_SHH_%7E1.GIF
i uzivajte u mjuzi i Partizanovom cudu veceras.

A šta je ko ovde ikad svoje napisao? Sve neki citati. Ako si vešt na pretraživačima, lako možeš da utvrdiš da je 99,9% postova kopija, pa čak i ova Ninina "pretnja". Ima je na 1000000 foruma. Zato.
O_SHH_%7E1.GIF
i uzivajte u mjuzi i Partizanovom cudu veceras.

Mnogi su ovde pored citata kojih ima napisali i stranice i stranice
svoljih pesama i tekstova..to sto ti ne citas to je druga stvar...
i moje upozorenje nije pretnja ..samo dobronamerna primedba

Draga Moja Nina....:bye:
Molba za tebe nadam se da ces je videti i naravno najveci poljubac tebi kao prvo:zag:
sve sto zelim je da temi "Nova 2011 godina docarana romantikom"
ispravis 2012...nadam se da nije pretesko...ja sam jos uvek tu sa vama:super:
pa vreme je zar ne da ozivi ponovo...Pozdrav tebi i svima salje Dusala:zag::zag::zag:

Ne da nije teško vec za Tebe nikada nista nije teško...:cmok2:

Bice uradjeno ..Odmah....

Odavno sam na ovom forumu Krste,kojega hoću odmah da pohvalim,bez obzira da li je u početku prekopiran ili ne.Sada ima svoju dušu i pravi je forum sa svim svojim pdf. koji su dobro osmišljeni.Meni je ovde lepo i nemam želju da idem na neke druge osim na jednom gde doprinosim svojom stručnošću iz oblasti u koje se razumem,i gde odlazim po pozivu.
Podsećam da ovde takođe postoje privatne poruke gde možete razgovarati o ličnim stvarima sa svim osobama čije vam prisustvo prija.Za jako lične stvari može se komunicirati email-om.
Sve u svemu-može biti jako prijatno.
Iz "Romantike" ,koju takođe pohvaljujem, u sklopu "Život" , znam da su mnogi odlazili sa mnogim i teškim ranama.Ja moje rane sve volim i upravo one su te koje su doprinele da budem ovakav kakav sam.Moram opet da se ponavljam : Možda tačno nemam definisano šta želim,ali tačno znam šta ne želim.Ne želim nikoga da povređujem.
Boravak ovde nije kao u video igricama,neko vas upuca a vama preostaje još života.Naravno da treba posle svakog pada ustajati jer nas naši ciljevi očekuju a teško da će sami doći.Sva događanja ovde su takođe prava reala.
Želim vam svima prijatan boravak ovde. :D

Možda mnogi i nisu svesni koliko smo svi ovde upućeni jedni na druge...
Forum život se može zamisliti kao stan,njegovi podforumi kao sobe.
Deliti životni prostor sa mnogo osoba različitog shvatanja i različitih potreba
zahteva veliku dozu razumevanja,tolerancije,
planiranja i dogovora,
jednom rečju-OSEĆAJA.
Osećaja za vreme,prostor,
za svoje ali i potrebe drugih.
Uvek možemo odvojiti malo vremena za još nekoga,a znam koliko to može nekome značiti.
Ima i onih koji svrate kao na žurci,dođu na kratko,naprave haos i odu.
Ima i onih koji se zalepe za onu vlagu u ćošku iza regala.
Sve je to život.Neko mora s vremena na vrema napraviti generalno sređivanje.E tu se vidi veličina.Raditi poslove koji su neophodni a mnogi ih izbegavaju,pa još i to - raditi ih i osećati zadovoljstvo - sagledavajući vreme prošlo,sadašnje i buduće ...e to je život.

Sve pohvale... :) Želim svima prijatan dan. :D :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back