SNS najavio svoj skup u Beogradu na Vidovdan

Pa, nije mi jasno.
Ako stvarno hoće da uče. Možda nisu računali na to da će faks da im proradi. To je sad problem za ćacilend? 😁
Zar nastava na Medicini nije online? Na Nova.rs se "smeju" kakva je to nastava online LINK, LINK <-----
Pa ako je online mogu iz Cacilenda da "odradjuju" nastavu. Nece biti "osteceniji" ni da imaju nastavu uzivo..

Opsss...

Poslednja izmena:
mislim da se ne bi upustao u ovo da nije siguran da ce skupiti vise ljudi..u svakom slucaju bice zanimljivo..
jel se zna koji ce se gde okupljati?

Predsednica Skupštine Srbije i funkcionerka SNS Ana Brnabić izjavila je da neće biti "kontramitinga" vlasti u Beogradu 28. juna, na Vidovdan, kada su protest prethodno najavili studenti u blokadi.

Zar nastava na Medicini nije online? Na Nova.rs se "smeju" kakva je to nastava online na Medicini LINK, LINK <-----
Pa ako je online mogu iz Cacilenda da "odradjuju" nastavu. Nece biti "osteceniji" ni da imaju nastavu uzivo..

Pa nova se smeje, što je cirkus sam po sebi. Na novoj i lažu, u šta sam se uverila. Čak brišu komentare koje sam postavljala a koji im ne idu u prilog lažnih vesti. To je hit. Bukv svi lažu manje ili više.

Poenta je - Ukoliko može da uči ne mora biti u ćacilendu, sad može da uči i kod kuće. Niko mu ne brani. A Bolji su uslovi. Imaće praksu po bolnicama. Sad ću da proverim odluku njihovog veća

Pa nova se smeje, što je cirkus sam po sebi. Na novoj i lažu, u šta sam se uverila. Čak brišu komentare koje sam postavljala a koji im ne idu u prilog lažnih vesti. To je hit. Bukv svi lažu manje ili više.

Poenta je - Ukoliko može da uči ne mora biti u ćacilendu, sad može da uči i kod kuće. Niko mu ne brani. A Bolji su uslovi. Imaće praksu po bolnicama. Sad ću da proverim odluku njihovog veća
I to jeste poenta, Srbija je zemlja lazljivih politicara, lazljivih medija, lazljivih ljudi... u Srbiji trenutno mozes da saznas istinu samo kada se neko zayebe i iznese je ne razmisljajuci. No, ja sam iscitao opozicioni medij koji se iz sve snage trudi da dokaze kako vlast i njihovi mediji lazovi a da su oni sami bastion istine.

I to jeste poenta, Srbija je zemlja lazljivih politicara, lazljivih medija, lazljivih ljudi... u Srbiji trenutno mozes da saznas istinu samo kada se neko zayebe i iznese je ne razmisljajuci. No, ja sam iscitao opozicioni medij koji se iz sve snage trudi da dokaze kako vlast i njihovi mediji lazovi a da su oni sami bastion istine.
Ja ne pratim sve te medije tako da ne mogu da imam mišljenje. Poslednji put sam gledala informer nikad, kao ni pink bukvalno nikad osim na pink premijum neki film kad iskoći u planu filmova. Rts pre možda 10 godina. Novu nikad, a n1 jedan dan na 15. Mart . Pa ne mogu da potvrdim šta kažeš. Nego za novu sam pročitala par vesti za koje znam istinu i videla da su pustili nešto bezveze, netačno.
Jasno je da imaju svoju politiku.

Poenta je sto se na Novoj sam medij i studenti protestanti sprdaju sa online nastavom - gde mozes imati lekara koji je online secirao telo na Anatomiji.
A takodje je poenta da je tvoja sprdacina sa chacijima pocela sa "al' su se zayebali, pocela im nastava a oni iako se zalazu za nastavu sede u Chacilendu" ne znajuci da je nastava na Medicini online. Pa posto je online mogu da je "odradjuju" i iz Dubaija, Chacilenda ili Zagubice kao i od kuce, na istom nivou.

U sustini sve je to jedna velika, ogromna sprdacina odnosno sto bi rekli mi matoriji, nadyebavanje. Tesko ce zvaloustog skinuti sa vlasti nekim daljim protestima, to je sad jasno i @mariju80 ali se tvrdoglavo istrajava. Ali u 10 banki da ce i studenti protestanti da odrade online nastavu, da pokupe potpise, i ispolazu ispite jer je sad vec prica da ce profesori pustati i Kurtu i durgara mu Murtu da bi imali studente u sledecoj godini. Te, zasto onda da svi ne iskoriste smanjeni kriterijum (koji bre uopste kriterijumi) i lakse zavrse studije. ..

Poslednja izmena:
Ja ne pratim sve te medije tako da ne mogu da imam mišljenje. Poslednji put sam gledala informer nikad, kao ni pink bukvalno nikad osim na pink premijum neki film kad iskoći u planu filmova. Rts pre možda 10 godina. Novu nikad, a n1 jedan dan na 15. Mart . Pa ne mogu da potvrdim šta kažeš. Nego za novu sam pročitala par vesti za koje znam istinu i videla da su pustili nešto bezveze, netačno.
Jasno je da imaju svoju politiku.
Na ovom forumu su nasi drugari forumasi postirali vesti sa Nove ili N1 gde su evropski zvanicnici osudjivali ovo ili ono. Konrektno, imenom i prezimenom iz te ili te agencije EU. Pa kad trazis tim drugarima forumasima link za tu informaciju onda ti oni poture link na vest Nove ili N1 gde nema nikakvog linka, alo jarane, link na sajt te agencije, instagram te agencije, x- te agencije jer danas nema vesti ako ne postoji na zvanicnim kanalima tih agencija. Naravno, vesti nema nigde, no nije ni vazno, vazno je da je "vest" ispaljena i da se vrti kroz drustvene medije, prenosi se sa naloga na nalog a da je niko ne proveri. Pa kad se neko kao prvepruge ( i par drugih ljudi) javi i pita "a gde je link na zvanicno saopstenje, a, a, a?" onda ga proglase za neprijatelja studenata blokadera i sindikata prosvetnih radnika..
I te "probleme" smo narocito imali sa moderatorkinjjom koja je i dalje na mojoj ignore listi.

Јел било ово?
1750107943090.png

SNS najavio svoj skup u Beogradu na Vidovdan

Pokret za narod i državu, čiji inicijator je predsednik Aleksandar Vučić, održaće 28. juna u Beogradu svoj skup, objavio je Blic. Studenti u blokadi su prethodno najavili veliki protest za taj dan, objavio a potpredsednica Narodne skupštine Marina Raguš kazala je „da građnani ne treba da brinu“ i da će skupovi biti odvojeni.

https://nova.rs/vesti/politika/i-sns-najavio-svoj-skup-u-beogradu-na-vidovdan/

Promocija knjige "Kako sam pobedio..."

...

Back