Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
veKsla:
doticni je za tebe gospodin,pa kad ispisujes njegovo ime ustani i polkloni se :idea:

elephant.gif
bounce.gif

Zadnje dve godine, ovo je sa serbiankafeom najodvratniji podforum-forum koji postoji u nas.
Sve trol do trola, i slobista do seseljiste.

Mozgovi su im negde zakrzljali, u godinama koje su pojeli skakavci i kada je przio Dnevnik II, a danas kurir.

Ja osecam samo zaljenje za ovde izgubljenu nekolicinu, saosecanje i tugu. Nisu oni svesni gubitka svoje inteligencije, stoga niko ih ne moze ni kriviti za niskobudzetne mentalne procese.
Moje postovanje za sve bolesne, oprostite na buci 8)

st.maurice:
Zadnje dve godine, ovo je sa serbiankafeom najodvratniji podforum-forum koji postoji u nas.
Sve trol do trola, i slobista do seseljiste.

Mozgovi su im negde zakrzljali, u godinama koje su pojeli skakavci i kada je przio Dnevnik II, a danas kurir.

Ja osecam samo zaljenje za ovde izgubljenu nekolicinu, saosecanje i tugu. Nisu oni svesni gubitka svoje inteligencije, stoga niko ih ne moze ni kriviti za niskobudzetne mentalne procese.
Moje postovanje za sve bolesne, oprostite na buci 8)
a jel ti znas koji vulkanizer radi celu noc :roll:

@ Крстину децу

Занимљива констатација од синоћ да шериф више неће бити једина власт на Политици, већ ћемо имати двојицу помоћника, два ДС кадровика..... Длak.Стр. и Дуk.Сер. Било би лепо да је и Дух ту.... али он им не одговара због како рече онај што стално тражи њега...фанта подобности. Не може ”патриота” да пије фанту. Онда ће бити интересантно видети расподелу надлежности по санкционисању неподобних. Биће занимљиво искуство улетети у термин кад ти није омиљени модератор онлајн. То изгледа синоћ искусише еремита и БЛ са садашњим шерифом. Исто је занимљива тотална незаинтересованост садашњег шерифа за новонастале промене које се приближавају.

Екипа са дрветима, тј. шпер плочама, је добила нову метафоричку претњу кроз питање да ли је то екипа са надгробним споменицима. Питам се шта би се десило када би ”екипа” одлучила да узме ”нормалне” аватаре као нпр. НАТО убицу из Ирака, бившег америчког председника кога ни у рођеној земљи не могу да виде очима, усташку шаховницу или ону зелену крпу обе умрљане српском крвљу задњих сто и кусур година, или пак нечастивог што пагана инспирише на истриповане семиотичке флоскуле о босанским србима. Онда би вам вероватно засметала Амбасада. Може и она да иде под лед... ништа страшно. После тога би вам вероватно засметало то што неколико њих бране неки став, онако јако.... са убеђењем. Па ајде и то може да се среди, нека га бране један по један, никако групно. Е на крају би вам засигурно засметало као што је и раније сметало, писање ћирилицом, Православље, Србија међу шљивама, Гуча, прасетина, јагњетина, ракија и на крају оно што је најважније.... мишљење својом главом, а не нечијим аналним отвором. Па и то ће се решити лако... зна се како. Питајте Длак.Стра и Дук.Сера... они све знају... и ко је клон и ко кад пише и колико дуго седи на нету и шта је могуће а шта није. Они су ... чоузен ту.

Рече мој другар Бане одавде, ’ебеш форум кад нема марлона а ја му кажем сад после свега, ’ебеш овај форум Бане кад овакве ”уреднике” пронађоше. По чијој вољи, админовој, инковој или растиној... или можда тафиловој или од оних његових кобајаги ”шиптара” што и дан данас онанишу на Приштини као онда када је све почело а нико их не дира. То само они знају. И наравно Крстин газда.

@ За Хакера

Пошто видим да си добро упознат са стањем вируса на туђим компјутерима мој ти је савет да прво прегледаш свој. Постоји у англосаксонском језику реч која се зове трипвајер. Нешто такво ће ти бити врло корисно кад будеш прегледавао МД5 хеш стрингове на свом компу. Значи било који системски или други фајл код логовања било какве врсте.... нпр. када упдејтујеш систем или софтвер, или кад се логујеш на сајтове који баш и нису хигијенски за гледање. Када то инсталираш, неће ти се десити то што сада имаш на компу. Ако желиш да очистиш то што ти модификује системске фајлове, мораш наравно да стартујеш тај програм и да не будеш на нету кад то радиш, јер слаба ти вајда онда. Када нешто пронађе, а пронаћи ће буди у то уверен, ресет и онда поново, све док не каже да је клир. Имаш још доста других ствари који не би требали никако да ти буду на компу као што је нека врста мутираног Бегла, али о томе другом приликом.

П.С. Провери да ли је модификовао ХКЦУ...мрзело ме да се зезам још са тиме. Јбг. можда сам се и зезнуо у брзини... био сам уморан.

jomini:
Idemo ovako. Otključaću ''27. mart'' i ''Ambasadu'', a Eremita i BL, vi da obrišete sami svoje bljuvotine sa poslednje strane. 10 minuta imate.

Заиста невероватно, Ти песмицу од пет речи на Амбасади политикин "Забавник" називаш БЉУВОТИНОМ а човек на кога се односи сам себи наденуо ник ДЛАКАВА СТРВИНА...

mail3:
@ Крстину децу

Занимљива констатација од синоћ да шериф више неће бити једина власт на Политици, већ ћемо имати двојицу помоћника, два ДС кадровика..... Длak.Стр. и Дуk.Сер. Било би лепо да је и Дух ту.... али он им не одговара због како рече онај што стално тражи њега...фанта подобности. Не може ”патриота” да пије фанту.

еремита:
Длакава стрвина ВЛАСТ???... ... свашта... па ДС-овци, ЛДП-овци и остали "капирај-копирај" ИМАЈУ ВЕЋ СВОЈИХ НЕКОЛИКО ФОРУМА... значи ОТВАРАЈУ ЈОШ ЈЕДАН НОВИ АНТИСРПСКИ ФОРУМ ??? Да покрију све форуме који су посећенији...хехехе... а ради стварања лажне слике о томе шта о важним политичким темама мисле Срби...нека, како сеју -тако ће и да жању

mail3:
Онда ће бити интересантно видети расподелу надлежности по санкционисању неподобних. Биће занимљиво искуство улетети у термин кад ти није омиљени модератор онлајн. То изгледа синоћ искусише еремита и БЛ са садашњим шерифом. Исто је занимљива тотална незаинтересованост садашњег шерифа за новонастале промене које се приближавају.

еремита:
У том случају... неће имати прилике да ме санкционишу... па није ово једини форум у Србији... нека остану и по већ виђеном сценарију од 16.-26.марта ПРИЧАЈУ САМИ СА СОБОМ к'о покварен грамофон. Унисоност ће бити у том случају једини политички став - мислим да има и секта у Београду регистрована као "Унификациона црква"...хехехе...

mail3:
Екипа са дрветима, тј. шпер плочама, је добила нову метафоричку претњу кроз питање да ли је то екипа са надгробним споменицима.

Питам се шта би се десило када би ”екипа” одлучила да узме ”нормалне” аватаре као нпр.

1. НАТО убицу из Ирака,

2. бившег америчког председника кога ни у рођеној земљи не могу да виде очима,

3. усташку шаховницу или

4. ону зелену крпу обе умрљане српском крвљу задњих сто и кусур година,

5. или пак нечастивог што пагана инспирише на истриповане семиотичке флоскуле о босанским србима.

еремита:
Немој тако маил3, па све ове ПОЖЕЉНЕ аватаре које си навео могу и треба да имају сви "еуропски" настројени учесници :wink: а ДАСКЕ, е то не може, то вређа њихове "демократске" погледе на Србију, а у ствари, ко зна шта има у тим даскама, можда је нека завера против НСП коме Србија толико хрли СВЕ ТРЧИМО, ПА СЕ ГУРАМО... :razz:

mail3:
-Онда би вам вероватно засметала Амбасада. Може и она да иде под лед... ништа страшно.

-После тога би вам вероватно засметало то што неколико њих бране неки став, онако јако.... са убеђењем.

-Па ајде и то може да се среди, нека га бране један по један, никако групно.

Е на крају би вам засигурно засметало као што је и раније сметало:

1. писање ћирилицом,
2. Православље,
3. Србија међу шљивама,
4. Гуча,
5. прасетина,
6. јагњетина,
7. ракија и на крају оно што је најважније....

8. мишљење својом главом, а не нечијим аналним отвором.

Па и то ће се решити лако... зна се како. Питајте Длак.Стра и Дук.Сера... они све знају... и ко је клон и ко кад пише и колико дуго седи на нету и шта је могуће а шта није. Они су ... чоузен ту.

Баш си лепо анализирао намере другова и другарица из власти, прогонитеље, мрзитеље и мучитеље свега што је СРПСКО и ПРАВОСЛАВНО, али не бригај, Срби су се одавно свикли таквим "рецептима" још за време крваве Брозове диктатуре - и шта је постигао тај режим - ништа ... СРБИ СУ ОПЕТ ОСТАЛИ СРБИ.
Оне који су смогли снаге да бар овако виртуелно бране од напасти речима никако неће ућуткати - САМО ЋЕ ИХ ЈОШ ВИШЕ УТВРДИТИ У УВЕРЕЊУ ДА ЈЕ МОГУЋЕ РЕЧИМА И ИЗНОШЕЊЕМ СОПСТВЕНИХ СТАВОВА УНИШТИТИ ЗЛОТВОРЕ.

mail3:
Рече мој другар Бане одавде, ’ебеш форум кад нема марлона а ја му кажем сад после свега, ’ебеш овај форум Бане кад овакве ”уреднике” пронађоше. По чијој вољи, админовој, инковој или растиној... или можда тафиловој или од оних његових кобајаги ”шиптара” што и дан данас онанишу на Приштини као онда када је све почело а нико их не дира. То само они знају. И наравно Крстин газда.

И ја кажем ако је тачно ово испред : *ебеш овај форум !

ja sad pak nista nerazumem :roll: znaci po vama je sadasnji urednik fikus,a da postoji
neka siva eminencija koja kontrolise njega pa i sve ostale. :!: zanimljivo :arrow: a kolko tih
njuskica u korneru ima i ko su oni da znam da li da ih zayebavam il` da ih se plasim. :shock:
ps-molio bih nekog ko zna da menja avatar da mi umesto shperploche zameni drvenim

Tipična srpska pojava...
Sklonimo sve one umerene, objektivne i realne.
Napravimo novu kuću sa temeljima na pesku.
Lako će supervizori proglasiti elementarnu nepogodu i opravdati urušavanje...
I nedam moju šper ploću,pa crknite...
P.S.
Možete samo da me mrzite!

veKsla:
ja sad pak nista nerazumem :roll: znaci po vama je sadasnji urednik fikus,a da postoji
neka siva eminencija koja kontrolise njega pa i sve ostale. :!: zanimljivo :arrow: a kolko tih
njuskica u korneru ima i ko su oni da znam da li da ih zayebavam il` da ih se plasim. :shock:
ps-molio bih nekog ko zna da menja avatar da mi umesto shperploche zameni drvenim

Него, нешто мислим, шта велиш веКсла да организујемо ВЕЛИКУ СЕОБУ СРБАЉА СА ФОРУМА КРСТАРИЦА... да лепо преселимо и амбасаду и све џедаје и чиновнике на неке СЛОБОДНЕ ФОРУМЕ ??? Да одемо онако колективно...

eremita:
Него, нешто мислим, шта велиш веКсла да организујемо ВЕЛИКУ СЕОБУ СРБАЉА СА ФОРУМА КРСТАРИЦА... да лепо преселимо и амбасаду и све џедаје и чиновнике на неке СЛОБОДНЕ ФОРУМЕ ??? Да одемо онако колективно...

НЕ!
Ово је слободни форум! Ако некад и неко од вас претера, па буде упозорен, замислите како је тек њима, који уз то мисле да имају мисију да спроведу визију :)
Уосталом, без телетабиса нема забаве.

Не подлежи дефетизму Еремита, више пута сам ти лепо рекао.
Зора Новог Дана ће сванути.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back