Prijavnica u ćacilendu

@Paula

Znam i ja ko je i kakav je Vučić, još iz dana kad je bio SRS gensek.
Ali ovde ne vredi pisati kako smo potrošili intelektualni potencijal a zamenili ga kafanskim misliocima za kupus sa svinjarijama i kako smo pri preraspodeli državne svojine privukli ološ i kreirali paralelne .... Rekoh ne vredi...
Vama bino da pobedi vaša stranka čisto zbog semafora...

@Paula

Inače Vučić se prvo učlanio u SPO pa iščlanio i otišao kod Šešelja kom to bilo sumnjivo.
Onda je poput kasirke u MAXI-ju drukao kolege i koleginice da prikrije svoje akcije i onda isto poput MAXI-ja takva kasirka postane šef objekta koja deli otkaze.

A kad ti kasirka vodi objekat onda ne čudi ništa
Pogotovo što se vodi milenijumski intergalaktički rat izmedju kasirki i magacionera.

P.S. magacioneri ipak češće odu u direktore, nama je šefovanje po radnji zabava za kasirku

Oni cine teska krivicna dela, a taj koji im je dozvolio ovo krsi Ustav Republike Srbije.

Toliko je prosto.

Питам сепитам ко је АВу дозволио ?
EPA628493932101558SA.jpg
182569_img-20241106-wa0000_f.jpg

Jedina vlast na svetu, koja u strogom centru grada napravi cigan-malu, nehigijensko i bespravno naselje, mislivši da time postiže nešto. I onda dođe par forumaša i opravdava to :cepanje:
Tačno imamo previše ljudi koji nisu mrdnuli iz svog sela i kojima je normalno baciti mrtvo prase i stari šporet u reku

Jedina vlast na svetu, koja u strogom centru grada napravi cigan-malu, nehigijensko i bespravno naselje, mislivši da time postiže nešto. I onda dođe par forumaša i opravdava to :cepanje:
Tačno imamo previše ljudi koji nisu mrdnuli iz svog sela i kojima je normalno baciti mrtvo prase i stari šporet u reku
Gde ćeš šporet bacati?Uvek može da se upotrebi.

Država je vlasnik celokupne imovine i resurasa na svojoj teritoriji.
Iako Srbi po difoltu vade na ostavinskim ipak i ta šupa oko koje vade oči - pripada državi.
Dakle lako je zaključiti poentu - da su se Srbi borili na Kosovu kao na ostavinskoj sad bi druga pesma bila.
Lupaš gluposti i nebuloze, ja sam poslodavac toj državi i ako nam se ne sviđa strpamo izabrane predstavnike koji vode državu- na robiju.

Ili nešto mnogo gore a ima veze sa banderama :mafijas:

Lupaš gluposti i nebuloze, ja sam poslodavac toj državi i ako nam se ne sviđa strpamo izabrane predstavnike koji vode državu- na robiju.

Ili nešto mnogo gore a ima veze sa banderama :mafijas:
Pozivanje na nasilje putem foruma uzrokuje momentalno trajno isključenje.
Molim moderaciju da postupe po Pravilniku te time ispoštuju Ustav republike Srbije.

Ništa lično, samo biznis :mafijas:

Dakle, novost, ćacilend ima prijavnicu sa čuvarima koji odlučuju da li možete ili ne ući u prostor ispred skupštine.

Za građane nije dozvoljeno da prolaze tim delom Beograda, taj prostor je za članove SNS i oni koji imaju papir, propusnicu.

Da li ste mogli pomisliti ikad da će jednog dana vlast napraviti ovakvo zatvaranje ulice celog parka u kojem će neka lica, neslužbena, te puštaju ili ne u taj deo grada

Ima li komentara?
Srbija je Ćacija pod radikalima i ta gomna guraju drzavu u gradjanski rat i da ih narod sve pobije.

Dakle, novost, ćacilend ima prijavnicu sa čuvarima koji odlučuju da li možete ili ne ući u prostor ispred skupštine.

Za građane nije dozvoljeno da prolaze tim delom Beograda, taj prostor je za članove SNS i oni koji imaju papir, propusnicu.

Da li ste mogli pomisliti ikad da će jednog dana vlast napraviti ovakvo zatvaranje ulice celog parka u kojem će neka lica, neslužbena, te puštaju ili ne u taj deo grada

Ima li komentara?
kontra bote od vas BeograDZana nista ne cudi

takvi ste vi

sto kaze moj komsija, da nije iblo rusa i dodjosa iz bosne - partizana, i danas bi ste bili pod nemackom okupacijom

Ima li komentara?
Who Invited You GIF

Ima li komentara?
Stvarno?
A poslušaj šta bi uveo jedan univerzitetski "profesor".
Kome ne pripadne muka od ovih izjava taj nije normalan.

https://www.facebook.com/share/v/1AWVh5fuXo/

Ovo biće znači drži predavanja našoj deci po fakultetima?

Stvarno?
A poslušaj šta bi uveo jedan univerzitetski "profesor".
Kome ne pripadne muka od ovih izjava taj nije normalan.

https://www.facebook.com/share/v/1AWVh5fuXo/

Ovo biće znači drži predavanja našoj deci po fakultetima?
U Japanu uvode nova pravila : svi sa istorijom nasilja u osnovnim školama ne mogu biti primljeni na fakultete bez obzira na rezultate. Shvati ovo kako god hoćeš.

Back