VELIKIBLEK
Primećen član
- Poruka
- 831
******,prijemni je oduvek bio tezak!
pa,i mi cemo se snaci nekako!
za sada ima jos vremena!
pa,i mi cemo se snaci nekako!
za sada ima jos vremena!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ufff nikada ne bih ponovo radio prijemni...Nema tih para.....
A za sastave sve zavisi od profesora....
Sto se tice srpskog jezika i knjizevnosti u gimnazijama,da,preovladava knjizevnost u velikoj meri,mada ima i gramatike svakako.Eh sad,mnogi profesori ne predaju ili izbegavaju da predaju gramatiku(koja nije nimalo naivna) i sl.,jer nazalost mnogi taj predmet predaju u srednjim skolama sa zavrsenom opstom knjizevnoscu,umesto srpskim jezikom i knjizevnoscu,kao npr. MOJA PROFESORKA,koja na pismenom pregleda i ispravlja pravilno napisane reci.Inace,organski ne podnosim knjizevnost jer je dvojaka,trojaka,petojaka...Svako ima svoju analizu dela i slicno,nikad ne mogu kad odgovaram da pogodim sta je ona zamislila u svojoj glavi.Sto se tice gramatike,bio sam redovan na takmicenjima,i u tome se umnogome pronalazim.Pu izem ti i nju i predmet i knjizevnost.
pa ljudi obicno ne pitaju ono sto ih ne zanima...___bez uvrede___![]()
Izvini ako sam te uvredila, nije mi bila namera, komentar se odnosio na to sta sve nece izmisliti da daju za pismeni.....![]()
Kao možete da ne volite književnost ? ???
shta tu ima da se voli??
samo ne mogu da se odluchim da li vishe mrzim knjizhevnost ili gramatiku..![]()
Ja knjizevnost... Ajde gramatiku i nekako shvatim ali knjizevnost mora da se uce napamet![]()
Boze...nikad mi nece biti jasno kako neko ne kapira knjizevnost....slusas na casu,ukljucis mozak i kraj...a gramatika mora da se pazi da se pravilno uradi da sve radis po pravilima...
Misljenja su podeljena...ali ja definitivno glasam za knjizevnost kao laksu opciju...
Boze...nikad mi nece biti jasno kako neko ne kapira knjizevnost....slusas na casu,ukljucis mozak i kraj...a gramatika mora da se pazi da se pravilno uradi da sve radis po pravilima...
Misljenja su podeljena...ali ja definitivno glasam za knjizevnost kao laksu opciju...
ee da slusham na chasu, nema shanse
one epske pesmeu stanju sam 5 puta da prochitam i ne shvatim nishta -.-
*** xD...dobro ja imam stvarno mnogo dobru profesorku..i imala sam dobru nastavnicu tako da smo uvek imali extra analize na casu,na nije bio problem shvatiti...
nama se za 4 godine promenilo jedno 4,5 nastavnica
mozhda je samo jedna bila dobra od njih..
ove ostale.. havarija..
odosmo mi malo sa teme...........![]()
Sace da vam zakljucaju temu,bolje se HITNO vratite na temu (ozbiljno).