stella93
Ističe se
- Poruka
- 2.948
brate kod nas nije bila ni jedna petica
nastavnik nam dao --trijedar--
a to nismo ni uchili.. str..![]()
sta je trijedar?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
brate kod nas nije bila ni jedna petica
nastavnik nam dao --trijedar--
a to nismo ni uchili.. str..![]()
hvala puno!!! a te interpretacije ima u svakoj knjizari? nemas pojma koliko mi je laknulo zbog te knige. hvalaaaaa. pozzz
sta je trijedar?
eEeEe zna li neko POUZDANO ko odlucuje o tome ko ce biti djak generacije???
profesori,tj. svi nastavnici u skoli glasaju....(i oni od I-IV i od V-VIII)
znam jer je bila afera u mojoj skoli:
naime cerka od jedne nastavnice je nominovana,a nije neki poseban ucenik jer se stalno provlacila a imala je samo diplomu iz "maminog" predmeta...Na kraju nije ni bila,a mama je bila jako frustrirana(tj. ljuta na pojedine kolege)
Kada se mogu ocekivati u prodaji testovi za prijemni? Pre januara?![]()
hahahaha bice u februararu....i to negde krajem februara.......
upisite medicinsku... Najbolje skola!![]()
hahaha muskarci koji idu u nju su pukli.....
to su zenski poslovi.....a sto mislis tako? pa i ja cu u med.
to su zenski poslovi.....
a i zenske koje upisu ETS :/
Saveti za sve osmake. Predstoji vam izuzetno stresan period. Ne zbog težine gradiva koji će te morati obnoviti/naučiti već zbog pritiska što od profesora, roditelja, medija(novine i TV će početkom juna brujati o prijemnom)...
Ja ću vam reći da nije ništa toliko strašno i neverovatno teško. Ja sam učio 3 nedelje pred prijemni i imao 95 bodova. Moja drugarica počela u maju i imala 100.
Što se tiče srpskog jezika u gimnaziji (i još nekim školama) uči se samo književnost. I to dosta detaljno. Sastava se piše puno. Otprilike po jedan svake 2-3(plus pismeni naravno) nedelje.
Ufff nikada ne bih ponovo radio prijemni...Nema tih para.....
A za sastave sve zavisi od profesora....
zasto ne bi? previse je bilo pritiska? a za sastave se molim bogu da ne pisemo osim za pismeni, jer ih prezirem. u srpskom najvise volim gramatiku.![]()
zasto ne bi? previse je bilo pritiska? a za sastave se molim bogu da ne pisemo osim za pismeni, jer ih prezirem. u srpskom najvise volim gramatiku.![]()
Ufff nikada ne bih ponovo radio prijemni...Nema tih para.....
A za sastave sve zavisi od profesora....