Nidza995
Gost
- Poruka
- 386
nameravam da upisem medicinsku skolu - smer farmaceutski teh. ako ima neko iskustva,,,neka se javi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, srednjoskolci, mozete li da mi odgovorite da li se u srednjoj uci gramatika iz srpskog ili samo knjizevnost...????pitam zbog toga da li da kupim neku knjigu u kojoj je cela gramatika srpskog jezika...
hmmm, tu ima i gradiva iz osnovne?? zanimljivo...e, bas me nesto zanima srpski, malo se plasim srpskog u srednjoj. ne zbog gramatike nego zbog analize tekstova i prepricavanja, pouka i poruka teksta, sta je pisac hteo da kaze...znas vec, shvatas me...? sta vi ucite sad iz srpskog, jeste li citali i analizirali nesh??
nameravam da upisem medicinsku skolu - smer farmaceutski teh. ako ima neko iskustva,,,neka se javi
hmmm, tu ima i gradiva iz osnovne?? zanimljivo...e, bas me nesto zanima srpski, malo se plasim srpskog u srednjoj. ne zbog gramatike nego zbog analize tekstova i prepricavanja, pouka i poruka teksta, sta je pisac hteo da kaze...znas vec, shvatas me...? sta vi ucite sad iz srpskog, jeste li citali i analizirali nesh??
hmmm....verovatno sad neki misle da sam "lud" sto pitam zbog gramatike. da obrazlozim. mi smo dobili knjige iz srpskog u kojima se nalazi samo gramatikia. e, ja nisam zadovoljan tim knjigama, zbog toga sto sam letos bio kod sestre na jugu, i video tamo neka pravila za koje nisam imao pojma.bas pomazu kod prijemnog a u mojoj gramatici ih nema. npr, pitanje, Kako se gradi glagolski prilog sadasnji. svi mi znamo(bar se nadam) sta je to. ali kako se to ustvari gradi?? tako sto se na trece lice mn. doda nastavak -ci. e, ja to nisam znao.
mislis, ona gramatika za srednju??? e, pa mi i nismo ucili kako se gradi g.p.s. ili g.p.p..... mi smo samo ucili njegov oblik....eeee.....i posle kazu sve ce biti u redu ako ucis...
od 1. raz. prosek mi je 5.00! farmaceutski smer, mozda. naravno da necu uciti poslednji dan pred prijemni, sve bi mi se zbrkalo u glavi.![]()
(obracam se odlicnim ucenicima - -da li vam se nekad desilo da vam kazu neki da ste bubalica, a ne ucite napamet??? mene to bas nervira. evo, npr, prosle god sam iso na republicko iz geosa i sada pamtim vecinu stvari vezane za kontinente, skoro sve...msm, to sigurno nije bubanje, zar ne? znam neke u raz, koje samo uce zbog ocene, pa zaborave posle cas-dva.
ma da...ja ih ignorisem... danas smo imali kontrolni iz matsha i samo sam ja imao 5. bas sam se zacudio, jer je oblast bila laaakaaaaa, ravan, prava, tacka.
hmmm....verovatno sad neki misle da sam "lud" sto pitam zbog gramatike. da obrazlozim. mi smo dobili knjige iz srpskog u kojima se nalazi samo gramatikia. e, ja nisam zadovoljan tim knjigama, zbog toga sto sam letos bio kod sestre na jugu, i video tamo neka pravila za koje nisam imao pojma.bas pomazu kod prijemnog a u mojoj gramatici ih nema. npr, pitanje, Kako se gradi glagolski prilog sadasnji. svi mi znamo(bar se nadam) sta je to. ali kako se to ustvari gradi?? tako sto se na trece lice mn. doda nastavak -ci. e, ja to nisam znao.