Prijemni ispit za srednje skole 2010-2011 - Generacija 1995!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne, jer ja predajem u osnovnoj školi i gledaću sutra matu.

A kako je to uopšte organizovano? Ja sam uvek mislio da se zadaci pokupe, stave u jednu veću kutiju (od papira za fotokopiranje), oblepi se selotejpom i pošalje u Centralnu centralu, gde ih prvo sve bace na gomilu, onda izmešaju i onda podele podjednako pregledačima (i da oni brojevi tipa 34896216 služe da ih tako poređaju pri pregledanju pa da ne budu testovi ljudi iz iste škole kod istih pregledača)

Da li je pregledač gramatički pravilna konstrukcija ili treba pregledavač? :think:

na vestima su rekli da ce preliminarni rezultati biti objavljeni najkasnije do 23.

Testovi će biti pregledani taj isti dan kada je test i održan. Međutim, škole sačekaju matu da bude pregledana pa okače još to isto veče rezultate. Naravno to nije praksa u svim školama.
Ne zaboravite da testove možete pogledati samo 23. od 8 do 16 časova i to samo uz prisustvo jednog od roditelja!

Ma joooook! U zavisnosti od broja učenika gledaju dvoje i li troje. Na dan testa pregledavači se pojave u 13 h i uđu u školu i zaborave da izađu. Šalim se. Gledaju dok ne završe. Kodovi služe da onaj koji gleda ne može da ukapira o kojem detetu se radi. Msm kao učenik meni ne može da kaže svoj kod... Šatro... Ja sam raspoređena u školu u kojoj sam pre desetak godina radila nekih 2-3 godine.

Inače, oni "čuvari" koji su vas danas čuvali dolaze i sutra. Tako da znate da li ćete moći da prepisujete ili ne. I još nešto. Nemojte da se zavarate da ako ste uspeli srpski brzo da uradite da ćete i matu. Za matu će vam biti potrebno svo vreme.:ok:

Slazem se za matu. Zak i da neko uradi sve, ne moze biti prepisivanja, jer ce taj koji je uradio ce uraditi malo pre kraja... :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back