A koje si dala ime detetu da je izašlo na onoj listi neobičnih imena?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A koje si dala ime detetu da je izašlo na onoj listi neobičnih imena?
pa eto, to mi se bas ne svidja
svidjalo mi se Sergej, al nije mmu i cvrc

deca se nece iscudjavati sve dok ne vide da to odrasli rade
od nas odraslih pokupe svakakve ruzne navike
nije samo stvar o imenu, nego ce kasnije ismevati nekoga zbog odece, tezine, izgleda....
kada bi svi roditelji bili normalni i shvatili da treba prvo svoje dete da vaspitaju i da mu budu primer, takvih slucajeva ne bi bilo
ili i ako se desi, da lepo popricaju sa svojim detetom i da mu ukazu na greske
ali ovako, i sa ovakvim stavovima odraslih, sta ocekivati od dece onda...
Svaka čast! Ne vidim razlog zašto bi Lara, Lea i Lucija, bila užasna imena ili neko sasvim treće. Eto meni kao srpkinji je lepo Armin i glupo je napadati nekog i ismevati zbog bilo čega. Učite decu da budu dobri ljudi da postoje različitosti i da im se ne smeju jer nikad se ne zna šta donosi dan a šta noć.

Lucija, pored toliko lepih srpskih imena...![]()
Tako mi se zove kuma.
Kakve to veze ima sa onim što sam ja rekao?
Lucija srpsko ime?
Arsen je skraćeno Arsenije što nije muslimansko.jedan momak u mojoj ulici je Arsen, nisu muslimani, ali znam da ga je uvek bilo sramota, i predstavljao se nadimkom
Поводљивост.pa to jeste
elem, uvek sam za neko kratko internacionalno ime, koje bi stranac mogao sa lakoćom da izgovori i zapamti
Чак ни уз машту епских димензија!!!Lucija srpsko ime?
Поводљивост.
Нећу ти одати да је врло јадно!
šta tebe boli uvo šta se meni sviđa ili ne, i da li sam povodljiva
gledaj svoja posla
Čovek samo izražava svoje mišljenje. Za to valjda i služi forum.
Фала на питањЕ, чујем ко лисица.šta tebe boli uvo šta se meni sviđa ili ne, i da li sam povodljiva
gledaj svoja posla
) se ni meni ne svidjaju...ko kod ovi spanaca sto se svaka druga baba a bogami i mladje zene isto zove dolores (bolovi), soledad (samoca), martirio (mucenik, zensko ime), inmaculada (neuprljan, ili kako god se vec prevodi to u crkvi, nemam pojma)...pored svih imena das detetu ime bol ili samoca 
da, stefan i nikola jesu cesta imena, al su lepa, jedino ne volim kad se lepa imena upropaste manje lepim nadimcima....strahinja i slicna imena koja imaju u svom korenu negativne reci (kao ovde strah,ili barem ja to tako dozivljavam) se ni meni ne svidjaju...ko kod ovi spanaca sto se svaka druga baba a bogami i mladje zene isto zove dolores (bolovi), soledad (samoca), martirio (mucenik, zensko ime), inmaculada (neuprljan, ili kako god se vec prevodi to u crkvi, nemam pojma)...pored svih imena das detetu ime bol ili samoca
![]()

da, stefan i nikola jesu cesta imena, al su lepa, jedino ne volim kad se lepa imena upropaste manje lepim nadimcima....strahinja i slicna imena koja imaju u svom korenu negativne reci (kao ovde strah,ili barem ja to tako dozivljavam) se ni meni ne svidjaju...ko kod ovi spanaca sto se svaka druga baba a bogami i mladje zene isto zove dolores (bolovi), soledad (samoca), martirio (mucenik, zensko ime), inmaculada (neuprljan, ili kako god se vec prevodi to u crkvi, nemam pojma)...pored svih imena das detetu ime bol ili samoca
![]()
.