Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Пошто видим да имамо новог модератора,ред је да се огласим.
Јасно је да је модератор нов и млад само по броју постова.
Мислим да је свима јасно да се иза тог ника крије неки други форумаш.
Сада,то што је он одабрао да сакрије свој псеудоним иза псеудонима може да се протумачи на више начина.
Неки би рекли да је то чист кукавичлук.
Ја стварно немам намеру да кршим правилник и у принципу уздржавам се од тога,али такође немам намеру да указујем поштовање особи која не сме да се појави у свом оригиналном облику.
После оне бруке са читањем пп-ова,на коју иначе нико није реаговао(а сви знамо зашто),сада долази до овога.Овај форум се стварно озбиљно срозао.
Видећемо докле ће да се толерише качење слика(које немају везе са темом) и троловање сваког иоле озбиљнијег топика,које смо имали прилику да видимо ових дана.
Баш ме занима како ће господин са буздованом у аватару да одреагује на такве ствари...

Ај' уздравље.

Nisam ovde došao ikoga da plašim niti da mi nick stoji kao ukras na dnu strane.
Nigde nisam napisao da treba poštovati mene ili kolegu koliko pravilnik i uslove korišćenja.
Svako ko se ne bude pridržavao istih biće isključen, a to vam sigurno nije bio cilj.
Koliko poštujete druge, drugi će poštovati vas.

IRON LORD

Iron Lord:
Nigde nisam napisao da treba poštovati mene ili kolegu koliko pravilnik i uslove korišćenja.
Svako ko se ne bude pridržavao istih biće isključen, a to vam sigurno nije bio cilj.

IRON LORD

Ko je ODLEPIO
ambasadu?

Михајло:
Дај човече какве су ти оно приче о деци и затварању теме, јел требада нас буде срамота што су нас клали и убијали ????????
Да тек ставим слике клања и силовања Срба и Србкиња из Србске БиХ од стране мухамедових јел би и то назвао слепилом????????

Izneli ste posledice rata a ne uzroke.
Svojevoljno objavljujete uznemrijuć materijal.
Meni je kao odrasloj i zreloj osobi žao svakog maltretiranog deteta bez obzira na nacionalnost.
Nije potrebna slika da bi se znalo šta se dešavalo.
Vodite računa ubuduće šta objavljujete, u kom kontekstu i da li imate dozvolu tih lica.
Shvatite ovo kao poslednju opomenu.

Iron Lord:

IRON LORD

Gospodine,kome se Vi opet obracate.Vi opet sebi dajete za pravo da se obracate ljudima
kao da su "stado".Ako bas hocete sada uz pretnju i vredjate.Koga Vi potsecate na pravila ponasanja,kada ovde svako ponavljam zna da cita.Vas je posao da opomenete korisnika ili da ga iskljucite.Vi sebi stvarno prisvajate pravo imaginarnog "kocijasa" koji uzme bic i isiba celo stado zbig par "ovaca lutalica".Na ovo Vas upozoravam danas drugi put.

Iron Lord:

IRON LORD

Ја сам рекао да не заслужујете моје поштовање,рекао сам и зашто.
С'друге стране,ви мене морате да поштујете,докле год се придржавам правилника,ви сте ту због мене,а не ја због вас.
Ја сам муштерија,ви запослени који пружа услугу.Зна се ред.
Капс лок и застрашујући никови на мене не делују.

Елвин

veKsla:
Gospodine,kome se Vi opet obracate.Vi opet sebi dajete za pravo da se obracate ljudima
kao da su "stado".Ako bas hocete sada uz pretnju i vredjate.Koga Vi potsecate na pravila ponasanja,kada ovde svako ponavljam zna da cita.Vas je posao da opomenete korisnika ili da ga iskljucite.Vi sebi stvarno prisvajate pravo imaginarnog "kocijasa" koji uzme bic i isiba celo stado zbig par "ovaca lutalica".Na ovo Vas upozoravam danas drugi put.

eIvin:
Ја сам рекао да не заслужујете моје поштовање,рекао сам и зашто.
С'друге стране,ви мене морате да поштујете,докле год се придржавам правилника,ви сте ту због мене,а не ја због вас.
Ја сам муштерија,ви запослени који пружа услугу.Зна се ред.
Капс лок и застрашујући никови на мене не делују.

Елвин

Ako ste pročitali pravila onda ih se i držite.
Moj posao jeste da prema svima postupam sa istim aršinima i da pratim koliko kršite pravilnik.
Za poštovanje nećete biti kažnjeni.
Za ovo omalovažavanje nećete biti poštovani.
Prijatno čitanje pravila.

Izvinite gospodine Lorde ali ponasate se ko seoska strina.Cega se plasite i dajte vec jednom prevalite ko i gde je prekrsio pravilnik.Ponovo Vam najljudskije skrecem paznju,
da ovde razgovarate sa ljudima a ne sa "stadom".Prema tome udostojite se vec jednom i upozorite direktno.

Iron Lord:
Ako ste pročitali pravila onda ih se i držite.
Moj posao jeste da prema svima postupam sa istim aršinima i da pratim koliko kršite pravilnik.
Za poštovanje nećete biti kažnjeni.
Za ovo omalovažavanje nećete biti poštovani.
Prijatno čitanje pravila.

Као што сам рекао,ви сте ту због форумаша,а не они због вас.
Ви(Крстарица,чији сте ви представник)зарађујете од реклама,ја доприносим посећености форума тиме што читам и пишем на форуму.
Као таквом дужни сте ми поштовање,докле год се придржавам правилника.
Прихватио сам ваш савет и прочитао сам правилник,има један занимљив члан:

Postavljanje ilustracija koje nemaju veze sa temom diskusije
Верујем да се то односи и на слике.
Дакле,када ћете да одреагујете на упорни спам тема сликама(које би ваљда,некоме требало да буду смешне)?

Ово је иначе један од занимљивијих чланова:
Правилник:
Obelodanjivanje ličnih podataka o ma kom učesniku Foruma bez njegove izričite i javne saglasnosti

Сви овде знају да је прекршен када су изношени лични податци о једном форумашу од стране регистрованог корисника DukeofSerbia.Занимљиво је да нико није на то одреаговао,иако је то знатно тежи прекршај од нпр. псовања модератора(због чега је било банова),јер може да угрози безбедност особе о којој је реч.
Занима ме,када ће да се одреагује на ово?
Ја се не сећам да је особа која је то урадила укорена,а камоли банована...

Prijatelju, verujem da asociras i na mene , jer vidim , da pored drugih korisnika, i ja vrlo rado stavljam slike, koje bi trebale da podsete mene, i one koji misle kao ja, da je ovo zabava, a ne nacin zivota ( mozda za vas, jeste), i da ovo nije akademija nauka, i da vas podsetim , vi niste akademik!!!

Zato, ako ste mislili na mene, molim vas da me izostavite iz vasih malicioznih komentara, i ne vidim kakve veze imaju slike sa vasim problemom sa novim administratorom, koji , vidim nije po volji , verovatno zato sto ne deli misljenje vase grupe, da je forum samo vas, a da su ostali ucesnici nepozeljni uljezi.

Slike cu stavljati svaki put, kada mislim da mi je to interesantno, a uvek su u vezi teme, ili odgovora na neki post. Zato je i postavljena opcija da mogu da se stavljaju slike. I ja cu je koristiti, smetalo vama ili ne. Uvek mozete da potrazite drugi forum, ako vam slike smetaju.

Meni, kad dosadi tirada jednog broja ucesnika o tome kako su oni ugrozeni , a ne vidim kako, ja cu otici na drugi forum, Za sada, ovde mi je interesantno, ima nekoliko prijatnih likova, u koje , na zalost ne mogu ubrojati i vas, po mom misljenju ( bez uvrede)..

Mozda ste, ili niste primetili, da bas sa vama ne zelim da direktno previse ulazim u dijalog, ali to su moji razlozi, zbog kojih bi se vi , mozda nasli uvredjeni , pa cu ih sacuvati za sebe.

I dalje , moja podrska IRON LORDu, koji je , za sada veoma objektivan, i ne dozvoljava da uticete na njegov integritet masovnim negodovanjima, samo zato, sto vam ne dozvoljava, kao ni meni , da vredjate druge korisnike, ili smatrate Krstaricu svojim vlasnistvom.

Više je nego očigledno da je Major_TOM u isto vreme i Kohen. Stil pisanja je identičan, kao i ovo "prijatelju".

Major_TOM elvinu: Prijatelju, verujem da asociras i na mene...

Kohen meni, a obratio sam se Major_TOM-u: Pa , prijatelju , vidim da polako gubis zivce...

Billy ovako cemo .. posto Duke .. pardon moderator, godine 'ebiga.......:D nece da odgovori, cekamo jominija sa jednim pitanjcem. Da li IP billy kida, Kohena i Major Toma nosi istu IP adresu... samo to, ne treba vise. Ako je fer reci ce... ja znam odgovor neka jomini kaze. Ipak je on Mod br. 1 ovde.

Onako jos uzgred na post Gospodina elvina da se malo osvrnem. Da li mladi kolega znate da ako mod banuje Gospodina Duke-a kako mislite da se onda on.....ne razumem da li biste mi objasnili Elvine, kako to mislite da se to izvede?

:shock:Хоћете да кажете да су DukeofSerbia(човек који је износио приватне податке о другом форумашу и због тога заслужио бан,али мистериозно никада није банован) и Iron Lord иста особа?
:shock:
Да ли је Крстарица стварно дозволила то себи?:?:roll::(

Ma Gospodine ja to nikada nisam rekao... ali moracu i Gospodina jominija da pitam za logove postova da vidi da li su IP adrese iste...ne....to ne mogu da verujem, ali mozda ko zna, kada je Vuk Draskovic mogao da se naziva opozicionarom, što bi ovo bilo nemoguće.

A evo i mog predloga, pošto vidim da mnogi ne vole čelične muške Moderatore (greška u brzini :D) da nam dovedu još Gazdaricu ili blondi ovde.... pored Šerifa, mozda bi to bilo najbolje rešenje.

Извините господине Марлооне,ипак сам уверен да је Крстарица превише угледна институција,да би дозволила да особа попут корисника ДјукофСрбија буде модератор.
Мада шта се све дешавало у последње време...:roll:

Nekada čuveni teatar "Levo"
ponovo je oživeo
rastibuđilizovanekleblizable...
sugestija
ako želite da vam je forum uspravan
hodajte četvoronoške
Da se nedaj Bože ne pomisli da sam ikoga uvredi ovo je citat iz predstave sa izbegavanjem ne pristojnih izraza

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back