Prilog CNN o zvucnom oruzju u Beogradu

šTA VELI ISTINOLJUBIVI cnn ZA DENS LEVO - DENS DESNO?
a ne smeta cnn kada sin trampa dodje u bg radi trange frange oko hotela tramp na mestu zgrade generalstaba ?
ili kada prenosi dirljivo tapsanje po ramenu ?

1748166493613.png

Bolje da proda SNS nego Žuta Firma
isti krac drugo pakovanje.
ista kuhinja
po pirncipu briselski sporazum. GDE JA STADOH TI PRODUZI :mazi:

sns : briselski sporazum su pokrenuli 2010 zuta banda na celu sa tadicem i jeremicem sto jeste istina, trazili i promenu rezolucije 12 44 u okviru tog sporazuma (dacica preskacu jer je sad kod njih zvanicno). vruc krompir su nam uvalili sto jeste istina. ali zasto nisu odbili aj krompir ?

zuta banda : sns je posle 2012 prihvatio i potpisao sve tacke briselskog sporazuma

isti krac izdajnicki

mene licno iritira onaj sofizam koriscen prilikom opisa

zvucni TOP

e taj top je nista drugo nego sofizam.
sva aludija na top i oruzje je ocigledno
a u stvari radi se o ZVUCNIKU koji eto, ima usmereno dejstvo pod odredjenim uglom.

zvucnici na beer festu zapisavaju taj strasni TOP po jacini a opet svi hepi.

joooj majku vam gebelisticku sa obe strane, stvarno je zadovoljstvo ziveti u ovom dobu :)

isti krac drugo pakovanje.
ista kuhinja
po pirncipu briselski sporazum. GDE JA STADOH TI PRODUZI :mazi:

sns : briselski sporazum su pokrenuli 2010 zuta banda na celu sa tadicem i jeremicem sto jeste istina, trazili i promenu rezolucije 12 44 u okviru tog sporazuma (dacica preskacu jer je sad kod njih zvanicno). vruc krompir su nam uvalili sto jeste istina. ali zasto nisu odbili aj krompir ?

zuta banda : sns je posle 2012 prihvatio i potpisao sve tacke briselskog sporazuma

isti krac izdajnicki
Projekat "Grad na vodi" zamenhen nazivom "Beograd na vodi"
Žuta javnost ċutala za luku Beograd ali digla glas za stari most
Guglaj sestro

mene licno iritira onaj sofizam koriscen prilikom opisa

zvucni TOP

e taj top je nista drugo nego sofizam.
sva aludija na top i oruzje je ocigledno
a u stvari radi se o ZVUCNIKU koji eto, ima usmereno dejstvo pod odredjenim uglom.

zvucnici na beer festu zapisavaju taj strasni TOP po jacini a opet svi hepi.

joooj majku vam gebelisticku sa obe strane, stvarno je zadovoljstvo ziveti u ovom dobu :)
to po pirncipu ,sta je 30 puta bicem po tudjim ledjima ? nista!

Studenti su deca roditelja iz sistema
cak i da jesu svi, oni su pametniji puno i uradili su ono sto im prethodnici nisu znali,umeli ...

bravo za mladost srbije. distancirali su se od sistema , pozicije ali i opozicije.

pa sad gledamo po traci pljuvanje studenata i ogradjivanje od njihove liste od strane udbaskih agentskih kerova :
nestor, jovanovic, ponos...pljuje ih i natasa kandic cedo iste kuhinje

lepo lepo :kpozdrav::mazi:

Back