Primedbe, zamerke, a mogu i pohvale ako ih ima :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo odgovora jedne korisnice:

Male sličkice, i automatski sam sistem smeštao u priloge. Skontala sam u čemu je stvar. Kada klikneš na onu ikonicu, za sliku, da prekopiraš Url...E, pa kada prekopiraš url, videćeš maleni kvadratić, gde piše: "Retrieve remote file and reference locally" . E, pa da ti ne bi izlazile tako male i kao prilog, ti OTČEKIRAJ tu opciju i lepo iskopiraj Url i izaći će ti normalna slika.

Potpuno se slažem sa tobom u vezi sa tim, Ved.
Ja je pijem sama ovih dana, dok je dečko odsutan poslom.

Ali nadam se da će se njegova šolja kafe uskoro pridružiti mojoj.

To je zaista jako lep, a jednostavan ritual. Obasja intimnošću običnog trenutka i najtmurniji dan. ;)

f1928a431ddbe8df2ec72720be4a0316.jpg

Na dar ovaj komplet!:zag:

Usudih se da napišem primedbu, možda samo primedbicu koja nije obavezujuća:
Temu Stihovi za moju dušu ne bi trebalo, pored odabranih tekstova, ilustrovati slikama,
jer Tagoru, Prevera, Balaševića, Zubca ne treba pojašnjavati fotografijama niti njihove
stihove oslikavati na navedenoj temi ako već postoji Oslikana poezija. Možda svoje
Male šarene emocije možemo pokazati slikom, rečju ili muzikom.
Moja primedbica nije obavezujuća. Pozdrav svakako jeste:D

Usudih se da napišem primedbu, možda samo primedbicu koja nije obavezujuća:
Temu Stihovi za moju dušu ne bi trebalo, pored odabranih tekstova, ilustrovati slikama,
jer Tagoru, Prevera, Balaševića, Zubca ne treba pojašnjavati fotografijama niti njihove
stihove oslikavati na navedenoj temi ako već postoji Oslikana poezija. Možda svoje
Male šarene emocije možemo pokazati slikom, rečju ili muzikom.
Moja primedbica nije obavezujuća. Pozdrav svakako jeste:D

Primedba-primedbica usvojena!
Izvinjenje i pozdrav svima! :cao:

Možda!A kako to "imitira stihove i kopira pesme"?Postoje teme na drugim pdf. gde možeš svoj talenat i želju da ostvariš.Na romantici imaš poneku:kao Moje male šarene emocije,na temi Život pisan srcem,na Spletkarenju..pa odeš na drugu stranicu,i nadješ Slike iz života..i pogledaj malo bolje..Najčešće se postavljaju stihovi i odlomci poznatih književnika..I ja sam nov ali sam temeljno iščitao..Samo napred i sa srećom!:ok:

Poslednja izmena:
Možda!A kako to "imitira stihove i kopira pesme"?Postoje teme na drugim pdf. gde možeš svoj talenat i želju da ostvariš.Na romantici imaš poneku:kao Moje male šarene emocije,na temi Život pisan srcem,na Spletkarenju..pa odeš na drugu stranicu,i nadješ Slike iz života..i pogledaj malo bolje..Najčešće se postavljaju stihovi i odlomci poznatih književnika..I ja sam nov ali sam temeljno iščitao..Samo napred i sa srećom!:ok:

Hvala za smernice, ja sam malo čitala tu i tamo, ostali kopiraju stihove sa neta ili imitiraju nekoga, meni to nije privlačno. Bolje je da osoba iskaže emociju u ličnim porukama kroz šta prolazi, mora da to izbaci iz sebe šta oseća ili muči, bilo dobro ili loše, a kopiranje poruka još više guši sebe. Poznati književnici su prošli ono što ćemo mi proći, ali ne daj Bože, baš to i to. :D

Hvala za smernice, ja sam malo čitala tu i tamo, ostali kopiraju stihove sa neta ili imitiraju nekoga, meni to nije privlačno. Bolje je da osoba iskaže emociju u ličnim porukama kroz šta prolazi, mora da to izbaci iz sebe šta oseća ili muči, bilo dobro ili loše, a kopiranje poruka još više guši sebe. Poznati književnici su prošli ono što ćemo mi proći, ali ne daj Bože, baš to i to. :D

Da vas pozdravim i pozelim dobrodoslicu
ovde ima dosta autorskih tekstova i pesama ali i copy paste
onih pisanih reci koje nam legnu na dusu sto bi rekli..i koje
jednostavno zelimo da zabelezimo..
romantika je to..bila ona iskazana kroz svoje ili kroz necije tudje reci

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back