kanarinka
Elita
- Poruka
- 16.443
Djurdjina i Matea
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
И син Калгон.
Боље Вида него Видана.
Kad smo mi isli pre neki dan da prijavimmo cerku, kazemo MILJANA
a maticarka kaze, 'dobro je kad nije Lena'
Iskreno briga me za statistiku i da li se nekom sviđa ime koje bih dala svom detetu. Ako se meni sviđa, baš me briga šta drugi misle.
Чије је име Мелита?
MELITA
Tumačenje imena | Početno slovo M
Srpsko, hrišćansko nasleđe.
Izvodi poreklo iz grčkog “melitine” u značenju “medena, medna” ili iz “mel(itta)” u
značenju “pčela, medonosna”.
U raznim varijantama nastalo je iz istog grčkog korena a postoji u jezicima većine
evropskih naroda.
Kalendarsko je ime.
Trebalo bi da te je briga, jer ako se vecini ne svidja velike su sanse da se ne svidi ni tvom detetu.![]()
Moje misljenje je da je bolje i Dunja i Lena nego Ljiljana i Miljana. Jeste da su ova imena cesta, ali bar su lijepa. Ako moram birati da li da imam rijetko i ruzno ime ili cesto a lijepo, odgovor je ovo drugo. Pogotovo ta starinska imena ili po nekim precima pa da dijete poslije pati zbog toga, a znam nekoliko takvih primjera. Jedan od primjera, tri sestre, dvije se zovu Marina i Karolina, a treca Obrenija. Bas nju zapalo da se zove po nekoj babi vjerovatno. Na fakultetu je promijenila ime u Olja, a tako se i prije predstavljala. Ili kolega koji je kcerki dao ime Trivuna, djevojcica sad ima 10 godina.