DukeofSerbia
Domaćin
- Poruka
- 4.719
st.maurice:Dovoljno sto si priznao da jeste necija.
Ostalo cemo vec provaliti sami, hvala 8)
Марлон.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
st.maurice:Dovoljno sto si priznao da jeste necija.
Ostalo cemo vec provaliti sami, hvala 8)
DukeofSerbia:Марлон.

eIvin:Al' gospodi nedostaje marlon,ne izlazi im iz usta![]()
veKsla:doticni je za tebe gospodin,pa kad ispisujes njegovo ime ustani i polkloni se![]()
eIvin:Jomini,vidiš kako gospodi nedostaje Marlon,kao što rekoh,ne izlazi im iz usta...
Da li si možda saznao kada će biti odbanovan![]()

:shock:Dlakava_Strvina:
Može ti se dok je JOMINI na čelu parade...
Na sreću neće ovako biti još dugo.
a jel ti znas koji vulkanizer radi celu nocst.maurice:Zadnje dve godine, ovo je sa serbiankafeom najodvratniji podforum-forum koji postoji u nas.
Sve trol do trola, i slobista do seseljiste.
Mozgovi su im negde zakrzljali, u godinama koje su pojeli skakavci i kada je przio Dnevnik II, a danas kurir.
Ja osecam samo zaljenje za ovde izgubljenu nekolicinu, saosecanje i tugu. Nisu oni svesni gubitka svoje inteligencije, stoga niko ih ne moze ni kriviti za niskobudzetne mentalne procese.
Moje postovanje za sve bolesne, oprostite na buci 8)
veKsla:a jel ti znas koji vulkanizer radi celu noc![]()
Pa ti si se prepoznao pikslo u ovim recima Ne znam.eIvin:Jomini,vidiš kako gospodi nedostaje Marlon,kao što rekoh,ne izlazi im iz usta...
Da li si možda saznao kada će biti odbanovan![]()
jomini:Idemo ovako. Otključaću ''27. mart'' i ''Ambasadu'', a Eremita i BL, vi da obrišete sami svoje bljuvotine sa poslednje strane. 10 minuta imate.
mail3:@ Крстину децу
Занимљива констатација од синоћ да шериф више неће бити једина власт на Политици, већ ћемо имати двојицу помоћника, два ДС кадровика..... Длak.Стр. и Дуk.Сер. Било би лепо да је и Дух ту.... али он им не одговара због како рече онај што стално тражи њега...фанта подобности. Не може ”патриота” да пије фанту.
mail3:Онда ће бити интересантно видети расподелу надлежности по санкционисању неподобних. Биће занимљиво искуство улетети у термин кад ти није омиљени модератор онлајн. То изгледа синоћ искусише еремита и БЛ са садашњим шерифом. Исто је занимљива тотална незаинтересованост садашњег шерифа за новонастале промене које се приближавају.
mail3:Екипа са дрветима, тј. шпер плочама, је добила нову метафоричку претњу кроз питање да ли је то екипа са надгробним споменицима.
Питам се шта би се десило када би ”екипа” одлучила да узме ”нормалне” аватаре као нпр.
1. НАТО убицу из Ирака,
2. бившег америчког председника кога ни у рођеној земљи не могу да виде очима,
3. усташку шаховницу или
4. ону зелену крпу обе умрљане српском крвљу задњих сто и кусур година,
5. или пак нечастивог што пагана инспирише на истриповане семиотичке флоскуле о босанским србима.
mail3:-Онда би вам вероватно засметала Амбасада. Може и она да иде под лед... ништа страшно.
-После тога би вам вероватно засметало то што неколико њих бране неки став, онако јако.... са убеђењем.
-Па ајде и то може да се среди, нека га бране један по један, никако групно.
Е на крају би вам засигурно засметало као што је и раније сметало:
1. писање ћирилицом,
2. Православље,
3. Србија међу шљивама,
4. Гуча,
5. прасетина,
6. јагњетина,
7. ракија и на крају оно што је најважније....
8. мишљење својом главом, а не нечијим аналним отвором.
Па и то ће се решити лако... зна се како. Питајте Длак.Стра и Дук.Сера... они све знају... и ко је клон и ко кад пише и колико дуго седи на нету и шта је могуће а шта није. Они су ... чоузен ту.
mail3:Рече мој другар Бане одавде, ’ебеш форум кад нема марлона а ја му кажем сад после свега, ’ебеш овај форум Бане кад овакве ”уреднике” пронађоше. По чијој вољи, админовој, инковој или растиној... или можда тафиловој или од оних његових кобајаги ”шиптара” што и дан данас онанишу на Приштини као онда када је све почело а нико их не дира. То само они знају. И наравно Крстин газда.
zanimljivo
a kolko tihveKsla:ja sad pak nista nerazumemznaci po vama je sadasnji urednik fikus,a da postoji
neka siva eminencija koja kontrolise njega pa i sve ostale.zanimljivo
a kolko tih
njuskica u korneru ima i ko su oni da znam da li da ih zayebavam il` da ih se plasim. :shock:
ps-molio bih nekog ko zna da menja avatar da mi umesto shperploche zameni drvenim
eremita:Него, нешто мислим, шта велиш веКсла да организујемо ВЕЛИКУ СЕОБУ СРБАЉА СА ФОРУМА КРСТАРИЦА... да лепо преселимо и амбасаду и све џедаје и чиновнике на неке СЛОБОДНЕ ФОРУМЕ ??? Да одемо онако колективно...