Buntovnik_Bez_Razloga
Veoma poznat
- Poruka
- 11.788
Ja naspram tebe mislim da Nina radi previše dobro svoj posao i još za DŽ. A na sve to da dodam da je i previše tolerantna i da mnogo popušta, čak i previše.
Vremena ima onaj koji želi to da uradi i da ispoštuje pravilo.
Ja isto mogu da kažem ovo:
"Gle, kopira sliku i postavljaja je na forum?! Ko ima toliko vremena?
Pa da... onaj ko ništa ne radi po ceo dan."
Velike slike smetaju onima koji imaju sporiji net, manju rezoluciju monitora, a pogotovo onima koji baš i ne vole da vide slike u gotovo svakoj temi, svakoj poruci. Razloga je mnogo.
Ja nisam znao da u romantiku mora da se razume.
To se negde uči? Završava se neka škola?
De, moraću i ja da počnem da se razumem u romantiku pa ću je možda jednog dana i razumeti. Ovako, biće da samo gubim svoje vreme.
I reci mi, molim te, iz čega se to sastoji romantika? Da nije ona možda ono što je u tvojoj temi?
http://forum.krstarica.com/showthread.php/410357-Gothic-romantika.?p=17023905#post17023905
gomila slika, klipova sa YouTubea i "štatijaznamsajtova"?
Romantika je ono što ti želiš da ona bude, kako god ti želiš da je vidiž i osetiš. To je ona.
A sada da vidimo šta kaže Milan Vujaklija i "Leksikon stranih reči i izraza"
Romantika (fran. romantique) sklonost maštanju, sanjarenju, nestvarnim sadržajima.
Romantičar (fran. romantique) pristalica ili sledbenik romantizma u književnosti i umetnosti.
Romantička škola pesnička škola u nem. književnosti XVIII i XIX veka, čiji su predstavnici pravi izvor poezije i umetnosti gledali u hriščanskom srednjem veku i narodnim motivima i umotvorinama.
Po gore napisanom, ni ti kao ni ja, izgleda da nismo u pravu jer romantika je ono što ti misliš da ona jeste i to neće niko da ospori.
A što se tvog besa na moderatora tiče nije osnovan jer ne vidim razlog da jedno malo pravilo, tako beznačajno ne možeš da joj učiniš. Ne njoj već samom sebi.
No, nastavi kao do sada, neće ti ona zameriti. Zapravo, neće niko.
I da, nemoj ovo lično da shvatiš, nemoj da se ljutiš, napisao bih isto bilo ko da je u pitanju.
Da bi zalepili sliku sada umesto direktno da je nalepimo sa weba moramo da je skinemo, pa idemo resize i onda da je uploadujemo.
Ko ima toliko vremena?
Zna se ko, ovi koji ceo dan nista ne rade, pa im zato i smetaju velike slike.
Vremena ima onaj koji želi to da uradi i da ispoštuje pravilo.
Ja isto mogu da kažem ovo:
"Gle, kopira sliku i postavljaja je na forum?! Ko ima toliko vremena?
Pa da... onaj ko ništa ne radi po ceo dan."
Velike slike smetaju onima koji imaju sporiji net, manju rezoluciju monitora, a pogotovo onima koji baš i ne vole da vide slike u gotovo svakoj temi, svakoj poruci. Razloga je mnogo.
Onda, moderator se ne razume skoro uopste u romantiku, jer izgleda misli da se ona samo sastoji iz poljupca, cveta i sveca.
Ja nisam znao da u romantiku mora da se razume.
To se negde uči? Završava se neka škola? De, moraću i ja da počnem da se razumem u romantiku pa ću je možda jednog dana i razumeti. Ovako, biće da samo gubim svoje vreme.
I reci mi, molim te, iz čega se to sastoji romantika? Da nije ona možda ono što je u tvojoj temi?
http://forum.krstarica.com/showthread.php/410357-Gothic-romantika.?p=17023905#post17023905
gomila slika, klipova sa YouTubea i "štatijaznamsajtova"?
Romantika je ono što ti želiš da ona bude, kako god ti želiš da je vidiž i osetiš. To je ona.

A sada da vidimo šta kaže Milan Vujaklija i "Leksikon stranih reči i izraza"
Romantika (fran. romantique) sklonost maštanju, sanjarenju, nestvarnim sadržajima.
Romantičar (fran. romantique) pristalica ili sledbenik romantizma u književnosti i umetnosti.
Romantička škola pesnička škola u nem. književnosti XVIII i XIX veka, čiji su predstavnici pravi izvor poezije i umetnosti gledali u hriščanskom srednjem veku i narodnim motivima i umotvorinama.
Po gore napisanom, ni ti kao ni ja, izgleda da nismo u pravu jer romantika je ono što ti misliš da ona jeste i to neće niko da ospori.
A što se tvog besa na moderatora tiče nije osnovan jer ne vidim razlog da jedno malo pravilo, tako beznačajno ne možeš da joj učiniš. Ne njoj već samom sebi.
No, nastavi kao do sada, neće ti ona zameriti. Zapravo, neće niko.
I da, nemoj ovo lično da shvatiš, nemoj da se ljutiš, napisao bih isto bilo ko da je u pitanju.

i da mi ostanes uvek takva
tesko je sa narodom izaci na kraj
samo HRABRO....