Primedbe, zamerke, a mogu i pohvale ako ih ima :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja naspram tebe mislim da Nina radi previše dobro svoj posao i još za DŽ. A na sve to da dodam da je i previše tolerantna i da mnogo popušta, čak i previše.

Da bi zalepili sliku sada umesto direktno da je nalepimo sa weba moramo da je skinemo, pa idemo resize i onda da je uploadujemo.
Ko ima toliko vremena?
Zna se ko, ovi koji ceo dan nista ne rade, pa im zato i smetaju velike slike.

Vremena ima onaj koji želi to da uradi i da ispoštuje pravilo.
Ja isto mogu da kažem ovo:
"Gle, kopira sliku i postavljaja je na forum?! Ko ima toliko vremena?
Pa da... onaj ko ništa ne radi po ceo dan."
Velike slike smetaju onima koji imaju sporiji net, manju rezoluciju monitora, a pogotovo onima koji baš i ne vole da vide slike u gotovo svakoj temi, svakoj poruci. Razloga je mnogo.

Onda, moderator se ne razume skoro uopste u romantiku, jer izgleda misli da se ona samo sastoji iz poljupca, cveta i sveca.

Ja nisam znao da u romantiku mora da se razume. :lol: To se negde uči? Završava se neka škola?
De, moraću i ja da počnem da se razumem u romantiku pa ću je možda jednog dana i razumeti. Ovako, biće da samo gubim svoje vreme.
I reci mi, molim te, iz čega se to sastoji romantika? Da nije ona možda ono što je u tvojoj temi?
http://forum.krstarica.com/showthread.php/410357-Gothic-romantika.?p=17023905#post17023905
gomila slika, klipova sa YouTubea i "štatijaznamsajtova"?

Romantika je ono što ti želiš da ona bude, kako god ti želiš da je vidiž i osetiš. To je ona. :)

A sada da vidimo šta kaže Milan Vujaklija i "Leksikon stranih reči i izraza"

Romantika (fran. romantique) sklonost maštanju, sanjarenju, nestvarnim sadržajima.
Romantičar (fran. romantique) pristalica ili sledbenik romantizma u književnosti i umetnosti.
Romantička škola pesnička škola u nem. književnosti XVIII i XIX veka, čiji su predstavnici pravi izvor poezije i umetnosti gledali u hriščanskom srednjem veku i narodnim motivima i umotvorinama.

Po gore napisanom, ni ti kao ni ja, izgleda da nismo u pravu jer romantika je ono što ti misliš da ona jeste i to neće niko da ospori.

A što se tvog besa na moderatora tiče nije osnovan jer ne vidim razlog da jedno malo pravilo, tako beznačajno ne možeš da joj učiniš. Ne njoj već samom sebi.
No, nastavi kao do sada, neće ti ona zameriti. Zapravo, neće niko.

I da, nemoj ovo lično da shvatiš, nemoj da se ljutiš, napisao bih isto bilo ko da je u pitanju.

Samo kratko o ovome...

Ovaj pdf je ostao poslednja oaza mira i pokazivanja nešto drugačijih emocija
nego što je opšte sukobljavanje i nadmetanje koje je zavladalo. Nina odlično
radi svoj posao i uvek će imati podršku nas kojima romantika nije takmičinje
u što kvalitetnijem i boljem postu nego mesto gde svoje emocije spustimo
na monitore i pokažemo drugima šta volimo i kako se tog momenta osećamo...
Tehničke preporuke koje Nina daje nisu njen hir nego instrukcija koja dolazi
sa viših instanci verovatno a ona ih samo prenosi nama.

Nina bravo! A mi ostali prepustimo se romantici...:D

Ja naspram tebe mislim da Nina radi previše dobro svoj posao i još za DŽ. A na sve to da dodam da je i previše tolerantna i da mnogo popušta, čak i previše.

Vremena ima onaj koji želi to da uradi i da ispoštuje pravilo.
Ja isto mogu da kažem ovo:
"Gle, kopira sliku i postavljaja je na forum?! Ko ima toliko vremena?
Pa da... onaj ko ništa ne radi po ceo dan."
Velike slike smetaju onima koji imaju sporiji net, manju rezoluciju monitora, a pogotovo onima koji baš i ne vole da vide slike u gotovo svakoj temi, svakoj poruci. Razloga je mnogo.

Ja nisam znao da u romantiku mora da se razume. :lol: To se negde uči? Završava se neka škola?
De, moraću i ja da počnem da se razumem u romantiku pa ću je možda jednog dana i razumeti. Ovako, biće da samo gubim svoje vreme.
I reci mi, molim te, iz čega se to sastoji romantika? Da nije ona možda ono što je u tvojoj temi?
http://forum.krstarica.com/showthread.php/410357-Gothic-romantika.?p=17023905#post17023905
gomila slika, klipova sa YouTubea i "štatijaznamsajtova"?

Romantika je ono što ti želiš da ona bude, kako god ti želiš da je vidiž i osetiš. To je ona. :)

A sada da vidimo šta kaže Milan Vujaklija i "Leksikon stranih reči i izraza"

Romantika (fran. romantique) sklonost maštanju, sanjarenju, nestvarnim sadržajima.
Romantičar (fran. romantique) pristalica ili sledbenik romantizma u književnosti i umetnosti.
Romantička škola pesnička škola u nem. književnosti XVIII i XIX veka, čiji su predstavnici pravi izvor poezije i umetnosti gledali u hriščanskom srednjem veku i narodnim motivima i umotvorinama.

Po gore napisanom, ni ti kao ni ja, izgleda da nismo u pravu jer romantika je ono što ti misliš da ona jeste i to neće niko da ospori.

A što se tvog besa na moderatora tiče nije osnovan jer ne vidim razlog da jedno malo pravilo, tako beznačajno ne možeš da joj učiniš. Ne njoj već samom sebi.
No, nastavi kao do sada, neće ti ona zameriti. Zapravo, neće niko.

I da, nemoj ovo lično da shvatiš, nemoj da se ljutiš, napisao bih isto bilo ko da je u pitanju.

Ja jesam u pravu, i znam sta je romantika, a sigurno je da ti nisi.
Procitaj u enciklopediji Britanika sve o ormantici i romantizmu pa ces videti.
I da, moja tema predstavlja jednu od grana romantike, to ces isto shvatiti kad proveris Britaniku, najbolju enciklopediju ikada napravljenu.
Ne ljutim se, nemam razloga da se ljutim na nekoga ko nije na mom niovu ali tvoj post je spam buduci da nije napravljen za raspravljanje izmedju dva korisnika vec za pohvale i primedbe, te ce nasi postovi morati da budu obrisani.
Ja cu da to zahtevam, tj tvoj i moj posle tvog.
Onaj prethodni odgovara temi.

I da, moja tema predstavlja jednu od grana romantike, to ces isto shvatiti kad proveris Britaniku, najbolju enciklopediju ikada napravljenu.
Ne ljutim se, nemam razloga da se ljutim na nekoga ko nije na mom niovu ali tvoj post je spam buduci da nije napravljen za raspravljanje izmedju dva korisnika vec za pohvale i primedbe, te ce nasi postovi morati da budu obrisani.

Izvini, neću više nikada, ne mogu da dosegnem tvoj nivo. Molim te, oprosti mi. Hoćeš li? :D

Kako sam pre bio zadovoljan radom moderatora ovog pdf-a tako sam sada nezadovoljan.
Iskreno pdf me iz dana u dan sve vise razocarava...
Mislim da je mnogo bolje bilo bez ovg trenutno moderatora koji jedini izaziva nemire na ovom pdf-u.
Te sad moramo da pazimo cak i na rezoluciju slika, te 1000000000000000 nekih nebitnih sitnica moramo da postujemo.
Da bi zalepili sliku sada umesto direktno da je nalepimo sa weba moramo da je skinemo, pa idemo resize i onda da je uploadujemo.
Ko ima toliko vremena?
Zna se ko, ovi koji ceo dan nista ne rade, pa im zato i smetaju velike slike.
Onda, moderator se ne razume skoro uopste u romantiku, jer izgleda misli da se ona samo sastoji iz poljupca, cveta i sveca.
Ocajno urdjenje pdf-a, najbolje bi bilo da se trenutni moderator povuce.

Neka mod ne shvati ovo previse licno i neka se ne ljuti.
Ova tema nije napravljena samo za pohvale.

Dokle god se budes pridrzavao naseg dogovorau smislu da sve sto pises i postavljas bude u okviru teme Gotik romantika..bice u redu..sve preko toga ..znaci slike i tekstovi eksplicitnog sadrzaja bice brisani..Hvala na tvom iskrenom misljenju..o ovom pdf-u i radu moderatora....Pri tom u moj rad ovde..spada i obaveza.. ukoliko smatras da ne moderisem romantiku na pravi nacin...tj...Tvoj nacin i kako Tebi odgovara... da te uputim na Administraciju..obrati se njima i objasni im zasto su ti slike obrisane i koje...a da svima koji citaju ovo bude jasno i javno cu ti reci ono sto sam ti rekla preko pp-a..slike i tekstovi u kojima je poruka..nasilje..smrt i krv do kolena u smislu noza u srcu i krvi koja tece na sve strane...izbezumljeni lik devojke kojoj krv tece iz ociju i niz ruke.nece se tolerisati i bice brisane.. Koliko god mislio da sam nestrucna i da ne znam sta je romantika..za mene takve slike nisu romantika..pa ni u Gotiku ..
Ne ljutim se na Tebe samo te molim da se pridrzavas naseg dogovora iz vremena kada si me pitao a ja ti odobrila da otvoris temu Gotik romantika

Poslednja izmena:

Ova tema jeste za primedbe i zamerke ali i za polemiku istih..Zato molim da se ponasas u skladu sa lepim vaspitanjem i da na postove odgovaras sa duznim postovanjem pre svega premna starijim od tebe..Odlika mnogih je da misle da su u pravu u svemu..Samo oni koji ne misle tako..zaista i jesu u pravu..
Ovo ti je vec druga opomena a mogao si da ih imas bar deset do sada..koliko sam bila tolerantna ..treci put .opomene nece biti..
Pri tom..vodi racuna da svoje postove postavljas na odgovarajucim temama .ovaj post ti je izbrisan na temi Spletkarenje sa sopstvenom dusom...ali cu ga postaviti da i drugi procitaaju sta si tamo napisao...

Sve sam ocajniji radom ovog foruma, a posebno ovog pdf-a.
Nema strucnog moderatora, trenutni mod nije obrazovana sto se tice celog romantizma i romantike koja se razvijala najvise u njegovom preiodu.Takodje nije u pravu za mnoge u stvari, neiskusna je i ne zna.Da li trebamo, sada svi da se selimo zbog toga?Ne neka ona blago nama napusti polozaj moderatora, a neka dodje neko ko je zavriso knjizevnost, ili likovne umetnosti, ako nema nikoga ko je tacno proucavao ceo romantizam.

Mislim da postavljacica teme..nasa draga romanticna Revelin nije imala na umu ovakve postove na svojoj temi...zato je post obrisan...i jos nesto.. romanticnost je urodjena .ne stice se nikakvim obrazovanjem ni kopiranjem....romantika je u srcu i dusi i cini nas onakvim kakvi smo..najboljma..
Moje srce je prepuno kada vidim na ovom pdf-u ovoliko divnih i romanticnih dusa.uzivam u svakoj reci koju napisu ....tvoja dusa je jos jako mlada..nadam se da ces prevazici ovaj svoj crni period u zivotu i odrastanju i da ces dozvoliti da ti dusu obasja ..Sunce..i Svetlost..

Sve najbolje i pozdrav od Mene

Ako je romantika u srcu i dusi, tj ono sto si gore naslagal....Onda bi trebala i mene da pustis da postujem ono sto je u mom srcu i mojoj dusi.
Nemas prava da brises onaj post sa teme koju je REVELIN postavila jer se tu stavljaju nase misli, ali posto ti ne postujes pravila, niti dogovore obrisaces.
U stil Gothic spada i nasilje i smrt, to su jedne od najznacajnihi karakteristika tog stila, ali ti nisi edukovana u tom pravcu...
I koja opomena, to sto sam se na miran nacin branio od clana koji me vredja?
I to sto sam zalepio post koji odgovara temi?
Ne, to mi nije opomena i ne moze da bude.
U redu je, ja vis enecu posecivati ovaj pdf, ali imam pravo svima da govori msta mislim o njemu.
I da, ponosim se mojim postovima i uvek cu.
Molio bih te da svaku temu napravis za svaki moj post i da je zakljucas da stoje okaceni tako vecno.
Mnogo bi mi se svidelo.
Nikoga do sada nisam uvredio ovim postovima, a mozes da me kaznis, ni na cemu, mozes i hoces sigurno jer niko ne kontrolise moderatore.

Poslednja izmena:
Ako je romantika u srcu i dusi, tj ono sto si gore naslagal....Onda bi trebala i mene da pustis da postujem ono sto je u mom srcu i mojoj dusi.
Nemas prava da brises onaj post sa teme koju je REVELIN postavila jer se tu stavljaju nase misli, ali posto ti ne postujes pravila, niti dogovore obrisaces.
U stil Gothic spada i nasilje i smrt, to su jedne od najznacajnihi karakteristika tog stila, ali ti nisi edukovana u tom pravcu...
U redu je, ja vis enecu posecivati ovaj pdf, ali imam pravo svima da govori msta mislim o njemu.
Molio bih te da svaku temu napravis za svaki moj post i da je zakljucas da stoje okaceni tako vecno.
Mnogo bi mi se svidelo.
Nikoga do sada nisam uvredio ovim postovima, a mozes da me kaznis, ni na cemu, mozes i hoces sigurno jer niko ne kontrolise moderatore.

U Gothic stil da ali u romantiku NE. Uznemiravaš ostale korisnike sa time. Ostavi nas da uživamo u svom miru i romantici a nasilje i smrt vidi da propagiraš na nekom drugom mestu.

U Gothic stil da ali u romantiku NE. Uznemiravaš ostale korisnike sa time. Ostavi nas da uživamo u svom miru i romantici a nasilje i smrt vidi da propagiraš na nekom drugom mestu.

Nasilje kao krv, a ne kao tuca i to sto vi mislite...
Gothic stil je jako povezan sa romantikom, velikim delom predstavlja mracnu stranu romantike.
Za mene je to jako lepa strana i uvek ce biti.
To je u redu, ali cete morati i vi mene da pustite na miru.

Mnogo bi mi se svidelo.

Jos samo ovaj put..tvoja tema glasi Gotik romantika..u tom stilu i pravcu mozes da postujes do mile volje kao sto i jesi i niko te nece u tome ometati..Nasilje i smrt..bili deo Gotika ili ne..ovde na Romantici a ni bilo gde na Forumu Krstarica neces moci da propagiras....i ne samo Ti.. nego niko.. To mozes kod sebe kuci u svom kompu..slazi slike nasilje..krvi i satanizma do mile volje..Ovde na Romantici neces niti je dozvoljeno Pravilnikom Krstarice...Uostalom dobio si obavestenje i od Supermoderatora..
Necu te kazniti ..da sam to htela vec bih to uradila ..Iako si zasluzio smatrala sam da ti je dobronamerna opomena dovoljna..A da ti svaki tvoj post pretvaram u temu i potom zakljucavam jer bi se to tebi mnogo svidelo....nema sanse..

Ali ako zelis..da ti se tema Gotik romantika zakljuca..samo reci..i bice zakljucana..

Posle ovoga svaka dalja polemika na Romantici oko ovoga..ovde ili na bilo kojoj temi ..bice brisana..

Jos samo ovaj put..tvoja tema glasi Gotik romantika..u tom stilu i pravcu mozes da postujes do mile volje kao sto i jesi i niko te nece u tome ometati..Nasilje i smrt..bili deo Gotika ili ne..ovde na Romantici a ni bilo gde na Forumu Krstarica neces moci da propagiras....i ne samo Ti.. nego niko.. To mozes kod sebe kuci u svom kompu..slazi slike nasilje..krvi i satanizma do mile volje..Ovde na Romantici neces niti je dozvoljeno Pravilnikom Krstarice...Uostalom dobio si obavestenje i od Supermoderatora..
Necu te kazniti ..da sam to htela vec bih to uradila ..Iako si zasluzio smatrala sam da ti je dobronamerna opomena dovoljna..A da ti svaki tvoj post pretvaram u temu i potom zakljucavam jer bi se to tebi mnogo svidelo....nema sanse..

Ali ako zelis..da ti se tema Gotik romantika zakljuca..samo reci..i bice zakljucana..

Posle ovoga svaka dalja polemika na Romantici oko ovoga..ovde ili na bilo kojoj temi ..bice brisana..

Ako mislis da sam zalsuzio kaznene pone kazni me, ne moras da mi poklanjas slobodu, ne ocekujem to od tebe, ali ja ostajem pri tome da nemas razloga da me kaznis.
Ne, ne zelim da tema bude zakljucana.
Tema nece biti vise na ovom pdf-u, ali oko toga ne moras da se brines.
Supermod ce.
Budi uverena, vise necu postovati na romantici, sve dok si ti moderator.

Cao Moderatorke :)

Hey ..ajde vidite oko moga Naloga zasto jos nije odobren

Nemogu da postujem nigde vec 7 danaod kada sam registrovan :(

Ljubim vas :heart: :cvet:

Kada bi se citalo uputstvo prilikom registracije sve bi bilo jednostavnije..
Potrebne su cetiri odobrene poruke od strane moderatora na blo kom pdf-u da bi nalog postao aktivan..
Ti imas samo dve...prvu od 8.3.2011 i drugu danas 15.3.2011.

Primedba:
Primetio sam da su mnoge teme zatrpane "smećem", tj. teme koje svojim naslovom jasno određuju granice, zatrpane su najčešće raznim slikama i video zapisima, pa onada kada čovek prelistava temu, mora da kopa po brdu tzv. smeća, ne bi li pronašao nešto, što ima veze sa temom. Npr. tema "Rekli su o Ljubavi", svojim naslovom jasno određuje granicu, a u toj temi se nalazi gomila smeća. Ovo je samo jedan primer, a takvih primera je mnogo.
Možda bi ovaj pdf bio lepši, kada bi se više pažnje obratilo na kvalitet, na uštrb kvantiteta.

Ja te pohvaljujem i zahvaljujem ti se Nina što držiš LJ i S dalje od "Romantike" Sve u svemu ovo je dobar i miran pdf. Nisam neki veliki šetač po forumu ali mi se čini da je ovaj ubedljivo najmirniji i na njega dolazim često nervozan sa onih drugih a odlazim sa osmehom. Neka se pohvali još neko sa takvim pdf ako može. :flert:

Hvala...Pohvale od nekoga kao sto si Ti..prijaju..posebno sto se trudim svim srcem
da Romantika bude ono sto jeste..i mislim kao i Ti da niko ne moze da se pohvali
onim sto si rekao.. osim mi na Romantici...i dok sam ja moderator Romantika
ce ostati upravo to sto si naveo...oaza mira...ljubavi..romantike i zadovoljstva i..osmeha...:D

Prilicno je proslo..ali koliko vidim sve je u redu..

Ima jedan broj korisnika koji bi hteo da kafana na "Romantici" oživi kao čat tema. Obzirom da se radi o izvređanim damama i gospodi koji su mesecima bili pod pritiskom i stresom na drug(i)om pdf a inače postuju na Romantici hteli bi se tu smestiti i čatovati. Jesi li nas voljna primiti? Nemam pretpostavku da li će nas neko neprijatan slediti. Jesi li voljna da nas štitiš provodeći pravilnik doslovno? Imaš li pored ostalih obaveza i vremena da pripaziš na kafanu u kojoj može doći i do situacija koje ne trebam opisivati? Tebi u svoje ime mogu obećati da ću se truditi da teških reči i svađa ne bude. Naravno ako si voljna. Znam da se tebi mogu obratiti i privatnom prepiskom ali zbog ostalih to radim na ovaj način. Srdačno te pozdravljam bez obzira na tvoj stav. I zahvaljujem kakvu god preporuku daš.:cmok:

Nezainteresovan

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back