ПРИЈАВИЛИ ПОЛИЦИЈИ СКУП СА КАМЕЊЕМ И МОЛОТОВЉЕВИМ КОКТЕЛИМА У БЕОГРАДУ!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

eremita

Zaslužan član
Poruka
117.177
23.09.2013 Beograd

Prijavili policiji skup sa kamenjem i molotovljevima koktelima na dan Prajda

255x160_45433-kamenje_s.jpg

Grupa građana prijavila je danas Policijskoj stanici Stari grad skup koji će se održati za vreme gej parade i u njenoj blizini, a između redova napisano je da će učesnici nositi kamenje, letve, metalne šipke i molotovljeve koktele, otkriva Pressonline.
Kako se zvanično navodi u prijavi, prenosi taj portal, skup se održava pod nazivom "Sačuvajmo prirodna bogatstva Srbije", a prijavljen je za 28. septembar od 09.00 do 13.00 časova u ulici Kralja Milana u Beogradu.

"Cilj skupa je sprečavanje rasprodaje strancima prirodnih bogatstava poput rudnika, kamenoloma, izvora vode, izvora prirodnih goriva, zemljišta, šuma itd..."

Dalje se ističe da će učesnici skupa "nositi transparente protiv rasprodaje prirodnih bogatstava, slike Uga Čaveza, Eva Moralesa, Fileda Kastra, Mahatme Gandija i Bašara al Asada, kao i uzorke prirodnih bogatstava koja se žele zaštititi poput grumenja uglja, zemlje, minerala, metala, kamena, flaše sa vodom, flaše sa gorivom, uzorke drveta i slično..."
U zahtevu koji je policija primila i udarila pečat zvanično piše da neće biti zaustavljanja saobraćaja niti ometanja pešaka. A od govora biće preko megafona pročitana Dekalracija o zaštiti prirodnih dobara.

"O Skupu će biti obavešteni mediji i biti upućen javni poziv svim sindikatima, ekološkim pokretima, udruženjima gorana, planinarskim društvima, rodoljubivim uruženjima i grupama da se pridruže skupu", kaže se prijavi skupa i dodaje da će on početi sa pesmom "U svetu postoji jedno carstvo".

Navedeno je i da se očekuje oko 500 ljudi i da će biti organizovana redarska služba od 25 ljudi.

autor: VPS izvor: pressonline

ОДУВЕК СЕ ЗНА ДА ЈЕДНО НАСИЉЕ ИЗАЗИВА ОДГОВОР тј.ДРУГО НАСИЉЕ.... ето вам га сад......:lol:

Poslednja izmena:
За Миту не знамо али ти ћеш бити виђен у шорцу, са рупом на задњици! :hahaha:

:rotf:

Mrzelo me sve da čitam al' naslov je da mreš od smeha:D

Koje skretanje pažnje u režiji odrtavelog Šapera&co. da se vlasi ne dosete .

Oni koji biju i "rade" ne objavljuju to na sva usta i to nigde drugde nego panduraciji ...mo'š misliti :D

Vidim ja da će se u BG-u paradirati žešće , pinkastije i duže nego bilo gde u belom svetu i to sa sve ružama u zadnjicama...fuj , sad to zamislih pa mi se slošilo :bljak:

Svi zaposleni iz te "Kuće ljudskih prava" ako se brinu i za moja prava tražim da momentalno daju ostavke i da se gube tamo odakle su došli.

Moja prava kao normalnog i ponavljam KAO NORMALNOG člana zajednice su sasvim ugrožena a to je baš najviše zbog te "Kuće ljudskih prava" jer zaposleni u njoj ne rade svoj posao.

Poslednja izmena:
Za subotu prijavljeno sedam "anti-prajd" skupova
Autor: Tanjug

U centru Beogradu, na raznim lokacijama za dan kada je najavljena Parada ponosa protivnici te manifestacije prijavili su policiji sedam skupova.

24.09.2013. | 13:29

obraz1.jpg
Foto: MONDO

Za subotu, 28. septembra, skupove su prijavili Srpski "Obraz" organizacija SNP "Naši", Sabor "Zavetnici" i još nekoliko organizacija i pojedinica čiji predstavnici su danas istakli da žele mirno i dostojanstvo da organizuju ta okupljanja.

Oni su na konferenciji za novinare zatražili od vlasti da zabrane održavanje "Parade ponosa" koju nazivaju "Paradom srama" za srpski narod a pozvali su građuane da im se pridruže.
"Ne postoji nijedan razlog da vlast dozvoli održavanje takozvane "Parade ponosa" a da zabrani ostale skupove", rekao je predsednik Srpskog Obraza Milan Obradović.
Povezane vesti

On je naveo da su svi ti skupovi prijavljeni u skladu sa zakonom i da organizatori "žele na miran, pravoslavan i dostojanstven način " da iskažu svoje opredeljenej za porodične vrednosti.
Ovogodišnja Prajd nedelja počela je u subotu u Beogradu i obuhvata niz manifestacija ali još nije poznato, iz bezbednosnih razloga da li će 28.septembra biti organizovana šetanja u centru Beograda.

....
igra11.gif
........
igra11.gif
........
igra11.gif
....

ебајига,
нема више петооктобараца да мирно и демокрацким средствима сачувају град будућности.....

kako god da okrenes, od kako su oni krenuli u pohod na vlast, moj grad se unistava :(

kako god da okrenes, od kako su oni krenuli u pohod na vlast, moj grad se unistava :(

Твој град ће тек бити урушен, нако како је и планирано, кад потоци Српске крви потеку њиме, зарад нечије будућности.....

А посље хаоса и рушења долази обнова; "ред из хаоса!" или тако нешто.:mrgreen:

joj duso, nismo u renesansi kada je covecanstvo procvetalo nakon uzasne kuge. sve to placamo mi, koji smo odavno ostali bez kesha... zarad prst u dúpre nacina zivota. uzas ponavljam.

- - - - - - - - - -

Твој град ће тек бити урушен, нако како је и планирано, кад потоци Српске крви потеку њиме, зарад нечије будућности.....

naravno, zarad sake dolara...

А сећам се кад су ДОС-овци 90их препоручивали гвоздене кликере из куглагера као муницију за праћке!

Али то су "демократски" куглагери, има разлике..:per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back