Prijemni ispit za srednje skole 2010-2011 - Generacija 1995!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nemam pojma šta se tripujete pa ne može to od danas do sutra da se promeni, ipak treba ljudi da se upišu.. a čula sam negde za ovo novo, i čini mi se da će tih '6 predmeta' polagati oni klinci što su po onim novim glupostima krenuli u školu, ono nema ocena, umesto prirode i društva imaju svet oko nas, uče engleski pre nego što su naučili slova uopšte a kamoli latinicu, bla bla e pa tih klinaca mi i nije žao, ionako ništa ne znaju jer opet kažem ne može to preko noći da se promeni.........

Pa sad,da mi se ide...........ja znam kako izgledaju ispiti,jer sam upravo zavrsila muzicku skolu,u kojoj,na kraju svake godine (a u 4. i 6. razredu i na polugodistu) postoji zavrsni ispit iz instrumenta i solfedja (i teorije,u 6. razredu),pa ako padnes - ponavljas godinu.Nije ni malo lako...Ali,to je vec sve stvar navike,cele godine se spremamo za zavrsni ispit.Ali prijemni za srednju........to vec ne znam kako je...Ja sam 5.00 od prvog razreda,i zelim da upisem filolosku i muzicku gimnaziju,ali sve se plasim da cu se zbuniti,i da izbrljam sve,pa da posle ne mogu da upisem ono sto zelim.....imam par elektronskih testova za srpski i engleski,ali ipak me je strah......ne znam zasto...

Pa sad,da mi se ide...........ja znam kako izgledaju ispiti,jer sam upravo zavrsila muzicku skolu,u kojoj,na kraju svake godine (a u 4. i 6. razredu i na polugodistu) postoji zavrsni ispit iz instrumenta i solfedja (i teorije,u 6. razredu),pa ako padnes - ponavljas godinu.Nije ni malo lako...Ali,to je vec sve stvar navike,cele godine se spremamo za zavrsni ispit.Ali prijemni za srednju........to vec ne znam kako je...Ja sam 5.00 od prvog razreda,i zelim da upisem filolosku i muzicku gimnaziju,ali sve se plasim da cu se zbuniti,i da izbrljam sve,pa da posle ne mogu da upisem ono sto zelim.....imam par elektronskih testova za srpski i engleski,ali ipak me je strah......ne znam zasto...

ja znam da ima ispit na kraju svake godine iz svakog instrumenta, a iz solfedja na kraju 2, 4, i 6. raz, a iz teorije samo na kraju 6. raz. znam ovo jer cu ja sad u 6. raz. isto, na polugodistu ne postoji ispit iz instrumenta. sve si zbrkala!!!:dash:

:hahaha::hahaha::hahaha: PA ČEKAJ... RECI MAMI DA SAM JOJ OSTAWILA PORRRR (vukowa diplome...) :hahaha::hahaha::hahaha: Ako te nešto interesuje nemoj da se kriješ iza nečije maske... weć to reci otworeno... samo se opusti... ok je to što si se raspitiwala o wuk. diplomi... samo ne razumem razlog skrwanja... da li si htela da te ljudi ozbiljno shwate? nema potrebe... pozzzzz za tebe... :cool::cool::cool:

Poslednja izmena:
:hahaha::hahaha::hahaha: PA ČEKAJ... RECI MAMI DA SAM JOJ OSTAWILA PORRRR (vukowa diplome...) :hahaha::hahaha::hahaha: Ako te nešto interesuje nemoj da se kriješ iza nečije maske... weć to reci otworeno... samo se opusti... ok je to što si se raspitiwala o wuk. diplomi... samo ne razumem razlog skrwanja... da li si htela da te ljudi ozbiljno shwate? nema potrebe... pozzzzz za tebe... :cool::cool::cool:

Ne,zaista,to je moja mama i pitala,ozbiljno.... :rumenko: ali ja pokusavam da to sakrijem,jer neki ljudi misle da imam 30-ak godina.... :sad2: Ali sam je nagovorila da napravi svoj profil,tako da..... izvinite zbog toga...
:roll:

evo ga septembar...i tema je lepljiva...! hhmmm, da li volite da pisete sastave iz srpskog??? mene to toliko smara...volim srpski, bar gamatiku, i matematiku, ali...sastavi su mi smrt...:rtfm: nego, zna li neko da li sastavi pisu i u srednjoj skoli...?????

cuti i uzivaj dok pises sastave, u srednjoj ces pisati analizu knjizevnih dela sto je milion puta veće sranje veruj mi.

Joj, da, prijemni xD I ja se vise plasim srpskog (tj. samo onog dela prepoznavanja i analize epskih pesama, jer se gotovo niceg od toga ne secam). Inace, bio sam sada prvi na okruznom takmicenju iz srpskog, tako da mi je gramatika jaca strana. Ali me pomalo nervira ovaj deo sad oko lingivistike i nastanka jezika -.- Kao i ono bubanje o piscima... Ja sam vec sada nesto poceo da radim za prijemni, uradio sam dve-tri oblasti iz matematike i super mi ide za sada. Srpski sam poceo malo i planiram da i ove godine idem na takmicenje. :D Sva sreca stvarno sto smo '95. godiste, inace bi bilo probleema :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back