Tuzni_patak
Elita
- Poruka
- 18.247
jabukica:Patak , zanimljivo. Zato sam i rekla da je to sa prijatelji zeznuta stvar. Ne mogu bas da se definisem. Pokusala sam .
Daj malo da pravimo sok , da te prodje nervoza....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jabukica:Patak , zanimljivo. Zato sam i rekla da je to sa prijatelji zeznuta stvar. Ne mogu bas da se definisem. Pokusala sam .
Peta W.:E pa ovako:
Da ne duzhim prichu,prekinula sam prijateljstvo sa najboljom drugaricom . Druzhile smo se 11 god. Mnogo me je povredila i josh uvek se oporavljam. I upravo to mi je bila inspiracija za ovu temu...
Vremenom sam stekla utisak da vi mushkarci lakshe prepoznajete licemerne i zlobne osobe... Ne znam da li greshim,ali chini mi se da su devojke mnogo lakovernije shto se prijateljstva tiche, naivno veruju ljudima, i to u vecoj meri nego mushkarci. To sam zakljuchila na osnovu ljudi oko mene,ne mora da znachi da je tako,mislim..mozhda ipak ima veze sa godinama,iskustvom... Npr deshavalo mi se da me neki mushkarac ( brat,prijatelj,dechko,nebitno..) upozori na neku osobu koju smo tek upoznali i ja pomislim "Ma,bre...shta ti znash,pa josh je ne poznajesh,pruzhi joj shansu... kako mozhesh tako da kazhesh?? " i tako sama sebi skrljam vrat,jer se ispostavi da je bio u pravu.
Zanima me koliko vam treba vremena da kazhete za neku osobu da vam je prijatelj i da li vam se desilo da pogreshite..ali zaista da pogreshite u proceni i shvatite da ste godinama zhiveli u zabludi?
Prvenstveno me zanimaju odgovori mushkog dela 4uma,ali pitanje vazhi za sve.
samo slabici provode život u stalnom strahu, osvrćući se preko ramena. .pravi ljudi vole, veruju i daju bez straha.jer znaju da je njihova snaga dovoljno velika da izdrži poneki uragačić koji naiđe.;-)vd:stvar je u stavu
i tu bi se derer druže naše istovetno razmišljanje na ovu temu završilo
jer ja na primer imam sasvim suprotan stav
ok mama tata brat sestra itd rodbina su ti samo neka vrsta prijatelja po službenoj dužnosti
koji se manje više podrazumevaju
lepota je ne u uzimanju i očekivanju bilo čega od drugoga već u davanju
bar meni
i ne nikako mi se ne svidja taj stav
svi su kvarljivi zli prevrtljivi
a kao samo ja sam dobar i fin
ne treba mi život u kome ću svakoga gledati kao vuka
i u kome ću se stalno osvrtati da li mi neko radi o glavi
neka sam lud blesav ili naivan
ali šta ću uživam u životu takvom kakav je
pa ako me neko i prevari
to je iz mog ugla gledano samo na njegovu štetu
moonja:@vd-e .... rekao sam da smatram tvoju formulaciju neiskrenom.. posebno poslednji stih.....a ne tvoju ličnost....tj. tebe.... pa valjda bi ti, kao neko ko sve to razoome...mogao i moju malenkost koja kucka da razoomeš..............nisam dostigao taj stepen moodrosti...i da me drugi doživljavaju kao moodraca.....pa da mislim da,. ako me neko prevari, da je stvar obavezno u njemu...a ne u meni...... kao savršenom biću....... hoću reći...možda mi se i sviđa da ne budem ravnodušan........ili ne mogu da se ubacim u mod u kojem mi nije stalo do ljoodi..........
ne treba mi život u kome ću svakoga gledati kao vuka
i u kome ću se stalno osvrtati da li mi neko radi o glavi