- Poruka
- 85.826
decak noz a devojcica viljuska

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bice lonac sarmi i tri jagnjeta samo za tebeko o cemu, baba o imenima, opaaa, svadbica na vidiku!!))

ju;e sam videla da u autobusu jednu devojčicu od 5/6 godina oslivljavaju sa Božana
lepo ime ali mi je nekako za starije žene..

bice lonac sarmi i tri jagnjeta samo za tebe

Manite se davanja cudnih i retkih imena, svi nesto pricate da ne bude kao i ostali, a jeste li nekad razmisljali kako ce biti tom detetu kada malo poodraste i krene u skolu, kako planirate da objasnite detetu zasto se svi zovu Gabrijel, Franka, Lucija, Lusi, Lea, ili kakve sam vec gluposti sve ovde procitao..., a ne zove se kao i ostali...? Ja imam izuzetno retko ime, i ni najmanje mi se ne dopada i znam kako je to...
 .... eto, po madjarskim standardima i ja imam retko ime, pa me niko nije ze'ebavao zbog njega ... zato jesu zbog drugih stvari, ali deca nadju neki razlog, ako bash hoce da bace pik na nekog
.... eto, po madjarskim standardima i ja imam retko ime, pa me niko nije ze'ebavao zbog njega ... zato jesu zbog drugih stvari, ali deca nadju neki razlog, ako bash hoce da bace pik na nekog  ... a i bilo bi malo konfuzno da se svi zovemo kao i ostali, pa da bude oko 2 miliona Petra Petrovica, hihihi
  ... a i bilo bi malo konfuzno da se svi zovemo kao i ostali, pa da bude oko 2 miliona Petra Petrovica, hihihi 
Manite se davanja cudnih i retkih imena, svi nesto pricate da ne bude kao i ostali, a jeste li nekad razmisljali kako ce biti tom detetu kada malo poodraste i krene u skolu, kako planirate da objasnite detetu zasto se svi zovu Gabrijel, Franka, Lucija, Lusi, Lea, ili kakve sam vec gluposti sve ovde procitao..., a ne zove se kao i ostali...? Ja imam izuzetno retko ime, i ni najmanje mi se ne dopada i znam kako je to...
Ako nauchish dete da se on zove Stefan (na primer, jel) a njegov komshija eto Armin ( kao moj sin) i obojica idu da igraju fudbal sa Ugljeshom i Petrom i da je to okej, shta mozhe da bude? Deca se ugledaju na roditelje.... eto, po madjarskim standardima i ja imam retko ime, pa me niko nije ze'ebavao zbog njega ... zato jesu zbog drugih stvari, ali deca nadju neki razlog, ako bash hoce da bace pik na nekog
... a i bilo bi malo konfuzno da se svi zovemo kao i ostali, pa da bude oko 2 miliona Petra Petrovica, hihihi

A sta ti je znacilo da mu das ime Armin...? Na stranu to da li bi te deca zadirkivala ili ne, jel bi ti bilo lepo da se zoves Masinka, Traktorka, Armina?
 ... meni je lepo to ime, ima jako i dobro znachenje, zvuchi mi otmeno i nema u sebi Ö,Ő,Ú,Ű koje ovde u Srbiji retko ko mozhe ( ili hoce ) da izgovori
 ... meni je lepo to ime, ima jako i dobro znachenje, zvuchi mi otmeno i nema u sebi Ö,Ő,Ú,Ű koje ovde u Srbiji retko ko mozhe ( ili hoce ) da izgovori  ... a u madjarskom pa bash ne spada u neka extremno retka imena ... vidish, svi smo razlichiti, sve nas vode druge misli i odluke kada biramo ime za nashe dete, mozhe da ti se svidja ili ne, ali samo ime ne mozhe biti glupo (i majke Mashinki i Traktorki su svojevremeno htele da njihova deca budu sretna, da nose lepa i moderna imena, na stranu to da je to danas nama smeshno) ... meni se recimo ne svidja da je svaki drugi dechak(bar u mom okruzhenju) Vuk, ali ne mislim da njihovi roditelji to rade iz trenda ili mode ... jednostavno , njima se to ime svidja i to je to ...
 ... a u madjarskom pa bash ne spada u neka extremno retka imena ... vidish, svi smo razlichiti, sve nas vode druge misli i odluke kada biramo ime za nashe dete, mozhe da ti se svidja ili ne, ali samo ime ne mozhe biti glupo (i majke Mashinki i Traktorki su svojevremeno htele da njihova deca budu sretna, da nose lepa i moderna imena, na stranu to da je to danas nama smeshno) ... meni se recimo ne svidja da je svaki drugi dechak(bar u mom okruzhenju) Vuk, ali ne mislim da njihovi roditelji to rade iz trenda ili mode ... jednostavno , njima se to ime svidja i to je to ...  ... ovde se pishe o PREDLOZIMA za lepa imena , niko ne kazhe da ti svoje dete morash nazvati kako neko ovde kazhe .... a shta je kome lepo, e to je tek kategorija sama za sebe
 ... ovde se pishe o PREDLOZIMA za lepa imena , niko ne kazhe da ti svoje dete morash nazvati kako neko ovde kazhe .... a shta je kome lepo, e to je tek kategorija sama za sebe 
jedan momak u mojoj ulici je Arsen, nisu muslimani, ali znam da ga je uvek bilo sramota, i predstavljao se nadimkom
ali moraš da računaš na to da ti nećeš da se iščuđavaš, ali deca možda hoće
tj. verovatno

postoji ime armina, znam ih nekolikoIme Armina ne postoji ...... meni je lepo to ime, ima jako i dobro znachenje, zvuchi mi otmeno i nema u sebi Ö,Ő,Ú,Ű koje ovde u Srbiji retko ko mozhe ( ili hoce ) da izgovori
... a u madjarskom pa bash ne spada u neka extremno retka imena ... vidish, svi smo razlichiti, sve nas vode druge misli i odluke kada biramo ime za nashe dete, mozhe da ti se svidja ili ne, ali samo ime ne mozhe biti glupo (i majke Mashinki i Traktorki su svojevremeno htele da njihova deca budu sretna, da nose lepa i moderna imena, na stranu to da je to danas nama smeshno) ... meni se recimo ne svidja da je svaki drugi dechak(bar u mom okruzhenju) Vuk, ali ne mislim da njihovi roditelji to rade iz trenda ili mode ... jednostavno , njima se to ime svidja i to je to ...
... ovde se pishe o PREDLOZIMA za lepa imena , niko ne kazhe da ti svoje dete morash nazvati kako neko ovde kazhe .... a shta je kome lepo, e to je tek kategorija sama za sebe

pa to jeste
elem, uvek sam za neko kratko internacionalno ime, koje bi stranac mogao sa lakoćom da izgovori i zapamti
 ili Janja
 ili Janjapostoji ime armina, znam ih nekoliko
 ... bash lepo zvuchi .... eto meni se svidja ... ja sam htela ime Viola ako bude devojchica , ali eto ispao dechak
 ... bash lepo zvuchi .... eto meni se svidja ... ja sam htela ime Viola ako bude devojchica , ali eto ispao dechak 
jedan momak u mojoj ulici je Arsen, nisu muslimani, ali znam da ga je uvek bilo sramota, i predstavljao se nadimkom

Onda je najbolje da nazoveš dete Džon, jer ti se, eto, sviđa, a nema veze što nije srpsko...