Prijavljenje povrede od zvučnog topa

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1000008734.jpg

Апсолутно је небитно и то што је пронашао три грешке, остаје питање шта је то изазвало стампедо и како то звук може да путује толико далеко, ако ботови кажу да је то јача петарда. Зашто није одговорио на то ?
Звук јаче петарде се шири у круг и не може да има тако праволинијски домет и да изазове такво неприродно повлачење људи.

Како год, не мораш да ми одговараш пошто идеш на игнор.

Апсолутно је небитно и то што је пронашао три грешке, остаје питање шта је то изазвало стампедо и како то звук може да путује толико далеко, ако ботови кажу да је то јача петарда. Зашто није одговорио на то ?
Звук јаче петарде се шири у круг и не може да има тако праволинијски домет и да изазове такво неприродно повлачење људи.

Како год, не мораш да ми одговараш пошто идеш на игнор.
Ufff kako si me nasikirao što me stavljaš na ignor...

I nije pronašao tri greške, nego tri laži koje su svesno delili i tvrdili da je tako dok ih vojska i bajkeri nisu demantovali.

Dakle, vest je lažna. Samim tim, tema je zasnovana na lažnoj premisi, te ju treba zatvoriti.
Kao ona sto su demantovali da je onaj covek izgubio jaje dok su ga prebijali po mosnicama.

Demantovano iz policije, pa dementovali lekari.

Da znas nesto o propagandnim istinama i lazi, a ne znas i nemas pojma, za pocetak pogledaj film Orson Velsa "Istine i lazi" pa se uzdigni do potpukovnika.

Upotrebljen je zvucni top.

Zna se i datum kada je nabavljen.

Nema potrebe da iko trazi priznanje od botova da li je upotrebljen ili nije.

Drzava nece i ne sme da prizna,a vi trazite od botova?
Kazu redom da nije, maksi magacioner, lokalni seoski vatrogasac, onaj iz usa koji ustvari nije iz usa, onaj sto goni studente da pesace do Makedonije...i jos slicna ekipica dubokoumnih faca ovog foruma.

...

Vanja Grbic svedoci:

Вања Грбић: Марко је доживео 7 срчаних удара од звучног топа​

https://srbin.info/drustvo/vanja-grbic-marko-je-doziveo-7-srcanih-udara-od-zvucnog-topa/
Уз то је Грбић понудио и додатно објашњење:
Репрезентативац СЦГ и Србије Марко Самарџић, мој саиграч и пријатељ током синоћњег протеста услед удара звучног топа обзиром да има пејсмејкер претрпео је неколико (7) срчаних удара, пребачен је у Ургентни центар где су му се доктори изборили за живот оживљавајући га више пута.
Сада је стабилан и опоравља се. Хвала медицинском особљу Ургентног што је спасило мог саборца као и свим добрим људима који су реаговали у право време. Драги Марко, опорављај се. Све најбоље теби и твојој породици“, поручио је.

...

odbrana-2.jpg
Ma preteruju.obican zvuk kako sam cuo na snimcima.da je nesto stvarno ozbiljno pola bi ostalo da lezi tamo.postoje razlicita oruzja za resavanja situacija bez krvopolica.
Ako je bio zvucni top neko ga je dobro ustekovao da se ne vidi mnogo pre dolaska na slaviju.recimo osrednji kamion sa ciradom ili kombi veci.ne znam da ne prejuduciram nesto sto nisam siguran ali cim mi privatno ljudi koji su bili na slaviji u tom trenutku salju slike protesta gde je milion ljudi cisto sumnjam da imaju posledice.

Греси се испаштају двосмерно. На земљи кроз потомке, а на небу у огњеном језеру.
Тако да не знам шта су твоји преци радили али сигурно ништа добро чим их је Бог казнио тиме да им потомак буде снс бот.
Znači,svako ko nije za vas blokadere i skakače na haube je sns bot?Nema neutralnih?Zanimljivo...

Back