Primedbe i sugestije

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kohen:
Ako gospoda budu odbanovana, onda se nadam, da ce moderatori,u duhu demokratije, a ne pod pritiskom drugova sa identicnim avatarima, odbanovati sve, koji su banovani , iz razloga, banalnijih od njihovih........to bi bilo fer!!!!
Ko je još banovan?
Dva dana si na forumu, a za to vreme niko nije banovan...
O kome ti pričaš, da nisi ti možda klon:shock: ili si samo nenormalno dobro upućen?
Ako nisi klon svaka ti čast, stvarno si obavešten...:roll:

anakin:
samo ti kazem kako ovo sa strane izgleda...

btw, ako budete odbanovani, verovatno cete da se ponasate malo drugacije a u tome je bila i cela poenta...
zo, kome je ovo lekcija onda?
Svi ce biti odbanovani.... ja sam problem ovog foruma anakin i niko više. Samo trazim da se javno kaze razlog mog trajnog bana... nista vise. I oko toga je cela priča. Sad je pala u zasenak cela priča sa Liderom... ali neću o tome. Ja kad dam reč da neću podgrevati, onda neću.Niko nije ovde problem sem mene. Kada ja odem ovde ce cvetati ruže.

С обзиром да је уведено правило да се за увреде банује, тражим да се то правило примени и да корисник crow буде банован због овога:
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=2178705&postcount=43

Увреда: "etardu iz josh retardiranije stranke "
Претња: " ti ako mislish da treba neshto da raspravimo znash gde sam. ja tu tvoju vukojebinu..."

lider:
Dobro ljudi dosta je bilo, ajde da se ovo više prekine.
Daj da "radimo" inače ode podforum politika pod "stečaj".
Umalo se nisam šlogirao kada sam recimo,juče video par tema koje su otvorene .
Dosta sa prepucavanjima koja nisu sukobi mišljenja ,već zlokomšijske zavrzlame.
Ali ne mogu a da ne napomenem.
Najveći KRIVAC za "ludilo" je niko drugi do ULTRAMODERATOR.
Predpostavljam da joj je namera bila da smiri stasti,ali ipak nedostatak životnog iskustva koji se meri godinama nije Dami išao na ruku.
Zato je situacija ispala katastrofalna.

c c c c c samo te posmatram... :)

Свеједно, можда би сте бољи ефекат постигли да сте ставили нову лепљиву тему - сређивање подфорума, ситуација таква и таква, а не (слободно ћу рећи) претњама и демонстрацијом формалног ауторитета.
Наравно, нисам заборавио да ми је прећено баном зато што сам писао невини текст о јазавцу. Такође, не заборављам да је неколико мојих другара бановано, а да не знамо због чега.

@ Duše

Molim za malo strpljenja, Lilu je obećala da će situacija biti regulisana na obostrano zadovoljstvo. Hvala.

@ Lilu

Videla si i sama. Razum je bio dok onaj nije ponovo počeo sa čačakanjem a sve je fer dogovoreno i zakopane ratne sekire. Nadam se da to neće poremetiti ono o čemu smo pričali. Pozdrav.

Оно је била добронамерна сугестија.
А ја свеједно не видим да корисник crow банован, већ наставља у истом стилу:
"aj sad, poshtovana kradikalko il promeni godinu na kompu
il ne lupaj gluposti"

marloon:
@ Duše

Molim za malo strpljenja, Lilu je obećala da će situacija biti regulisana na obostrano zadovoljstvo. Hvala.

@ Lilu

Videla si i sama. Razum je bio dok onaj nije ponovo počeo sa čačakanjem a sve je fer dogovoreno i zakopane ratne sekire. Nadam se da to neće poremetiti ono o čemu smo pričali. Pozdrav.

@marloon
Lilu ce svoj deo podgodbe ispuniti, ali prvo da vidim vas.

@Duh Sekire

Mogli bi Vi da postanete agent? Spijun? koji me je voleo? :P

Jeste li svi vi punoletni?

Lilu:
@Duh Sekire

Mogli bi Vi da postanete agent? Spijun? koji me je voleo? :P

Jeste li svi vi punoletni?

Не знам за друге, ја у принципу јесам.
Гледе агената имам једну пјесмицу, јес да је више за кафану, али због новог духа толеранције на форуму, стављам овде.
Само да пређем на ијекавицу (оће то код емоција)

Uvijek sam zelio biti heroj
Ne kao James Bond, prokleti tajni agent
Zelio sam biti heroj, heroj ulice
Bar jedan dan, djevojko, bar jedan sat.

Uvijek sam sanjao da sam ja heroj ulice
Ja bih bio Romeo, a ti Juliet
Uvijek sam sanjao da sam ja heroj ulice
Koji ce promijeniti bas citavi svijet.

Prisiljen da razmisljam, ja shvatio sam sve
Nisam roden da budem heroj
O ne ne ne.

Uvijek sam zelio biti heroj