BIG PEOPLE
Poznat
- Poruka
- 9.741
Uu fala bogu da sam ja zadnja generacija koja kacji ovo po starom.. ovi '96 su naebali.. hihihi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa sad,da mi se ide...........ja znam kako izgledaju ispiti,jer sam upravo zavrsila muzicku skolu,u kojoj,na kraju svake godine (a u 4. i 6. razredu i na polugodistu) postoji zavrsni ispit iz instrumenta i solfedja (i teorije,u 6. razredu),pa ako padnes - ponavljas godinu.Nije ni malo lako...Ali,to je vec sve stvar navike,cele godine se spremamo za zavrsni ispit.Ali prijemni za srednju........to vec ne znam kako je...Ja sam 5.00 od prvog razreda,i zelim da upisem filolosku i muzicku gimnaziju,ali sve se plasim da cu se zbuniti,i da izbrljam sve,pa da posle ne mogu da upisem ono sto zelim.....imam par elektronskih testova za srpski i engleski,ali ipak me je strah......ne znam zasto...
Pa sad,da mi se ide...........ja znam kako izgledaju ispiti,jer sam upravo zavrsila muzicku skolu,u kojoj,na kraju svake godine (a u 4. i 6. razredu i na polugodistu) postoji zavrsni ispit iz instrumenta i solfedja (i teorije,u 6. razredu),pa ako padnes - ponavljas godinu.Nije ni malo lako...Ali,to je vec sve stvar navike,cele godine se spremamo za zavrsni ispit.Ali prijemni za srednju........to vec ne znam kako je...Ja sam 5.00 od prvog razreda,i zelim da upisem filolosku i muzicku gimnaziju,ali sve se plasim da cu se zbuniti,i da izbrljam sve,pa da posle ne mogu da upisem ono sto zelim.....imam par elektronskih testova za srpski i engleski,ali ipak me je strah......ne znam zasto...
PA ČEKAJ... RECI MAMI DA SAM JOJ OSTAWILA PORRRR (vukowa diplome...)
Ako te nešto interesuje nemoj da se kriješ iza nečije maske... weć to reci otworeno... samo se opusti... ok je to što si se raspitiwala o wuk. diplomi... samo ne razumem razlog skrwanja... da li si htela da te ljudi ozbiljno shwate? nema potrebe... pozzzzz za tebe...
![]()
evo ga septembar...i tema je lepljiva...! hhmmm, da li volite da pisete sastave iz srpskog??? mene to toliko smara...volim srpski, bar gamatiku, i matematiku, ali...sastavi su mi smrt...nego, zna li neko da li sastavi pisu i u srednjoj skoli...?????