ludopileglodjekosku
Buduća legenda
- Poruka
- 27.557
Jao....pa oni se tuku oko mene....Kako je to diiiivno....Evo ja ću da stojim na balkonu....i baciću maramicu...pobedniku...(trep, trep)....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DOC HOLLIDAY:takve sam ja slao tamo gore, ako me razumeš 8-)
Ne, nego Draganče&Goranče (DG)..... 8-)Jandrla:Pile stavilo Gucci cFidze/tjoke zbog meeeeeeeeeeneeeeeeeeeeeeeee?![]()
ludopileglodjekosku:Jao....pa oni se tuku oko mene....Kako je to diiiivno....Evo ja ću da stojim na balkonu....i baciću maramicu...pobedniku...(trep, trep)....
Jandrla:Vidim na divljem istoku si.8)
Rispekat.
ludopileglodjekosku:Ne, nego Draganče&Goranče (DG)..... 8-)
Nego....momci da batalimo te mačo fore...pa da vodim ja vas negde na pivo....?!!! Možete se džentlmenski dogovoriti oko svega.....
ludopileglodjekosku:Ne, nego Draganče&Goranče (DG)..... 8-)
Nego....momci da batalimo te mačo fore...pa da vodim ja vas negde na pivo....?!!! Možete se džentlmenski dogovoriti oko svega.....
DOC HOLLIDAY:pivo, naravno, ko više popije njemu pile![]()
Dogovoreno...a ostatak Doc-u.....Jandrla:Ja hotju batake i grudi! 8)

Ma nije-nego....još moram i pijane da vas vozim kući....Uf! Ne može čestita devojka ni na Forumu da nađe normalnog tipa...DOC HOLLIDAY:pivo, naravno, ko više popije njemu pile![]()
ludopileglodjekosku:Dogovoreno...a ostatak Doc-u.....![]()
Naravno bilo bi lepo da priložite neke "ja volim lenjir" fotke.....Radi indentifikacije..... I brojeve telefona bivših i sadašnjih cica...da se na vreme informišem šta me očekuje...![]()

ludopileglodjekosku:Ma nije-nego....još moram i pijane da vas vozim kući....Uf! Ne može čestita devojka ni na Forumu da nađe normalnog tipa...![]()
Jel se to i ti prijavljuješ?!!!lyon69:

Naravno bilo bi lepo da priložite neke "ja volim lenjir" fotke.....Radi indentifikacije..... I brojeve telefona bivših i sadašnjih cica...da se na vreme informišem šta me očekuje...![]()
Pa u čemu je onda poenta?! :shock: Teraćete se vasceli dan do podne....ko Marko Kraljević i Musa Kesadžija....a onda opet moram ja da presuđujem....DOC HOLLIDAY:ko je pominjao pijanku,
ja mislio na bezalkoholno pivo......
ludopileglodjekosku:Jel se to i ti prijavljuješ?!!!![]()
Pa što se onda nudiš....Ccc...muškarci.....DOC HOLLIDAY:moja je ljubomorna pa ti vidi..........

ludopileglodjekosku:.a onda opet moram ja da presuđujem....Bolja je ona ideja sa pokerom....
ludopileglodjekosku:Pa što se onda nudiš....Ccc...muškarci.....![]()
Jandrla:Okay Doc. Mislio sam da morati da te oderem u pokeru...8)
Ne tripuj se pogrešno....Ova fora se odnosi na Lyona.....Jandrla:Ti bash to forsirash...Imam neki filing da sam nekada davno napravio sitnu greshkicu... U sajberspejs ispovedaonici "U cara Trojana"...![]()
Jandrla:Ti bash to forsirash...Imam neki filing da sam nekada davno napravio sitnu greshkicu... U sajberspejs ispovedaonici "U cara Trojana"...![]()
DOC HOLLIDAY:da si žensko, važio bi gere pomenuti poker
ludopileglodjekosku:Ne tripuj se pogrešno....Ova fora se odnosi na Lyona.....
A što se cara Trojana tiče....nemam ja blage veze o čemu ti govoriš....vidiš da nosim cvike... 8-)

Pa ako se ti i Jandrla posvlačite.....šta ću vam onda ja?!!!DOC HOLLIDAY:jedino poker u svlačenje