migud
Domaćin
- Poruka
- 3.196
jomini:Neću, pa makar doveka bio ovde!!!!
![]()
Joj, kakav si ti dobrica, cudo jedno...
Nesto kontam, protracice samo ona ovlastenja na tebe. Plus... sta cemo ako migud napravi sra*e, a ti ne mozes da me banujes. Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jomini:Neću, pa makar doveka bio ovde!!!!
![]()
Nesto kontam, protracice samo ona ovlastenja na tebe. Plus... sta cemo ako migud napravi sra*e, a ti ne mozes da me banujes. Ja ću te izgrditi sa sve znakom uzvika na kraju.migud:Joj, kakav si ti dobrica, cudo jedno...Nesto kontam, protracice samo ona ovlastenja na tebe. Plus... sta cemo ako migud napravi sra*e, a ti ne mozes da me banujes.
![]()
Pa da ne bude sve obrisano. Skrenuli smo mnogo sa teme. Ionako spada ovde negde. Valjda.marloon:E bre jom ovo nije korektno...ali stvarno...sto coveku spoji temu.
marloon:E bre jom ovo nije korektno...ali stvarno...sto coveku spoji temu.
Pa link valjda stoji i dalje... Valjda... :shock:marloon:A plus ja i svi ljudi danas Boži slali linkove sa brojem posta, a on sad moš da ih gleda kao ja na one Rusove naočare...nisi bre korektan...stvarno.
obrisashe temu a nisam stigo da prochitam sve komentare
Pa ovde je, na ovoj temi... Vidi parstrana nazad.crow:obrisashe temu a nisam stigo da prochitam sve komentare
bio kod trece strane
bruka...
marloon:Vidi billy priča sam sa sobom... pilulice...
Bio picvajz bez kolovodjeSad vidim i druga taktika zavadi pa vladaj....
Brate Crow pa jel ti stvarno mislis da su ovi ljudi debili pa da treba da se ugledaju na nekog? Stvarno bre.... znas bre otkad se znamo ovde i kroz sta je forum prosao. Svedok si toga kao i ja.
Uf, jedva sam se izvukao.... :?marloon:Ajde brisem nepravedne optuzbe...OK
dao sam ja lepo objashenjenje ko je i zbog chega na toj listiIron Lord:Ako posmatrate dobronamerno što zaista i jeste onda ne vidim šta je problem?
Sami se hvalite da ignorišete sve redom.
Kako onda teme da budu kvalitetne kad ne želite da vidite tudja mišljenja?

Kakva crna kinta... Volonterski je ovo.crow:dajte jominiju ovo drugo ovlashcenje
i neku kintu da vishe sedi na forumu
i forum ce biti divan
da ne navodim imena... ne ide da se prozivamomarloon:Ma daj bre crow.. pa zar ti mislis da bi ja sa nekim ozbiljno razgovarao toliko puta da mislim da je dileja....mislim bre, onda sam i ja dileja...ako već tako misliš o njima.
Pa znaš ono neozbiljno za ozbiljne učesnike... demonokrate...crow:p.s. vidim da je neko na meni pocheo da sprovodi ono prvo
za onaj post no problemu se 100 % slazem da je trebalo
al me zivo interesuje shto onaj post wesliju klarku ode pod DELETE???
pa treba da se platijomini:Kakva crna kinta... Volonterski je ovo.

jomini:Pa znaš ono neozbiljno za ozbiljne učesnike... demonokrate...
Bezveze je taj rečnik.

8) po ustavu imam pravo da pricham s kim zelim, pa i sa sobom, ako mi se prohte 8)marloon:Ma daj...pisao sam bre primedbe coveku adminu i mnogi odavde, bilo mi glupo da ispadnemo idioti da ne vidi... ako vec pogleda...
Skini i ti one postove da ne budes kao opaljen.. ono pricas sam sa sobom...![]()
jomini:Pa znaš ono neozbiljno za ozbiljne učesnike... demonokrate...
Bezveze je taj rečnik.
Igrom slučaja, zahvaljujući Marloonueremita:Јомини,
хоћеш ли нешто да предузмеш и обуставиш свакодневну ПРОМОЦИЈУ и АГИТАЦИЈУ ЧЛАНОВА СТРАНКЕ ЛДП-а који су уједно и чланови и корисници овог форума - заиста почињу да гуше, погледај само колико има тема о Чеди и ЛДП-у ?
Сваки Чедоид је добио задатак да отвори тему о лику и делу Чеде...![]()
, već sam spojio dve teme. Nastavićemo i ne samo za tu tematiku.